na. nana. Megsértett Téged valaki, hogy itt barmozol, meg mittomén? Kicsit le kellene nyugodni, semmiféle attrocitás nem ért, akkormeg mire ez a sértegetõ hangnem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2003. november 17. - 13:07

vendég_norbert78_*
Írta 2003. november 17. - 12:29

Barmok:hogy lehet disces felnin vfék?+mi az értelme ha csak pizza van a gépen és nincs hozzá féktest??? >

vendég_norbert78_*
Írta 2003. november 17. - 12:23

[glow=red,2,300][/glow]
JAJ
Az olyan tárcsa,amiro½l már Thez is regélt,szóval nem rajta maradt a keréken,hanem szerves része annak,mint egy DOLOG,ami arra emlékezteti az embert,h nem csak a bicikli fontos az életben
Nagy az isten állatkertje!!!

Nézzétek már meg normálisan!
Egyetlen egy hidraulikus fék van hátul,v-fék nem is lehetne mert ugye a felni disces nemde???
Elôl is ugyanaz a fék van csak mint a láncvezetô ô(féktest+kar) le lett szerelve(adapter miatt),ami másnapra már újra visszakerült ezért van csak egy fékkar!!!
Elôször nézzetek!!!Nem egybôl a hozzánemértés baromságát kell nyomni >

Írta 2003. november 16. - 19:13

OFF
Jön már a szállítmány az országba elvileg szerda-csütörtök körül már a boltokban. :
ON
Jön már a szállítmány az országba elvileg szerda-csütörtök körül már a boltokban. :

ON
Írta 2003. november 16. - 15:58

a 3.ik.
egy tanyerral van, uannyiert mint a tobbi, es a tanyer igy nez ki rajta: feketeben van (42 a fogszam)
http://kep.tar.hu/th...761&pid=2708032
csak hogy mikor lesz a boltokban....
ja, meghajtas topic ;D
ON
egy tanyerral van, uannyiert mint a tobbi, es a tanyer igy nez ki rajta: feketeben van (42 a fogszam)
http://kep.tar.hu/th...761&pid=2708032
csak hogy mikor lesz a boltokban....
ja, meghajtas topic ;D
ON
Írta 2003. november 16. - 15:50

Hi!
Szóval azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen drabális hajtókart vegyek (15.000 HUF környékén). A régi már nem jó (KICSIT deformálódgatott, hát igen 4 szög tengelyes :
). Szóval én s Husselfeltre gondoltam (Truvativ), de abból is van 3 féle: -DH:2 lánctányér + rockring (rockring az kõ de nékem 1 tányér kéne mert nem akarok elõre vátót, akkor meg fölösleges a 2 tányér).-Trial (túl kicsi a fogszám, nekem olyan 36 körüli kéne).-Rock guard (asszem ez a harmadik neve, na ezt nem ismerem)
Háp!
Szóval azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen drabális hajtókart vegyek (15.000 HUF környékén). A régi már nem jó (KICSIT deformálódgatott, hát igen 4 szög tengelyes :

Háp!
Írta 2003. november 15. - 19:47

mert kell a pénz!És eltudom adni jó áron ha minden igaz és marad néhány ezrem!Viszont csak tavaszig kell merev!jön a boxerem!:-)) és akkor utána valszeg napalm
Írta 2003. november 15. - 17:20

Hejjjjj! >
Miért akarod lecserélni a Konat.Nekem is olyan van és EZER jó.
Kala:Tudom,hogy csak engem akarsz utánozni a jumpingal ;D

Miért akarod lecserélni a Konat.Nekem is olyan van és EZER jó.
Kala:Tudom,hogy csak engem akarsz utánozni a jumpingal ;D
Írta 2003. november 15. - 09:25

