Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

link=board=5;threadid=2296;start=2145#msg162526 date=1076920338]
sala: tényleg szuperszexi a kép.
speed stuff fender egy szürke boxxeren... :) ismerõs ;D

(majd meglátod, miért mondom, ha hozom a képeket a bullitról)

Nem igaz hogy még nincs képed a bicórol :o
Szedd össze magad! ;D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Hát, lehet igazad van, de nekem úgy tûnt. Mindenestre szép a paripa. Csak azért kérdztem a gumit, mert sztem nem fogja kibírni a gumim a szezont és gyûjtöm az infókat. Most egyébként IRC Mythos XC van fenn, ez nekem eléggé bejött, úgyhogy maradok mellette, bár lehet hogy már kapni sem lehet ???

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
retizotyo: A gumik Michelin comp S elöl és Sprint (vagy mi) hátul.
Én leragadtam az elöl apróbütykös, hátul slick dolognál. Tapadásra nem mondom, hogy hú de nagyon tapadós lenne. Hajtáskor érezhetõen könnyebben gurul mint pl a Maxxis gumijaim. (Ignitor 1,95 és high roller 2.0) Kanyarban átlagos, az Ignitor pl sokkal jobb. Viszont a Michelinek viszonylag jól türik az aszfaltos bohóckodást is, így nekem ideális ez a felállás.A Sprint frankón kontrollálható faroláskor erdõben és aszfalton is. Szerintem igazi CC-s gumik.
Ja, és nagyon jó a defektállóságuk!Meg viszonylag könnyûek.
Egy dolog nem szimpi, a Sprint furcsamód eléggé gyûjti a dzsuvát. Pici, gyémántalakú mintái vannak, a nálunk elõforduló ragacsos, kicsit agyagos sár a bütykös CompS-nél jobban megragad rajta.

A nyújtózkodást hogy érted? Nekem nem tûnik úgy, hogy nagyon hasalnom kéne a bringán. Mászáskor szeretek elõrehúzódva, amennyire lehet egyenesen ülni. Igazi Old-boy CC-s vagyok! ;D Csak nyugodtan, öregesen. :D

Dualos: 42-fog? Milyen bicajra, milyen használatra, milyen hátsó sorhoz?
Nekem is 42-esem van, de ez gondolom Téged nem fog vígasztalni.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Attól függ, mit szoktál meg eddig, az hogy jött be, hátul milyen sorod van, milyen a pálya => szóval sokmindentõl. Bár a tekerési stílusunk nagy valószínûséggel nem azonos, én speciel lefelé végig nagytányérral megyek (46-os ;D)

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Lehet nem ide tartozik: nem tudom miért, tegnap rátettem a gépemre egy 42-es lánctányért, szerintetek hülyeség volt?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Serviceman:
Szép a Merida, látom Te is szeretsz nyújtózkodni :D. Azok milyen gumik?? Gondolom nem gyengén tapadnak!!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Köszönöm szépen!!
A cserérõl:
Jaja, van egy '95-ös Alivio, ami még mûködik. De a váltókart ('94 körüli felsõs XT) eladtam Berecz Attilának, mert nem váltott pontosan, ami nagyon idegesített. Ezért lett a Deore, és a karok is asszem 2000-es Aliviok, 3×7 sebességgel. Nem korhû, és elismerem, hogy furcsán mutat, de legalább pontos. Ha lesz megbízható váltó, kicserélem.

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Nagyon szép a Hahanna!!!! Csak a Deore-t kéne valami korhû darabra cserélni szvsz. Pl, egy régi XT... ::)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Ha már ilyen sokan leírtátok, megteszem én is. Kona Hahanna váz Project 2 merevvillával, és rertós kiegészítõkkel. LX agyak, elsõ váltó, hajtómû (24-36-46), DX menetes fejcsapágy, Alivio monoblock, Deore '03 hátsó váltó, Sun nemtudommilyen felni, Ritchey cantifékrendszer. Wheeler Superlight kormány, Alico Cro-mo stucni, Acor nyeregrúd, Blaze klipszes pedál.
Nagyon szeretem, a büszkeségem, szépen alakul, de sose lesz kész ;D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sala: tényleg szuperszexi a kép.
speed stuff fender egy szürke boxxeren... :) ismerõs ;D

(majd meglátod, miért mondom, ha hozom a képeket a bullitról)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ja a vázam érdekessége, hogy amikor vettem akkor 25 év garanciát adtak az alu vázhoz ;D, amit utána következõ évtõl 5-re mérsékeltek ha jól emlékszem. De az már másmilyen kialakítású váz.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
No én is bemutatom a kisoroszlánom.
Az alap 1 Peugeot Cross Lite váz szürke színben, nagy Manitou Sxelleme egyengeti alattam az utat. Hátul XT, elól Alivio váltó (ez utóbbi csere elõtt áll). Sram 9.0 fogsor LX váltó és fékkar ami Avid Single Digit 3 fékeket noszogat. Azok pedig Mavic XC 221-es felniket szorongatnak. 2 mm DT küllõk közt hátul LX, elöl STX RC agyalgat. A meghajtásról pedig 1 STX RC hajtókar gondoskodik. Ami szintén lassan csereérett, mint a jó öreg acél kormányom + a Selle Itália Nitrox (Peugeot) nyergem + a stucnim.

Amik számítanak azok jónak mondhatók, amik meg nem annyira fontosak azok meg csere után lesznek jobbak.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala egy katalógusban is simán megállná a helyét ;)

Ne hízelegj! még utállak........

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
f@sza lehet, de úgy lenne az igazi, ha tudnál nyomatni képet!

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Az én gépem:
Matrix Airborne váz
Manitou Black Elite teló
Bike+ stucni
Azonic World Force kormány
XT Hollowteches hajtómû + XT középcsapágy
deore váltó
9.0 fogsor deore lánc
Acor láncvezetõ
ditch witch +mavic d521-es felnik
deore +sram9.0 agy
sram 7.0 + sram 9.0 fékek
Kenda + Panaracer gumik

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Abban viszont a segítséged kell, az enyémen eredeti már csak a homlokcsövön van.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Matricat nem tudok, max gyartatni lehetne...
ilyen betutipust eddig meg nem talaltam, pedig a tobbi feliratot is pont ilyennel szerettem volna megcsinalni.

Annyit tudunk csinalni, hogy egy eredetit lefenykepezunk, kis korrekcio, es gyartas.
Sima liba

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Sala egy katalógusban is simán megállná a helyét ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szép darab :-*

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Mindjart belinkelem az en paripamat is. Kicsit koszos, kicsit saros, de azert gurul ;)
http://killerhornets...mke_tel 004.jpg

Jajj, de nem csúnya darab. Nem tudod, lehet venni Napalm matricakészletet? Az enyém kissé lefogyott matrica terén, és festeni is kéne már.