Nagyjából eléggé hasonló az ízlésünk Rob-al a bringák és egyes alkatrészek terén. Legalább is ezt szûrtem ki az eddigi hozzászólásokból.
Ez bizony komoly hiba

Nagyjából eléggé hasonló az ízlésünk Rob-al a bringák és egyes alkatrészek terén. Legalább is ezt szûrtem ki az eddigi hozzászólásokból.
A választáson még sokat fogok gondolkodni, és amit lehet, igyekszem kipróbálni. Jövõ év elejéig azért még van egy kis idõm.En nem tartanam olyan fontosnak a rugos tagot olyan fontosnak. A levegossel sem lenne semmi bajod. DH -n melegedhet, de mivel nem surun jarsz 800 szintes palyakon, ezert a melegedes nalad nem merveado, viszont sulyban jobb mint a rugosok.
Elettartam? nem hiszem hogy nagy problema lenne vele.
Mozgas? Ezek az uj levegos tagok mar vannak olyan jok, hogy nem veszed eszre mi mozog hatul.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHát meg is tudom érteni. A nagy nagy lenne nekem, már csak azért is, mert nyáron, mikor villacsere elõtt álltam, a vázcsere kapcsán szóba jöhetõ alternatívák miatt választottam a Pike-ot. Ez jó a Heckler-be, ajánlják a Turner-hez, és talán még a 6.6-be se lenne túl rövid. Hátra viszont rugós tagot szeretnék.van kisebb uzzi vpx is, nem jut eszembe a neve, de levegõs taggal és 150 mm úttal. mindjárt megkeresem.
edit: megvan, 6.6 vagy sixpointsix a neve, értelem szerûen 6.75" rugóut.
ezzel megmaradhat a cécés mult. nekem perpill ez a váz a vágyálmom
jah: 1950 usd
edit2: "If you've got the coin, the Intense 6.6 will honestly be the best bike you'll ever own." engem mindig meggyõznek az ilyen vélemények.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Megkövetem uram, hogy rosszul idéztem.Én nem mondtam hogy cécós, ez nem az én szóhasználatom hanem thezé
Geci cécés vagy:D
De úgyis freerider leszel, és a vpx-el tökéletesen lehet mászni is.
Hej de jó gép az. De nekem már sok. Ennyire nem akarok eltolódni a DH/Freeride felé.UZZI VPX
mindenre válasz
nert asxbõl van már 5
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Homlokcsõ jó lesz? Mi van, cementet vacsoráztál?kormányoszlop. az másik sport, nemde?
mérnem veszel asx-et? az tökéletes lenne neked. asszem. szernitem.
mérnem veszel asx-et? az tökéletes lenne neked. asszem. szernitem.
Aktuális civil