Hali!
Leírom én is a taligámat képet nem tudok küldeni :-(
Egyébként streetelgetek meg ugrálgatok vele
Mályne talicska:
-villa:kona jump de authort szeretnék csak nincsbp-n se a nagykerbe
-Váz:Magellan polar-x 03-as
-Agyak:Shimano Deore
-Felni:B+ Zereo
-külsõ 2.7-es Maxxis mobster
-b+ heggesztett kormány ELADÓ
-b+ stucni
-Fsa power pro hajtókar nemsokáig mert eléggé le van zúzva!
-welgo pedál
-alivio hátsó váltó
-shimano stx-rc v-fékek
-b+ fékkaral
Nincs valakinek eladó author merevvilája?Használtis érdekel!Sósmogyi sajna nemtud õ se hozni!Csak konát az meg van
Leírom én is a taligámat képet nem tudok küldeni :-(
Egyébként streetelgetek meg ugrálgatok vele
Mályne talicska:
-villa:kona jump de authort szeretnék csak nincsbp-n se a nagykerbe
-Váz:Magellan polar-x 03-as
-Agyak:Shimano Deore
-Felni:B+ Zereo
-külsõ 2.7-es Maxxis mobster
-b+ heggesztett kormány ELADÓ
-b+ stucni
-Fsa power pro hajtókar nemsokáig mert eléggé le van zúzva!
-welgo pedál
-alivio hátsó váltó
-shimano stx-rc v-fékek
-b+ fékkaral
Nincs valakinek eladó author merevvilája?Használtis érdekel!Sósmogyi sajna nemtud õ se hozni!Csak konát az meg van
Írta 2003. november 14. - 22:48

egen...
a súlypont helyzetét javítja az a kis lapka
és hamarosan Lkészül a "bélaaaaa" változat is
amúgy meg....
készül a fogasbájk is
csepel jumping váz + author villa +Sram5 fékszett + Alivio váltószett + hkarról meg egyébrõl még lövésem sincs:D
a súlypont helyzetét javítja az a kis lapka
és hamarosan Lkészül a "bélaaaaa" változat is
amúgy meg....
készül a fogasbájk is

csepel jumping váz + author villa +Sram5 fékszett + Alivio váltószett + hkarról meg egyébrõl még lövésem sincs:D
Írta 2003. november 14. - 22:10

kala szép a bicód
de melyik is a tiéd? ;D ;D ;D
az a féktárcsa meg azért van rajta, mert kala jobb oldali lába nehezebb, mint a bal oldali, és így billenti vissza a bringát középállásba ;D ;D ;D
Nem mellékesen meg a tárcsán díszeleg a lorkaaaa felirat is (ugye nem árultam el nagy titkot?)
de melyik is a tiéd? ;D ;D ;D
az a féktárcsa meg azért van rajta, mert kala jobb oldali lába nehezebb, mint a bal oldali, és így billenti vissza a bringát középállásba ;D ;D ;D
Nem mellékesen meg a tárcsán díszeleg a lorkaaaa felirat is (ugye nem árultam el nagy titkot?)
Írta 2003. november 14. - 21:51

Shóóóóóóóóóóóóón Palmer;
ez szemét volt >

most Lvonulok depizni
"AKAROK!"
Ümm...Azért...azt is írhatta volna vki esetleg,h szép bicóm van,vagy vmi
Nem mintha tippeket akarnék adni ;D
ez szemét volt >

most Lvonulok depizni

"AKAROK!"
Ümm...Azért...azt is írhatta volna vki esetleg,h szép bicóm van,vagy vmi

Nem mintha tippeket akarnék adni ;D
Írta 2003. november 14. - 20:56

én arra a képre gondoltam, amikor hátulró van lekapva a bringa, és látszik a pizza is, meg a V-fék is...
Írta 2003. november 14. - 19:46

Írta 2003. november 14. - 19:44

Írta 2003. november 14. - 19:27

Írta 2003. november 14. - 19:17

Az olyan tárcsa,amirõl már Thez is regélt,szóval nem rajta maradt a keréken,hanem szerves része annak,mint egy DOLOG,ami arra emlékezteti az embert,h nem csak a bicikli fontos az életben

Írta 2003. november 14. - 19:11

nemá vicceltem csak hátul hs33 van meg egy tárcsás hátsókerék amin rajta maradt a tárcsa. viszont látszik hogy a vázon nincs is szem
Írta 2003. november 14. - 18:31

Üdv !
Nem akarok okoskodni, de az egyik képen ugye (frontális képen) látszik a kormányon egy darab hidraulikus tfékkar, viszont a másik fotón az is látszik, hogy elöl-hátul tárcsás a gép. Szóval szerintem erre gondolt... ha meg nem így van, akkor nem szóltam
Nem akarok okoskodni, de az egyik képen ugye (frontális képen) látszik a kormányon egy darab hidraulikus tfékkar, viszont a másik fotón az is látszik, hogy elöl-hátul tárcsás a gép. Szóval szerintem erre gondolt... ha meg nem így van, akkor nem szóltam

vendég_norbert78_*
Írta 2003. november 14. - 17:11

[glow=red,2,300][/glow]várjá ezt a duplafékes megoldást hátul én még mindig nem értem...
Milyen duplafék???Mely képen látsz olyant?