Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Tényleg off volt mostanában.

Iljics:Szerintem Frankó a bringád.És mutogasd is.
Mert van akinek csak a látványa jut,nem mert olyan szegény gyerek vagyok hanem mert egy as-x ritkaság fõleg ilyen kiegészitõkkel.
Bár szinte senkit nem ismerek a fórumról személyesen de én örülök,ha valakinek ilyen bringája van.

Én pl tudnék mit kezdeni azzal a 170mm -rel :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

sok "legenda" marzot megnéztem, nyomogattam(igaz nem használtam, de SOHA nem is akarok) Uff!

van egy mondas.

open your mind.

szerintem elj vele ;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
OK.. majd oda kiabálok...

ha utolérem õket ;)

Iljics gyönyörû a bringád!!!! Gratula

ez kb . mennyi befektetést igényel.. 1000000???
ááá mind1 az a lényeg hogy szép.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
legkozelebb kiabaj oda es kerdezd meg :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Mole a Krausz Bandié elvileg (Votec és Hope dealer).

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Nemmindegy? Énis láttam egy gyereket biciklizni......sõõõtt kettõt is. Az egyiknek kék, a másiknam zöld volt a váza. ;) ;D

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Múltkor a Hármason láttam egy csávót egy Votec Mole vázú bringával tekerni. Ki volt õ??? A teló a gép elején is Votec volt... nagyon állatul nézett ki.Volt vele még két srác meg 1 csaj. A csajnak Kona Dawgja volt a sz egyik fiúnak meg Merida Big Air DH, RST Gamma telóval. A másik meg nemtom csak azt hogy Shiver DC volt a gép elején. Kik voltak?????

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
áááá.
már rég rá kellett volna jönnöm h ennek az egésznek nincs értelme(mivel te arról vitatkoztál, h egy életveszély a marzó (csak azért mert 2002-ben volt egy rossz széria, általánosítva a maiakra is, 200 grammok miatt) én meg próbáltam kifejteni, hogy mégsem ANNYIRA rossz azért... nem arrol volt szó, hogy van e különbség...)
mea culpa az eddigiekért kékcsillagosok! :-\ :-X (tudom, ilyenkor rá kell hagyni :-\)

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Ugy látom nem fogtad fel, hogy pont arrol vitatkoztunk hogy nagyon is sok különbség van a 2 cég között! De inkább olvasd el mégegyszer amit az elején írtam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
iljics, itt már rég nem a te villádról, meg kerékpárodról volt szó, ezért ne is vedd magadra!
de ha ezt érezted, bocsánat.
Dartonnal vitattuk meg miért ennyire marzó ellenes, és próbáltam mutatni, h annyira nincs sok különbség a 2 cég között...
a felhasználásról meg:
az "irigyek vagytok ti is mint én erre a villára" kijelentésre írtam válaszként ezt, amit te így értelmeztél.
ON
ja, és a geometria kiejlentésed:
egy oldallal korábban írta, 130 mm STREET Dj, tehát merevgép.. és erre irtuk... amint látod, ez sem a te gépedre utal, mert ja jól láttam, valami rugó van a felsöcsö alatt... ;) ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Sherman egy 7.5"-t mozgó Yeti AS-X-ben van. Ennyit a geometriáról.
Könnyebb mint a Z150.
Ennyit a súlyról.
Ha nincs ötleted mire lehet használni 170mm-t akkor az a Te dolgod.
Részemrõl ennyi.
Azért vettem, hogy mutogassam, de ne félj menni nem fogok vele, mert lejön róla a Camo. Nyilván ezt tapasztalják sokan a Camo festéssel.
Legközelebb Dorado X-Works-t veszek, mert azt még jobban lehet mutogatni.
Ráadásul azon matrica van nem festés....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
MÓDOSÍT GOMB!!!
hallottál már róla?
mióta is számít a súly ennél a kategoriánál? mi vagy te cc-s?
ha megnézed a dj 1-et is 2700 grammnak írják
de olvass apróbetüs részt, NYAK NÉLKÜL.
tehát erre opcionálisan feljön a 600 gramm nyak.
tehát 3100 gramm körul lesz... huha 200 gramm egy villánál, ami NEM cc... nemszámít. akienkm eg igen, az MAGÁN SPÓRÓLJA MEG EZT, ne egy villán. fogyókúra, erobik sóbert norbival....
és erröl volt szó, nemtudom miért meséled meg miért ezen élsz már 3 napja
a 2002es széria el volt cse****ve.
fogod?
nemtudom miért ezen csámcsogsz még mindig.. és miért ehhez hasonlítod a 2004es uj villákat... de ehhez a gondolkodásmenethez sok sikert, csak folytasd továbbra is így.. (az a baj h marhára emlékeztet ez a gondolkodásmód egy két mai politikuséra...)
na de ezt csak halkan mondtam, nem belémkötni...
izé, már tényleg ennyi, erre ne is válaszolj, csak gondolkodj el.... és ne csöpögjön a vér a szavaidból, mikor a marzó nevét kiejted... mert JÓ villákat gyárt. akárcsak a manitou...
ja, és a következö, ahogy lor is irta vala, picit kiegészítve.
nekem még a 130 mm is sok.. feleslegesen. elcs***szi a geometriát.
de rakjam bele csak azért a sermant, hogy mutathassam h nekem ilyen van, és utána használni se merjem, mert lepattog a festék róla.. vicc.
mutogatni mást kell.....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Ne mondjátok, hogy "mi nem fikáztuk, csak...", mert fikáztátok,

A monstert meg nem fikáztam ha nem tünt volna fel, nagyon jo villa csak nehéz nekem.

khmm...

streetre minek neked 130mm?
merev segguhoz raadasul?

