És a Cove-vel mi van?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. május 02. - 12:24

Írta 2003. május 02. - 04:14

OK , egy kis bemutato
az uj Xc bringam :
vaz : Jamis Dakar Easton csovek,cane-creek AD-12 levegos tag.
telo: '02 Marzocchi mxc 80mm air .
meghajtas : hajtok.Truvativ firex 44-32-22 ,monob.FSA 3 csapagyas ,kaz. xt 34-11,lanc sram pc-99,e.valto shim.xt, h.valto shim xtr. v.kar sram attack.
fek: Avid mech.160mm disc,c4 betet , f.kar sram 9.0
kormany : Ritchey airlite ea70 egyenes .kormanyveg,Titec.markolat: ODI bilincses.
korm.csapagy:Cane-creek S2 zart csapagyas.
stucni: Titec 120mmx0 fok.
nyereg: Selle Italia SLR
ny.cso: Titec carbon.
pedal: ? ./ jelenleg egy pd545 /, terv: eggbeater v. valami ritchey spd.
bowden: fek-valtas: avid flak jacket.
kerekszett:Bontrager disc lite, tubelessre modositott.
Gumik: elso,Continental twister supersonic 1.9. hatso.Kenda klimax 1.9.
Suly : 10,65 kg.
egy kep:

az uj Xc bringam :
vaz : Jamis Dakar Easton csovek,cane-creek AD-12 levegos tag.
telo: '02 Marzocchi mxc 80mm air .
meghajtas : hajtok.Truvativ firex 44-32-22 ,monob.FSA 3 csapagyas ,kaz. xt 34-11,lanc sram pc-99,e.valto shim.xt, h.valto shim xtr. v.kar sram attack.
fek: Avid mech.160mm disc,c4 betet , f.kar sram 9.0
kormany : Ritchey airlite ea70 egyenes .kormanyveg,Titec.markolat: ODI bilincses.
korm.csapagy:Cane-creek S2 zart csapagyas.
stucni: Titec 120mmx0 fok.
nyereg: Selle Italia SLR
ny.cso: Titec carbon.
pedal: ? ./ jelenleg egy pd545 /, terv: eggbeater v. valami ritchey spd.
bowden: fek-valtas: avid flak jacket.
kerekszett:Bontrager disc lite, tubelessre modositott.
Gumik: elso,Continental twister supersonic 1.9. hatso.Kenda klimax 1.9.
Suly : 10,65 kg.
egy kep:

Írta 2003. április 22. - 12:24

TOM:
Nekem is ilyen vázam volt '99 - '00-ben!
Még meg is van, egy szekrényben csücsül a pincében... Még komplett bringával vettem, Full Lx +
Manitou Spider-R...
;D
Nekem is ilyen vázam volt '99 - '00-ben!

Még meg is van, egy szekrényben csücsül a pincében... Még komplett bringával vettem, Full Lx +
Manitou Spider-R...

Írta 2003. április 21. - 16:06

Kala: THX, egyebkent Ritchey papucsok ezek itten. Egy hibaja van csak : hagyomanyos valtovedo fulecsket nem lehet ra applikalni 
Egyebkent koszoni szepen jol van, papucsrol kepek :
http://www.killerhor...b.net/elado.htm
A stynkirol valaki mondhatna mar vmi gyakorlatias tapasztalatot. Pl mekkora vazat milyen stucnival mire es hogyan lehet hasznalni. Miben jo miben rosszabb mint az elozo volt stb. Mert mar a sok stynkitol bear tol en is kedvet kaptam :>

Egyebkent koszoni szepen jol van, papucsrol kepek :
http://www.killerhor...b.net/elado.htm
A stynkirol valaki mondhatna mar vmi gyakorlatias tapasztalatot. Pl mekkora vazat milyen stucnival mire es hogyan lehet hasznalni. Miben jo miben rosszabb mint az elozo volt stb. Mert mar a sok stynkitol bear tol en is kedvet kaptam :>
Írta 2003. április 20. - 17:00

most nem tudok kepet nyomni mert nem itt tartom a vazat!
haaaat hasznalva volt es kette nyilt egyszer amikor az xt valto bekukucskalt a kullokhoz.
haaaat hasznalva volt es kette nyilt egyszer amikor az xt valto bekukucskalt a kullokhoz.
Írta 2003. április 20. - 16:54

na nyomjad a fotót hitetelen fejemnek! 
mégis,hogy törött L?az egész levált szépen egy ugrásnál?

