Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Viszont semmi himba nincs.És hintahló ha a mászás a téma, mellesleg egy sznobnak a kettõ már tömeg;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Es ezer kilo :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
weyless? :D

6-7" Rugout...1 forgaspont es 220 dollaros ar tag nelkul....azt epitesz belole amit akarsz :D es meg csak 2 van az orszagban amirol tudok ...
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A Giant ezeknek megfelel. Kiveve ha kinti DH -ra gondoltal, mert azt nem birja, de ezt nem hiszem. SZoval itthon neked boven jo lesz mindenre, birni fogja sokaig.

Csak hát Giant. Azért bennem is van egy minimális mennyiségû exhibicionizmus, és nem szeretném, ha sûrûn találkoznék a paripa rokonságával. A dolog másik része pedig, hogy ezek külsõre is nagyon tetszenek, nem csak a mûszaki tartalmuk miatt.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Rombolót ugyan nem akarok, de AM-nél komolyabb igénybevételre kell (sok DH, lightos FR, és azért tudjak vele mászni).

A Giant ezeknek megfelel. Kiveve ha kinti DH -ra gondoltal, mert azt nem birja, de ezt nem hiszem. SZoval itthon neked boven jo lesz mindenre, birni fogja sokaig.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jol.

az hogy a ginat lightos... :) pont te mondtad, hogy nem akarsz csillagrombolot. Ki van ez talalva, mert ugy van, hogy van a Trance 4" <CC, van a Reign 6" <AM, meg a Faith 8" ,FR.

Pikeal szerelik, meg nixonnal, jol maszhato, de ha belepakolsz valami eros kerekeket, akkor egesz frirajdos dolog lesz belole. nekem nagyon megmozgatta a fantaziamat.

Persze nalam a Spec Enduro Pro a nyero. Fox36/DHX air

Ja meg most teccos a Cannondale Prophet MX is.

Rombolót ugyan nem akarok, de AM-nél komolyabb igénybevételre kell (sok DH, lightos FR, és azért tudjak vele mászni). Ezért írtam, hogy nekem kicsit kevés. Endurót pártolom, csak nekem nem tetszik, és így vagyok a Cannondale-el is.

Úgy néz ki, hogy három esélyes jelenleg a dolog:
1. Turner Six Pack vagy majd RF6
2. Foes 2:1 FXR
3. Intense 6.6 (Rob leharapja a fejem, de ideírtam, mert nálam most ennek a legkisebb az esélye)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A Giant nekem lightosnak tûnik a Whyte meg randa. Jól gondolom, hogy angol márka?

jol.

az hogy a ginat lightos... :) pont te mondtad, hogy nem akarsz csillagrombolot. Ki van ez talalva, mert ugy van, hogy van a Trance 4" <CC, van a Reign 6" <AM, meg a Faith 8" ,FR.

Pikeal szerelik, meg nixonnal, jol maszhato, de ha belepakolsz valami eros kerekeket, akkor egesz frirajdos dolog lesz belole. nekem nagyon megmozgatta a fantaziamat.

Persze nalam a Spec Enduro Pro a nyero. Fox36/DHX air

Ja meg most teccos a Cannondale Prophet MX is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Giant nekem lightosnak tûnik a Whyte meg randa. Jól gondolom, hogy angol márka?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mozgattam most egy levegos rebat, es semmivel nem rosszabb mint a Pikem volt. lassan megcsinaljak a levegos cuccokat eleg jora [mozgas/elettartam], es akkor nem kell az acelrugo felesleges tomeget cipelni.

Giant Reign? 6" ut, jo suly, olcso.

Feltöltött kép

amit itt kint most nagyon nyomnak [az orange patriot mellett], az a Whyte 46.

http://www.bikemagic.com/news/article/mps/UAN/3776/v/1/sp

randa es finom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nemelereszti, nem szokása
sid sose engedte el, pedig vastag a dongám és nem cécéztem vele
viszont az nem mozgott szépen
de az újak már de

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
levegõs taggal is ezer éve csinálnak már vázakat, ott van tökéletes jó példának a sid, a float vagy a cane creek ad sorozat. ha most adna valaki egy levegõs pike-ot az acélrugós helyett, elfogadnám.
kérj valakitõl egy olyan biciklit, ami csak levegõvel mozog (begbie gépe fenomén ilyen téren) és beláthatod, hogy tévedsz.
a para megmarad persze, hogy mi van, ha elereszti a tag a levegõt az erdõ közepén, de ennyi erõvel a külsõ is eleresztheti a levegõt....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
LOL :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Pedig tetszett az a bicaj, de ennyiért....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A nomadnak a komplett bicaja ennyi?

Nem, csak a váz. Pontosan 421.900,-Ft, Fox Float R taggal. Sok. DHX taggal még csak-csak.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A nomadnak a komplett bicaja ennyi?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

2 dolgot fûznék hozzá: egyfelõl nehogy abba a hibába ess, hogy tul nehéz lesz a géped ahhoz képest, amennyit mozog! inkább könyebb legyen, vagy x súly mellé plusz rugóutat keress.
én most akarok dhx air tagot keresni a bullitba.
a másik hogy 6" alatt ne igen nézelõdj, azokba is jó a pike. és igenis lehet jó a levegõs tag.

pocok: csend legyen.

az meg hogy egyezik az izlésünk: van benne valami, és a nomad nekem kifejezetten tetszik. bár a 6.6 még jobban. de valószinüleg a nomad olcsóbb (bár nem néztem utána)

Mint azt már láthattad, CC-vel kezdtem, csinálom, mellette All Mountain, és hathatós segítséggel most ismerkedem a DH-val és a FR-al. Ilyen múlt mellett biztos, hogy nem akarok egy rombolót építeni. Én is úgy gondolom, hogy 6" alatt nem érdemes keresgélni. Mivel nem akarok csak DH-t ûzni, vacilálok a levegõs tagon. Igazság szerint két dolog tart vissza: az egyik, hogy relatíve ez új technika a rugóstagoknál, a másik pedig, hogy nekem ezidáig tökéletesen jó tapasztalataim voltak a "hagyományos" rugós villákkal és tagokkal. Valahogy közelebb áll hozzám a mozgásuk karakterisztikája. Ezért vettem Pike-ot a Reba Air helyett, és ezért gondolkodom DHX Coil-ban Air helyett.

A Nomad jól néz ki, de úgy látom, hogy igazi mivoltját csak bizonyos színek mellett adja ki. Abban pedig maximálisan egyetértek veled, hogy a 6.6 jobban néz ki. Ez talán az Intense minden darabjára elmondható. Mindegyik modell gyönyörû. A Nomad itthon valamivel 400 felett van, az Intense-nél viszont nem tudok árakat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2 dolgot fûznék hozzá: egyfelõl nehogy abba a hibába ess, hogy tul nehéz lesz a géped ahhoz képest, amennyit mozog! inkább könyebb legyen, vagy x súly mellé plusz rugóutat keress.
én most akarok dhx air tagot keresni a bullitba.
a másik hogy 6" alatt ne igen nézelõdj, azokba is jó a pike. és igenis lehet jó a levegõs tag.

pocok: csend legyen.

az meg hogy egyezik az izlésünk: van benne valami, és a nomad nekem kifejezetten tetszik. bár a 6.6 még jobban. de valószinüleg a nomad olcsóbb (bár nem néztem utána)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rosszak vagytok!:mad:

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
pedig most éppen igaza van..:D