Hát igen. De aki olyan messze lakik mint én, annak csak a láncterelö marad megoldásnak ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. június 19. - 02:18

Írta 2003. június 19. - 00:06

vini nekem sem dobja le egy lepcsosor sem hazaig a lancot .. hogy lehet..?? lehet kozelebb lakom.. ~ehh ;D
Írta 2003. június 19. - 00:02

Major ertem mar..hat nezd szeretnek melletted alni de nem tudok , ugyanis total "elszalt" az amire tervezve lett .. 99% ban meg koze sincs a kerekparozashoz .. gondolok itt a sok szellemes szolasra, a kemeny es komplikalt magyar nyelvbol fakato angol 'kul' szovegegtol meg falra maszok ..
szerintem az illetekes majd rendet rak .. ha kedve tartja megteszi ,es oszinten szerintem total igaza is van!
komoly forumnak kellene lenni nem egy jatszoternek !
szerintem az illetekes majd rendet rak .. ha kedve tartja megteszi ,es oszinten szerintem total igaza is van!
komoly forumnak kellene lenni nem egy jatszoternek !
Írta 2003. június 18. - 23:40

Ma láttam vinnie bácsi piros kempingjét a szervízben
![]()
![]()
![]()
milyen fék az rajta?
Söt ma már el is hoztam a bike-ot, láncterelö is fenn van, és tényleg egy lépcsösoron sem dobta le hazáig. Elmés egy szerkezet, az már egyszer biztos ;D Bár még holnap visszamegyek egy kis utólagos tuningra

A fékek pedig: 8"-os Hayes HFX-Mag HD
Írta 2003. június 18. - 23:21

köbméteres ;D
milyen fék az rajta?

Írta 2003. június 18. - 22:09

Ennyi erõvel egy moderátor /;)/ köbméteres piros feirata is elítélendõ, mert nagy, csiricsáré és különben is... :-X
Írta 2003. június 18. - 21:54

szerintem azért mert már tök idegesitö volt ez a zsibvásárhangulat. minden hozzászolásban tizcentis
-vedd meg százezerért az agyonvert alivio biciklim-
feliratok.azért van az apro,aki venni akar olvassa aki nem az nem.
Írta 2003. június 18. - 19:18

Srácok, van erre topic. Szóljatok be a moderátoroknak, írjátok le a véleményeteket, de, ha lehet, akkor oda pls... THX!
És pííííísz, nekem se teccik az Apró, meg is írtam annak idején többed magammal, mégis maradt, és most ez van.

És pííííísz, nekem se teccik az Apró, meg is írtam annak idején többed magammal, mégis maradt, és most ez van.
Írta 2003. június 18. - 18:51

Bocs, hogy beleszólok, de nem tudom, miért zavaró az aláírásban az apróhirdetés. Akit nem érdekel, az úgysem olvassa. Úgy gondolom, hogy a fórum a felhasználókért van. Figyelembe kellene venni a felhasználók igényeit! Esetleg lehetne nyitni errõl egy topic-ot, és ha az emberek nagyobb része szívesen hirdet az aláírásban is, nem kellene megfosztani õket ettõl a lehetõségtõl!
Írta 2003. június 18. - 18:20

Egyetértek!!! A régebbi aprót sokkal jobban szerettem!!!
Ne OFFoljunk többet mert ezért is beszólnak!!! :-\
Ne OFFoljunk többet mert ezért is beszólnak!!! :-\
Írta 2003. június 18. - 18:08

igazán én már arra sem emléxem hogy kaptunk volna-e arra választ hogy miért nem a régi rendszer szerint mûködik az apró.
de valószínûleg az én emlékezetem a hibás.
de valószínûleg az én emlékezetem a hibás.
Írta 2003. június 18. - 17:51

Azt azért magyrázzátok már el, hogy miért bûn az aláírásban hírdetni ??!
A kép, link, stb. az vili, de EZ ?? ???
Legalább tudjam miért, hátha azt mondom, hogy "hopp, ez igaz, megyek is átírni !"
Megszüntetni az aláírást ? Nagy ötlet... :
Jah, és én egy privit sem kaptam !! De mondjuk ez tök8.
A kép, link, stb. az vili, de EZ ?? ???
Legalább tudjam miért, hátha azt mondom, hogy "hopp, ez igaz, megyek is átírni !"
Megszüntetni az aláírást ? Nagy ötlet... :

