mindegy hol van, el akarom lopni. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2002. december 02. - 23:06

Írta 2002. december 02. - 23:01

Írta 2002. december 02. - 21:12

Írta 2002. december 02. - 16:40

Írta 2002. december 02. - 16:14

már úgy is akratam egy két cuccot venni, de ha lehet ingyen ;D
na ide azt a címet!!!
na ide azt a címet!!!
Írta 2002. december 02. - 13:57

Shaggi kössz mondjuk nekem most kisebb monblokkom van, mint 118 és igy is tök jól ráment a Truvativ láncterelõ! Az a bolt olyan lehet mint a kis vasutnál az a bolt oda is mindenki azért jár, mert lehet lopni!
Írta 2002. december 02. - 11:54

Pl. ma elloptak egy XTr váltótm és nem is érdekelte. Szinte mindenki oda jár!
mindenki oda jár, mert ott lehet xtr váltót lopni? hûûûûha. De jó bolt! Menjünk mi is jól oda!
Írta 2002. december 01. - 23:13

A rockringnek semmi köze a monoblockhoz!Azt a kis és a nagy tányér helyére teszed fel!Vagy ha csak kivülre kell akkor csak a külsõ helyére!
Csak a mono alá szerelt láncvezetõkhöz kell hosszabb általában 118mili széles középcsapágy!
Csak a mono alá szerelt láncvezetõkhöz kell hosszabb általában 118mili széles középcsapágy!
Írta 2002. december 01. - 23:08

Hát az tényleg gáz! Tényleg a haverom akar rockringet 32-es tányérra akkor hosszabb monblokk kell neki?
Ja ml majd ha legközelebb találkozok a Milánnal megkérdezem melyik az a marha jó kis bolt és én se tudom, hogy mi van neki de ha jól informálatak super-t.
Ja ml majd ha legközelebb találkozok a Milánnal megkérdezem melyik az a marha jó kis bolt és én se tudom, hogy mi van neki de ha jól informálatak super-t.
Írta 2002. december 01. - 21:14

Valamilyen szinten kell felfele is tekerni. Pláne nekem 42es tányér van elöl, 42-16 nem mindig könnyû elindulni. Chainguide 1 lesz szerintem, esztergáltatok rá fém görgõket meg teszek fel rockringet. Persze ehhez új monoblokk kell... Ez a balhé benne lesz vagy 15ben...
Írta 2002. december 01. - 21:04

Mért fölfele is szeretnél menni???? Ja és az elsõ tányérra is teszel terelõt? Mert nekem amíg nem volt terelõ elég sokat leesik mert hiába van jól beállítva a váltó, mert ha leváltok akkor már laza lesz a lánc és leesik.
Írta 2002. december 01. - 20:57

DH2 sajna a kutyának nem kell
Pedig jobb lenne nekem egy szimplavállas...
Lassan sikerül megszabadulnom a singlespeedtõl. Kényszermegoldás volt, tény hogy sokkal jobban kihasználod az adottságaid, meg ilyesmi, de nem mindne helyzetben elõnyös...

Lassan sikerül megszabadulnom a singlespeedtõl. Kényszermegoldás volt, tény hogy sokkal jobban kihasználod az adottságaid, meg ilyesmi, de nem mindne helyzetben elõnyös...
Írta 2002. december 01. - 20:39

Kössz ml pedig nem is igazán dirt jumpolok de ezzel lehet több mindent fõleg ha single speed lesz!
Írta 2002. december 01. - 19:36

berci, egész dirt jumpos, szép kis bringa lett!
Valaki látta már Milánkát a Santa Cruz bringájával? ma egyik haverom ment fel egy boltba és találkozott vele. Azt mondta nagyon király a gép. Csak azt nem tudta, hogy Super-t-t, vagy Junior-T-t vett bele. Ja, és a bolt neve is érdekelne: nagyon picike, marha olcsó, full dh-s cuccokkal tele, és egy marha unott hapi ül bent,. Pl. ma elloptak egy XTr váltótm és nem is érdekelte. Szinte mindenki oda jár!
Üdv.: ml
Valaki látta már Milánkát a Santa Cruz bringájával? ma egyik haverom ment fel egy boltba és találkozott vele. Azt mondta nagyon király a gép. Csak azt nem tudta, hogy Super-t-t, vagy Junior-T-t vett bele. Ja, és a bolt neve is érdekelne: nagyon picike, marha olcsó, full dh-s cuccokkal tele, és egy marha unott hapi ül bent,. Pl. ma elloptak egy XTr váltótm és nem is érdekelte. Szinte mindenki oda jár!
Üdv.: ml
Írta 2002. december 01. - 19:21

Én vettem meg az útolsó piros polarixet, mert rég óta ott volt a ahjdúba és sehol máshol nem találtam. Zolle azt hittem már elcserélted a dh2-öt.
Írta 2002. december 01. - 15:10

