Úgyanmá, nekem sincs nagyarcú buksim, és még nem is tudtam olyat esni, hogy a sima ne védett volna meg !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2002. September 23. - 18:43

Posted 2002. September 23. - 18:39

Illetve! Ez fontos! A bukó: Nem muszály Full-Face ugye, mert nekem nem olyan van... :-/
Bár lehet, hogy egy idõ után különválnak útjaink, és tanácsokkal elhalmozva ellátokatok egy pici kezdõ pályára... 8)
Bár lehet, hogy egy idõ után különválnak útjaink, és tanácsokkal elhalmozva ellátokatok egy pici kezdõ pályára... 8)
Posted 2002. September 23. - 18:36

Na szóval: Újabb fejlemények! ;D Elvileg jövök, és eddig nincsenek gyakorlati ellenvetések sem! 8)
Kérdésem: -Hol? (fogasnál... DE HOL?)
-Mikor?
-Ki lessz ott? (Akit felismerek: Jorus, LCS, Major(Balázs)-vele már találkoztam is)
INFÓkat lécci!!!!
Kérdésem: -Hol? (fogasnál... DE HOL?)
-Mikor?
-Ki lessz ott? (Akit felismerek: Jorus, LCS, Major(Balázs)-vele már találkoztam is)
INFÓkat lécci!!!!

Posted 2002. September 23. - 18:34

Mondjuk amikor én mentem le (kb augusztus), akkor még nem volt esõ tök száraz volt minden, de utálom a köcsög sziklákat gyökereket, és a hajtûkanyarokat a no commenten. Lementem, mert kiváncsi voltam, de ez olyan idegtépõ, hogy mint az állat rá kell feküdnöd a fékkarra és még így is csúszol, ezt speciel én élvezhetetlennek tartom. Ennek ellenére tetszett, izgi volt. Addig mindig csak lazán lecsurogtam egy sima pályán 1-2 laza kis ugrató, aztán kész, késõbb haverok mondták nézzem meg, mert hogy milyen jó meredek... és ritkán állsz meg Aztán igazat adtam nekik... :

Posted 2002. September 23. - 18:13

Posted 2002. September 23. - 17:55

A No Comment eléggé szét van nyomódva, szombaton mentünk rajta és mindenki burkolt, még egy kis fát is kidöntöttünk, annyira kontrolálhatatlan volt a verda...
Anno én belepréseltem az acélgépbe a 2.35-ös Space-t...sárférõhely ? Az mi ?!
Ja, és télen mindenképpen menj fel valamikor amikor hó van, mert az aztán NNNAGGGGGGGGGGGGYYONNNNNNNNNN JAAAAAAAÓÓÓÓÓ !
Meg az is fílinges, amikor nincs hó, csak -10, lefelé -30 fok, a fogason meg mezítláb tapicskolsz a fütõtesten... ;D
Anno én belepréseltem az acélgépbe a 2.35-ös Space-t...sárférõhely ? Az mi ?!

Ja, és télen mindenképpen menj fel valamikor amikor hó van, mert az aztán NNNAGGGGGGGGGGGGYYONNNNNNNNNN JAAAAAAAÓÓÓÓÓ !
Meg az is fílinges, amikor nincs hó, csak -10, lefelé -30 fok, a fogason meg mezítláb tapicskolsz a fütõtesten... ;D
Posted 2002. September 23. - 16:14

Storm: velem is lejöhetsz én se járok valami régen a hegyre 4 hónapja kb akkor még egy full merev cora bike mentem. most lesz a forumtalálkozó?
Posted 2002. September 23. - 15:58

Akár még mehetek is, bár lehet, hogy lesz meccsem, de lehet róla szó! Ha tudok,boldogan megyek! ;D
Posted 2002. September 23. - 15:56

Például gyere fel szombaton! Ott lesz a Fórumról jópár arc, merhogy Csillebérc, meg tali, meg minden. Gyere, és gurulunk pár lájtosat! No?
Posted 2002. September 23. - 15:53

Posted 2002. September 23. - 15:42

Storm: Ami fontos, ha elsõnek mész, hogy lehetõség szerint a féked jól be legyen állítva, és jól fogjon. ez alap. Bukó kötelezõ. Ja és javaslom a NO COMMEN-tet, hogy "megérezd a hegy ízét". 8)
Mindig legyetek ketten, hárman, az a biztos, és ne engedd magad befolyásolni.
Ja és ne hidd azt, hogy ha lemész a Gonzaleszen gizda leszel. Én a mai napig nem mentem le, és nem szégyellem. Csak azt vállald be amit akarsz.
Mindig legyetek ketten, hárman, az a biztos, és ne engedd magad befolyásolni.
Ja és ne hidd azt, hogy ha lemész a Gonzaleszen gizda leszel. Én a mai napig nem mentem le, és nem szégyellem. Csak azt vállald be amit akarsz.
Posted 2002. September 23. - 15:31

OFFF:. A régi szép idõk, mikor a full merev acéllal zúgtunk le a hegyrõl. Azok voltak a szép idõk. Kurva gyorsan mentünk (hiszen nem volt rendes fékünk se ;D). Hülyeség, oda nem felmenni Storm.! Van ott pálya mindenkinek a kezdõtõl a haladóig.
Posted 2002. September 23. - 15:18

IMRÉT idézted ugye?
Parázni épp azért parázom, mert még nem voltam, pedig a haverom állandóan nyaggat... Ilyen is van. :-/
Parázni épp azért parázom, mert még nem voltam, pedig a haverom állandóan nyaggat... Ilyen is van. :-/
Posted 2002. September 23. - 15:13

Erre idéznem egyik kollégánk mottóját:
"áá, biztos csak a nyeregcsõ van magasan,..na gyerünk!" vagy valami ilyesmi, ez vót a lényege!
Egyébként hol szoktál beparázni ?
"áá, biztos csak a nyeregcsõ van magasan,..na gyerünk!" vagy valami ilyesmi, ez vót a lényege!
Egyébként hol szoktál beparázni ?
Posted 2002. September 23. - 15:05

Nem nem! Én nem azért félek mert lenéznek! Az kit érdekel! Csak egy kicsit parázok... ;D
Posted 2002. September 22. - 20:52

igen igazad van én is mentem nagyon régi gagyi montival a speeden amikor elöszõr mentem akkor nagyon para volt mondjuk én is estem de fékem nem nagyon volt.
Posted 2002. September 22. - 20:32

Már bocs, de hülyeség, hogy nem fogasozol mert Crater-ed van ! És ?!! Nem számít mid van ! Én sokáig 21" merev acélvázassl nyomtam még a Speed-en is ! /Le is zuhantam ! :D/ Azt hiszed majd lenéznek mert Cratered van ? Mindig lesz valaki akinek jobb bringája van mint Neked !
Posted 2002. September 22. - 20:26

Posted 2002. September 22. - 20:20

Craterem van, de nem szoktam fogasozni, meg ezzel még nem is akarok annyira... Majd, ha meglessz a ... (Ez még titok... 8))
Posted 2002. September 22. - 20:17