Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A rugo atmeroje nem jo.

Mivel kisebb sokkal, es ha kicsereled eloszor nem osszenyomodik, hanem elhajlik. Es csak hozzaverodik.

A Manitou zsirt kiprobaltam es szerintem nagyon kiray. Ugy mozog mint a regi tuningolt mozo prok. :) /ja abba konnyebb volt rugot cserelni.../

Egyebkent nem kell hogy tobbet mozogjon, es hogy puhabb legyen. Ez igy nekem pont jo. A villa hossza is pont megfelelo, pont annyit emel hogy jo legyen a fejcsoszog.
Ezekutan felesleges beleberhelni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Szép az deneb bico ha jól emlékszem a telot volt szerencsém megnyomkodni a fogason! Ha jól emlékszem húsvétkor és nagyon tetszett a drop off!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás

A Simson rugo merete sokak szerint nem jo.

Most per pill Manitou zsirral siman osszerakjuk az eredeti belsosegekkel aztan megnezzuk hogy milyen lesz.

Azért kell méretre vágni a rugót.Manitou zsírra meg felesleges költeni nem fog befolyásolni semmit.De te tudod.A Simson rugó tökéletes lesz ;)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Ki nyomul még rajtam kívül HeavyTools-al?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A Simson rugo merete sokak szerint nem jo.

Most per pill Manitou zsirral siman osszerakjuk az eredeti belsosegekkel aztan megnezzuk hogy milyen lesz.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás

R 500 as a telo, tenyleg eleg nehez, de legalabb nem is mozog
Egyebkent a heten szetszedjuk, mert meg nem volt szetszedve, kap egy jobb anyagbol keszult nyomorudat, meg egy kis zsirt. Meglatjuk mit lehet kihozni belole.

[/img]

A Mozoval kapcsolatban ha megengedsz pár tippet.Mikor szétszeded lehet hogy fogsz találni az aljában némi mûanyag forgácsot.Az rugózását úgy tanácsos beállítani hogy:2 rugó van a rugós szárában.Az egyik rugót ki kell belõle vágni a francba,majd motoros boltban venni kell Simson rugót kb 300 forintért és abból kell vágni egy olyan hosszút mint amilyet kidobtál a villából.jól meg kell zsírozni és egy kis olaj sem árt mellé.Ezek után k..rva jól fog mozogni,könnyen fog megindulni és a végén fel fog keményedni mivel a másik rugót bennehagytad.Nekünk sikerült.Sok szerencsét 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elvileg 160eft
rtaggal egyutt.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Az faszás. Jól néz ki a gépezet!
Nem tudja valaki hogy mikortól lesz/mennyibe lesz a magellan fully polarx-e?

Mondjuk ezt a vázas topicba kellett volna, de ide is belefér

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Én 81e HUF-ért vettem, de mindenféle jóval együtt. SZerintem inkább az a gond vele, hogy nehéz találni egy eladót.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nemtom, nekem tetszik, de nagyon :) Mennyi egy deneb váz? ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Köszönöm. :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
www.tar.hu/czras/kislust_deneb.jpg

levettem kicsit a méretét hogy modemes kollégák is le tudják szedni (egy mega helyett kb 250K lett)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nekem küldheted bátran:
hzolle@freemail.hu

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
czras@freemail.hu ;) utána nyomom ide a címet...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

eddig se látszott (nekem legalábbis) a hely, ahova a linked mutatott, de mostmeg valami nemtudommilyen (intermail?) helyre mutat. Nem kislust.freeweb.hu/deneb.jpg volt a cím? Kíváncsi vagyok a szépségedre, csak azért. :D

De az volt, csak a genyó fw törölte a regisztrációmat.. >:(
Ha elküldöm valakinek mailben(~1MB), akkor fel tudja valahová pakolni(innen a munkahelyemrõl nem tudok ilyesmit csinálni)?

kislust

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
en voltam a cicas keppel, nem direkt, belerohat ...
Szep a kutyus, nekem is van kutyas-bicajos kepem. Mert ugye a kutyamnak mindig ott kell lennie ahol en vagyok :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Na szok szépség közé ide berakom a csúnyaságot is.
Volt valaki aki cicás bicós képet csinált, én a kölök vizslámmal fotóztam a cuccot, íme:

http://www.tar.hu/zolle/bico5.jpg

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kala kosz! A Yasecot most epp fogyasztom, mert mar nagyon elhizott...
Ugyhogy a Magura meg a Hope repul at a masikra. Lesznek konnyebb kerekek, meg meg ez-az, amaz. Csak meg kicsit gyujteni kell.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Elkészült az új bike

kislust

eddig se látszott (nekem legalábbis) a hely, ahova a linked mutatott, de mostmeg valami nemtudommilyen (intermail?) helyre mutat. Nem kislust.freeweb.hu/deneb.jpg volt a cím? Kíváncsi vagyok a szépségedre, csak azért. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nincs kihúzva, a 13 centi az ennyi. :)