Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Úgyanmá, nekem sincs nagyarcú buksim, és még nem is tudtam olyat esni, hogy a sima ne védett volna meg !

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Illetve! Ez fontos! A bukó: Nem muszály Full-Face ugye, mert nekem nem olyan van... :-/

Bár lehet, hogy egy idõ után különválnak útjaink, és tanácsokkal elhalmozva ellátokatok egy pici kezdõ pályára... 8)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Na szóval: Újabb fejlemények! ;D Elvileg jövök, és eddig nincsenek gyakorlati ellenvetések sem! 8)

Kérdésem: -Hol? (fogasnál... DE HOL?)
               -Mikor?
               -Ki lessz ott? (Akit felismerek: Jorus, LCS, Major(Balázs)-vele már találkoztam is)

INFÓkat lécci!!!! :D :)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Mondjuk amikor én mentem le (kb augusztus), akkor még nem volt esõ tök száraz volt minden, de utálom a köcsög sziklákat gyökereket, és a hajtûkanyarokat a no commenten. Lementem, mert kiváncsi voltam, de ez olyan idegtépõ, hogy mint az állat rá kell feküdnöd a fékkarra és még így is csúszol, ezt speciel én élvezhetetlennek tartom. Ennek ellenére tetszett, izgi volt. Addig mindig csak lazán lecsurogtam egy sima pályán 1-2 laza kis ugrató, aztán kész, késõbb haverok mondták nézzem meg, mert hogy milyen jó meredek... és ritkán állsz meg Aztán igazat adtam nekik... ::) :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem is beszélve a forraltborról... ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A No Comment eléggé szét van nyomódva, szombaton mentünk rajta és mindenki burkolt, még egy kis fát is kidöntöttünk, annyira kontrolálhatatlan volt a verda...
Anno én belepréseltem az acélgépbe a 2.35-ös Space-t...sárférõhely ? Az mi ?!  :D
Ja, és télen mindenképpen menj fel valamikor amikor hó van, mert az aztán  NNNAGGGGGGGGGGGGYYONNNNNNNNNN JAAAAAAAÓÓÓÓÓ !
Meg az is fílinges, amikor nincs hó, csak -10, lefelé -30 fok, a fogason meg mezítláb tapicskolsz a fütõtesten...  ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Storm: velem is lejöhetsz én se járok valami régen a hegyre 4 hónapja kb akkor még egy full merev cora bike mentem. most lesz a forumtalálkozó?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Akár még mehetek is, bár lehet, hogy lesz meccsem, de lehet róla szó! Ha tudok,boldogan megyek! ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Például gyere fel szombaton! Ott lesz a Fórumról jópár arc, merhogy Csillebérc, meg tali, meg minden. Gyere, és gurulunk pár lájtosat! No?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Okés Köszi!!! ;D

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Storm: Ami fontos, ha elsõnek mész, hogy lehetõség szerint a féked jól be legyen állítva, és jól fogjon. ez alap. Bukó kötelezõ. Ja és javaslom a NO COMMEN-tet, hogy "megérezd a hegy ízét". 8)
Mindig legyetek ketten, hárman, az a biztos, és ne engedd magad befolyásolni.
Ja és ne hidd azt, hogy ha lemész a Gonzaleszen gizda leszel. Én a mai napig nem mentem le, és nem szégyellem. Csak azt vállald be amit akarsz.  

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
OFFF:. A régi szép idõk, mikor a full merev acéllal zúgtunk le a hegyrõl. Azok voltak a szép idõk. Kurva gyorsan mentünk (hiszen nem volt rendes fékünk se ;D). Hülyeség, oda nem felmenni Storm.! Van ott pálya mindenkinek a kezdõtõl a haladóig.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
IMRÉT idézted ugye?

Parázni épp azért parázom, mert még nem voltam, pedig a haverom állandóan nyaggat... Ilyen is van.  :-/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Erre idéznem egyik kollégánk mottóját:

"áá, biztos csak a nyeregcsõ van magasan,..na gyerünk!" vagy valami ilyesmi, ez vót a lényege!

Egyébként hol szoktál beparázni ?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Nem nem! Én nem azért félek mert lenéznek! Az kit érdekel! Csak egy kicsit parázok... ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
igen igazad van én is mentem nagyon régi gagyi montival a speeden amikor elöszõr mentem akkor nagyon para volt mondjuk én is estem de fékem nem nagyon volt.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Már bocs, de hülyeség, hogy nem fogasozol mert Crater-ed van ! És ?!! Nem számít mid van ! Én sokáig 21" merev acélvázassl nyomtam még a Speed-en is ! /Le is  zuhantam ! :D/ Azt hiszed majd lenéznek mert Cratered van ? Mindig lesz valaki akinek jobb bringája van mint Neked !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
fogadjunk valami jó kis összetelos vagy mi?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Craterem van, de nem szoktam fogasozni, meg ezzel még nem is akarok annyira... Majd, ha meglessz a ... (Ez még titok... 8))

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
és tényleg Stormbinger milyen vázad is van? sûrûn jársz a fogassal?