mégis,hogy törött L?az egész levált szépen egy ugrásnál?
Írta 2003. április 20. - 16:02

hmm en mondjuk gepidakent hasznaltam ilyet!
es ha latni akarsz torott paucsot szivesen megnezheted az enyem!!!!
es ha latni akarsz torott paucsot szivesen megnezheted az enyem!!!!
Írta 2003. április 20. - 15:26

mi az,h fuji v ricsi?
két beszálítója volt? és a papucsot meg ne alázd plz - én még nem hallottam törött 98-99 es Magellan papucsról!
két beszálítója volt? és a papucsot meg ne alázd plz - én még nem hallottam törött 98-99 es Magellan papucsról!
Írta 2003. április 20. - 14:17

fuji crmo vaz es vagy ricsi papucs vagy pedig egy egyszeru ontott papucs (ami torott, mint a ropi).
Írta 2003. április 20. - 11:20

Nekem Tom Magellanja tetszett nagyon!Az ilyen régi cromo vázak nagyon bejövõsek.Ezek asszem Ricsi csõszettbõl vannak,legalábbis a gépek !!3d-s!! papucsán Tom bácsi jelvénye van.No meg az a hagyományos geometria...Nyamm

Írta 2003. április 20. - 10:52

Írta 2003. április 19. - 00:49

Írta 2003. április 18. - 22:06

Írta 2003. április 18. - 22:04

Írta 2003. április 18. - 00:45

FreeRideFun: na latod!
micike: ugy latom ti furikkal hordjatok haza a penzt!
micike: ugy latom ti furikkal hordjatok haza a penzt!
Írta 2003. április 17. - 23:23

Írta 2003. április 17. - 22:17

mibndenki ezzel a hulye dumaval jon, hogy itt a brinyom de nem nagy szam meg eleg suta ...
ez nem szamit!!! ha teszik neked meg imadod akkor tessek teljes valszelesseggel kiallni, hogy bazz ez az en brinyom ezzel kuldom amikor csak tudom!
nem kerulgetni itten a forro kasat.
OK Lor! Ez az én bikeom és tényleg nagyon szeretem és még annál is jobban szeretek rideolni vele!!!!!
Írta 2003. április 17. - 21:03

Nagyon raertem a heten
Osszeraktam ket bicajt.
Susu 1,5c cruiser

Gepida vaz, spinner CrMo villa, Tioga fejcsapagy, duplafalu alufelnik /Remerx panther, Araya rm17/, DT kullok iparis mavic elsoagy, shimano hatso, rajta BMX racsni, fotel es bikaszarv, LX V fekek, Ritchey pofa es markolat. Ja es 1,75 os gumik, amikkel jol lehet nyomulni
A bicaj nagyon jo varosban valo tekereshez. Kivanja a sebesseget, mivel az attetele kicsit nagyobb a szokasos 2:1 nel. A fotel nagyon jo, ennyi penzert ilyen hatso csillapitast nem kapsz
!
Susu 2,5x

98 Crux vaz-villa, WTB momentum fejcsapagy, SUN felnik, RooX stucni, kormanyszarv, Ritchey Pro Lite kormany, DX fekkar, a fek epp nincs mar rajta.
nem a reklam helye -DE AZ
- vaz villa ELADO

Susu 1,5c cruiser

Gepida vaz, spinner CrMo villa, Tioga fejcsapagy, duplafalu alufelnik /Remerx panther, Araya rm17/, DT kullok iparis mavic elsoagy, shimano hatso, rajta BMX racsni, fotel es bikaszarv, LX V fekek, Ritchey pofa es markolat. Ja es 1,75 os gumik, amikkel jol lehet nyomulni

A bicaj nagyon jo varosban valo tekereshez. Kivanja a sebesseget, mivel az attetele kicsit nagyobb a szokasos 2:1 nel. A fotel nagyon jo, ennyi penzert ilyen hatso csillapitast nem kapsz

Susu 2,5x

98 Crux vaz-villa, WTB momentum fejcsapagy, SUN felnik, RooX stucni, kormanyszarv, Ritchey Pro Lite kormany, DX fekkar, a fek epp nincs mar rajta.
nem a reklam helye -DE AZ

Írta 2003. április 17. - 05:26

mibndenki ezzel a hulye dumaval jon, hogy itt a brinyom de nem nagy szam meg eleg suta ...
ez nem szamit!!! ha teszik neked meg imadod akkor tessek teljes valszelesseggel kiallni, hogy bazz ez az en brinyom ezzel kuldom amikor csak tudom!
Írta 2003. április 16. - 22:50

Nah, végre vannak képeim a szekeremrõl. Nem nagy szám, de nem is vágyok többre egyenlõre... csak RIDE RIDE RIDE RIDE
http://www.milo.kepeim.hu
http://www.milo.kepeim.hu