Jah, és én egy privit sem kaptam !! De mondjuk ez tök8.
Írta 2003. június 18. - 16:10

Írta 2003. június 18. - 16:07

Nos mivel csak zOrg tud odaírniezért a titok már meg is van oldva.
Eygébként pedig , nem veled statuálunk példát, mindenki kapja folyamatosan a priviket, de azt hiszem ha nem használ megszünik az aláírás és meg is oldódott a probléma.
Eygébként pedig , nem veled statuálunk példát, mindenki kapja folyamatosan a priviket, de azt hiszem ha nem használ megszünik az aláírás és meg is oldódott a probléma.
Írta 2003. június 18. - 00:03

Off:
BombrideR kérésére elmesélem mi is történt:
Szóval volt nekem egy aláírásom hirdtésekkel tele!!! Vot benn szászerint 3 db: 1: Eladó Bombshell fesõtastvédõ, stb... 2: Eladó XTR hváltó, stb... 3: A4es papírlapt úgynilyen tapusú Audira cserélném stb...
Nomost az új szabályok értelmében nem lehet senkinek hirdetés az az aláírásában... Erre kb 5 moderátor hívta fel a figyelmemet és ezért lecsökkentettem az aláírásomat csak a felsõtestvédõ hirdetésére (mert kellene a pénz) és erre egyik nap az talál itten amit a 2 "-jel között láttok!!! Nemtom ki írta oda és nem is keptem mellé privit!!! Ígyhát gondoltam levelezzünk ott a titokzatos illetõvel és beleírtam odaa gondoltaimat errõl!!!
Alapvetõen nagy hülyeségnek tartom, hogy nem lehet az aláírásban hirdetés!!! MIÉRT? ? ? Alinkeket és a képeket értem, hisz ezek ha rossz helyre mutetek összeomlaszthatják az egész fórumot!!! DE A HIRDETÉS (szigorúan link nélkül) KIT ZAVAR? ? ?
(Mellesleg egy csomó embernek van még hirdetés az aláírásukban, csak velem statuáltak példát!!! Nem írom ide ki az, mert nem akarom, hogy kivegyétek hirdetéseiket!!!)
Ennyi a sztori!!!
On
BombrideR kérésére elmesélem mi is történt:
Szóval volt nekem egy aláírásom hirdtésekkel tele!!! Vot benn szászerint 3 db: 1: Eladó Bombshell fesõtastvédõ, stb... 2: Eladó XTR hváltó, stb... 3: A4es papírlapt úgynilyen tapusú Audira cserélném stb...
Nomost az új szabályok értelmében nem lehet senkinek hirdetés az az aláírásában... Erre kb 5 moderátor hívta fel a figyelmemet és ezért lecsökkentettem az aláírásomat csak a felsõtestvédõ hirdetésére (mert kellene a pénz) és erre egyik nap az talál itten amit a 2 "-jel között láttok!!! Nemtom ki írta oda és nem is keptem mellé privit!!! Ígyhát gondoltam levelezzünk ott a titokzatos illetõvel és beleírtam odaa gondoltaimat errõl!!!

Alapvetõen nagy hülyeségnek tartom, hogy nem lehet az aláírásban hirdetés!!! MIÉRT? ? ? Alinkeket és a képeket értem, hisz ezek ha rossz helyre mutetek összeomlaszthatják az egész fórumot!!! DE A HIRDETÉS (szigorúan link nélkül) KIT ZAVAR? ? ?
(Mellesleg egy csomó embernek van még hirdetés az aláírásukban, csak velem statuáltak példát!!! Nem írom ide ki az, mert nem akarom, hogy kivegyétek hirdetéseiket!!!)
Ennyi a sztori!!!

On
Írta 2003. június 17. - 23:00

Írta 2003. június 16. - 18:50

Írta 2003. június 16. - 18:42

Írta 2003. június 16. - 18:29

TROLLember: Ha lesz változás akkor majd lesz új kép is!!! 
Andix: Örülök, hogy tetszik!!!
Jorus: Rakj má fel TE is képett arról a bicódról!!!
Kiváncsi vagyok arra a Gold design-re!!!

Andix: Örülök, hogy tetszik!!!
Jorus: Rakj má fel TE is képett arról a bicódról!!!

Írta 2003. június 16. - 18:09