Elkészült a gép az alábbiak szerint:
Váz: AUTHOR Sovereign pro
Elsõ teló: RST MOZO-pro 3,5"
Hátsó teló: Shock Works AirJet AT (a váz tartozékaként kaptam)
Hátsó váltó SRAM 7.0
Elsõ váltó SRAM 9.0
Váltókar: SRAM 5.0
Fékkar: SRAM 7.0
Elsõ fék: SRAM 7.0
Hátsó fék: Hayes Hmx1 mechanikus tárcsa
Kormánycsapágy: Ritchey Fuzzy Logic Comp
Stucni: ACOR
Kormány: Pazzaz
Nyeregcsõ: ACOR
Nyereg: VELO Plush
Agyak: TRINITY ipari csapágyas, hátul tárcsafékes
Felni: REMERX Grand Rock
Hátsó sor: SHIMANO STX RC 8-as, 11-30 (sajnos)
Hajtómû: TRUVATIV FIREX ISIS drive 44-32-22 saját monoblokkjával
Gumik: CONTINENTAL Traction pro.
A teljes menetkész súly 11,5 kg, ami egy össztelós géptõl szerintem nem rossz.
Ma kipróbáltam aszfalton, mert az idõ pocsék. Az elsõ tapasztalatok nagyon kedvezõek, meredek emelkedõn nem emeli az elejét, a súlypont elosztása jó.
Apróbb beállításokra volt csak szükség, egyébként minden elsõre ment.
Váz: AUTHOR Sovereign pro
Elsõ teló: RST MOZO-pro 3,5"
Hátsó teló: Shock Works AirJet AT (a váz tartozékaként kaptam)
Hátsó váltó SRAM 7.0
Elsõ váltó SRAM 9.0
Váltókar: SRAM 5.0
Fékkar: SRAM 7.0
Elsõ fék: SRAM 7.0
Hátsó fék: Hayes Hmx1 mechanikus tárcsa
Kormánycsapágy: Ritchey Fuzzy Logic Comp
Stucni: ACOR
Kormány: Pazzaz
Nyeregcsõ: ACOR
Nyereg: VELO Plush
Agyak: TRINITY ipari csapágyas, hátul tárcsafékes
Felni: REMERX Grand Rock
Hátsó sor: SHIMANO STX RC 8-as, 11-30 (sajnos)
Hajtómû: TRUVATIV FIREX ISIS drive 44-32-22 saját monoblokkjával
Gumik: CONTINENTAL Traction pro.
A teljes menetkész súly 11,5 kg, ami egy össztelós géptõl szerintem nem rossz.
Ma kipróbáltam aszfalton, mert az idõ pocsék. Az elsõ tapasztalatok nagyon kedvezõek, meredek emelkedõn nem emeli az elejét, a súlypont elosztása jó.
Apróbb beállításokra volt csak szükség, egyébként minden elsõre ment.
Írta 2002. december 01. - 12:22

Írta 2002. december 01. - 10:26

Mbalazs: azért írtam, hofy kilazult és furán áll az ülés, metr elfelejtettem a fényképezés elõtt beállítani! De nem olyan nagy gáz így is jól mutat a képen.

Írta 2002. december 01. - 10:03

Üdv Mindenkinek!
Úgy néz ki, végre elkészült a gép!!! Most már csak a váz az eredeti, a többi mind cserélve lett. Komplett 8-as DeoreLx szett van rajta: E-H agy, E-H váltó, fékváltókar, középcsapágy. XT fogaskoszorú, FSA-VDrive, PC68. Ritchey kiegészítõk: kormányszár, kormány, szarv, markolat, nyeregcsõ. Ritchey Pro fékek.
DT küllõk, SUN felni, Ritchey ZED Race Pro + Elevader Pro kevlár gumik. Selle Italia XO Gel nyereg.
Esetleg keresek még 8-as csak váltókart Lx vagy XT szintût.
A gép megtekinthetõ az apró rovatban is!!! :'(

http://kep.tar.hu/co.../pic1557353.jpg
Úgy néz ki, végre elkészült a gép!!! Most már csak a váz az eredeti, a többi mind cserélve lett. Komplett 8-as DeoreLx szett van rajta: E-H agy, E-H váltó, fékváltókar, középcsapágy. XT fogaskoszorú, FSA-VDrive, PC68. Ritchey kiegészítõk: kormányszár, kormány, szarv, markolat, nyeregcsõ. Ritchey Pro fékek.
DT küllõk, SUN felni, Ritchey ZED Race Pro + Elevader Pro kevlár gumik. Selle Italia XO Gel nyereg.
Esetleg keresek még 8-as csak váltókart Lx vagy XT szintût.
A gép megtekinthetõ az apró rovatban is!!! :'(

http://kep.tar.hu/co.../pic1557353.jpg
Írta 2002. december 01. - 10:02