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts

amugy az mz/x kategoria még szép h törik, ha dh-ra használják.... :-\

Ne csinálj bolondot magadból, a DJ széria törik és a Z1 Wedge ha arra használod amire a gyártó ajánlja, nem rendeltetészserû használat "nem ér" egyik villa esetében sem !

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts

Z150 FR 2,669 gr
Z150 FR SL 1,965 gr

;D ;D ;D
Ez ugye saját mérés és nem a Marzo honlapjáról van ?
Hamarosan olvashatsz a BikeMag-ben a Z1 150-rõl, akkor majd megtudod mennyi a MÉRT súlya !
Egyet mondok: a nyak falvastagsága 8.5mm és acélbul van....

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts

de én pl -mint ahogy sokan mások- NEM tudnék mit kezdeni ezzel. marhára nem... mert mire is jó? na mind1....

130-as állásban: DJ, Street
170-es állásban: FR, DH

A villa teljesítménye megegyezik egy Boxxer Team-mel !!!!!!!! Ez IGAZ csak hihetetlen pár embernek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Z150 FR 2,669 gr
Z150 FR SL 1,965 gr
ezek a 150 mm-esek.
JUNIOR T 2,961 gr
SUPER T PRO 2,965 gr
ezelk pedig a 170 mm-esek.
mi is a nehéz?
túl belelovalltad magad a témába.
de a kérdésem az volt:
mit tudok én kezdeni egy 170 mm-es villával?
150mm-ig lehet csak benyomni.
és értelme sem lenne ilyet vennem, ha ugyse, használnám. ha meg ekkora rugóút fog kelleni, monster, stratos, vagy fene tudja milyen villa lesz, de nem szimplavállas(sokkal fontosabb az erösség mint a súly nekem...)
ezért maradok egyelöre a 110/130 mm-nel.. böven elég amire kell.
CSOPPER RULEZ...
de ennyi. ezt én itt fejeztem be....
ON
amugy he?!
ki beszél itt legjobbról?
één ha elolvasnád eddigi hozzászólásaimat arra próbállak rávezetni h NEM SZAR a marzo. nem azt h jobb mint a manitoud... de mind1, ebbe sem fogok most belekötni.
amugy az mz/x kategoria még szép h törik, ha dh-ra használják.... :-\
de ennyi. ezt én itt fejeztem be....
ON

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Amugy amit írtál a Z150-röl az a gyárto honlapján van! Szerinted beírják, hogy van jobb, vagy hogy ez nem jo???? Szerintem nem szar a Z150, csak nekem ne mond, hogy a legjobb, a gyárto honlapjárol!

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
A breakout+ 2900gr!! Ez tény! A Z150 milyen nehéz?
Azt meg ne mond, hogy ha ilyen könnyû akkor biztos törik, mert 170mm-nél olyan merev mint egy boxxer és ugy is mozog, 130mm-nél meg olyan merev mint egy kanalaskotró!! Amugy gondolom arra célzol, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, mert dirtölsz. És? benyomod 130mm-re és cool! Vagy ha az sok akkor tényleg nem jo neked. A monstert meg nem fikáztam ha nem tünt volna fel, nagyon jo villa csak nehéz nekem. Nem tudom mit tartasz nevetségesnek amugy? Pont az a baj, hogy a marzo is elkezdett mozo szintû villákat gyártani Marzocchi névem és ezzel lejáratta magát!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
egészségtelenül beálltál egy irányba...
nemjó, mikor valaki ennyire elvakultan mondja a magáét...
szted ez a brakeout milyen nehéz?
ha jól sejtem van olyan mint a z150 dj1...
ismerös ez az érvelgetés, amit te csinálsz....
monster pont arra megy, h túléljen sokat. és ez a súly hátrányára megy..
de mind1.
mondd csak tovább, ugyse lehet téged meggyözni h a marzo nem mozo szinten van....
ja, és valamit elfelejtettem mondani:
marhára nem vagyok IRIGY iljicsre/a sermanra ahogy te írod.
ez marhaság. méghozzá hatalmas.
én örülök neki, h neki megvan ez a villa, és neki müködik.
de én pl -mint ahogy sokan mások- NEM tudnék mit kezdeni ezzel. marhára nem... mert mire is jó? na mind1....
picit legyél nyíltabb....
nevetséges felfogás....