Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2005. október 05. - 17:25

Írta 2005. október 05. - 17:19

Írta 2005. október 05. - 17:11

6-7" Rugout...1 forgaspont es 220 dollaros ar tag nelkul....azt epitesz belole amit akarsz

I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. október 05. - 16:01

Csak hát Giant. Azért bennem is van egy minimális mennyiségû exhibicionizmus, és nem szeretném, ha sûrûn találkoznék a paripa rokonságával. A dolog másik része pedig, hogy ezek külsõre is nagyon tetszenek, nem csak a mûszaki tartalmuk miatt.A Giant ezeknek megfelel. Kiveve ha kinti DH -ra gondoltal, mert azt nem birja, de ezt nem hiszem. SZoval itthon neked boven jo lesz mindenre, birni fogja sokaig.
Írta 2005. október 05. - 15:52

Rombolót ugyan nem akarok, de AM-nél komolyabb igénybevételre kell (sok DH, lightos FR, és azért tudjak vele mászni).
A Giant ezeknek megfelel. Kiveve ha kinti DH -ra gondoltal, mert azt nem birja, de ezt nem hiszem. SZoval itthon neked boven jo lesz mindenre, birni fogja sokaig.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 05. - 15:13

Rombolót ugyan nem akarok, de AM-nél komolyabb igénybevételre kell (sok DH, lightos FR, és azért tudjak vele mászni). Ezért írtam, hogy nekem kicsit kevés. Endurót pártolom, csak nekem nem tetszik, és így vagyok a Cannondale-el is.jol.
az hogy a ginat lightos...pont te mondtad, hogy nem akarsz csillagrombolot. Ki van ez talalva, mert ugy van, hogy van a Trance 4" <CC, van a Reign 6" <AM, meg a Faith 8" ,FR.
Pikeal szerelik, meg nixonnal, jol maszhato, de ha belepakolsz valami eros kerekeket, akkor egesz frirajdos dolog lesz belole. nekem nagyon megmozgatta a fantaziamat.
Persze nalam a Spec Enduro Pro a nyero. Fox36/DHX air
Ja meg most teccos a Cannondale Prophet MX is.
Úgy néz ki, hogy három esélyes jelenleg a dolog:
1. Turner Six Pack vagy majd RF6
2. Foes 2:1 FXR
3. Intense 6.6 (Rob leharapja a fejem, de ideírtam, mert nálam most ennek a legkisebb az esélye)
Írta 2005. október 05. - 13:59

A Giant nekem lightosnak tûnik a Whyte meg randa. Jól gondolom, hogy angol márka?
jol.
az hogy a ginat lightos...

Pikeal szerelik, meg nixonnal, jol maszhato, de ha belepakolsz valami eros kerekeket, akkor egesz frirajdos dolog lesz belole. nekem nagyon megmozgatta a fantaziamat.
Persze nalam a Spec Enduro Pro a nyero. Fox36/DHX air
Ja meg most teccos a Cannondale Prophet MX is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. október 05. - 13:51

Írta 2005. október 05. - 13:45

Giant Reign? 6" ut, jo suly, olcso.

amit itt kint most nagyon nyomnak [az orange patriot mellett], az a Whyte 46.
http://www.bikemagic.com/news/article/mps/UAN/3776/v/1/sp
randa es finom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. október 05. - 09:25

sid sose engedte el, pedig vastag a dongám és nem cécéztem vele
viszont az nem mozgott szépen
de az újak már de
Írta 2005. október 05. - 00:05

kérj valakitõl egy olyan biciklit, ami csak levegõvel mozog (begbie gépe fenomén ilyen téren) és beláthatod, hogy tévedsz.
a para megmarad persze, hogy mi van, ha elereszti a tag a levegõt az erdõ közepén, de ennyi erõvel a külsõ is eleresztheti a levegõt....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. október 04. - 22:59

Írta 2005. október 04. - 21:30

Írta 2005. október 04. - 21:29

Nem, csak a váz. Pontosan 421.900,-Ft, Fox Float R taggal. Sok. DHX taggal még csak-csak.A nomadnak a komplett bicaja ennyi?
Írta 2005. október 04. - 21:24

Írta 2005. október 04. - 21:22

Mint azt már láthattad, CC-vel kezdtem, csinálom, mellette All Mountain, és hathatós segítséggel most ismerkedem a DH-val és a FR-al. Ilyen múlt mellett biztos, hogy nem akarok egy rombolót építeni. Én is úgy gondolom, hogy 6" alatt nem érdemes keresgélni. Mivel nem akarok csak DH-t ûzni, vacilálok a levegõs tagon. Igazság szerint két dolog tart vissza: az egyik, hogy relatíve ez új technika a rugóstagoknál, a másik pedig, hogy nekem ezidáig tökéletesen jó tapasztalataim voltak a "hagyományos" rugós villákkal és tagokkal. Valahogy közelebb áll hozzám a mozgásuk karakterisztikája. Ezért vettem Pike-ot a Reba Air helyett, és ezért gondolkodom DHX Coil-ban Air helyett.2 dolgot fûznék hozzá: egyfelõl nehogy abba a hibába ess, hogy tul nehéz lesz a géped ahhoz képest, amennyit mozog! inkább könyebb legyen, vagy x súly mellé plusz rugóutat keress.
én most akarok dhx air tagot keresni a bullitba.
a másik hogy 6" alatt ne igen nézelõdj, azokba is jó a pike. és igenis lehet jó a levegõs tag.
pocok: csend legyen.
az meg hogy egyezik az izlésünk: van benne valami, és a nomad nekem kifejezetten tetszik. bár a 6.6 még jobban. de valószinüleg a nomad olcsóbb (bár nem néztem utána)
A Nomad jól néz ki, de úgy látom, hogy igazi mivoltját csak bizonyos színek mellett adja ki. Abban pedig maximálisan egyetértek veled, hogy a 6.6 jobban néz ki. Ez talán az Intense minden darabjára elmondható. Mindegyik modell gyönyörû. A Nomad itthon valamivel 400 felett van, az Intense-nél viszont nem tudok árakat.
Írta 2005. október 04. - 20:28

én most akarok dhx air tagot keresni a bullitba.
a másik hogy 6" alatt ne igen nézelõdj, azokba is jó a pike. és igenis lehet jó a levegõs tag.
pocok: csend legyen.
az meg hogy egyezik az izlésünk: van benne valami, és a nomad nekem kifejezetten tetszik. bár a 6.6 még jobban. de valószinüleg a nomad olcsóbb (bár nem néztem utána)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. október 04. - 16:39

Írta 2005. október 04. - 15:59

Írta 2005. október 04. - 15:57