Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

A MOZO eleg hosszu - ahhoz kepest hogy csak 10cm-t mozog. Eleg sokat emel a gep elejen. Lehet hogy a Marzo nem is lenne sokkal hosszabb. Mindenesetre mind2 hosszu a BOOMERba.

Ha vazat veszel sokkal jobban lehet majd kezelni a gepet.
Ha villat veszel akkor meg koves lefeleknel lesz jobb.

Szerintem vegyel elobb vazat, akkor mar legalabb lesz ami passzol egymashoz.

A mozo beépítési magassága asszem vhol 51-13 közt van. Pont annyi mint amilyen magas a suntourom (13 úttal) vagy bármilyen marzo 13 úttal. Sztem is vázat :)

mint az enyém:

Feltöltött kép

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
vagy ha ügyes vagy akkor mind2-t. ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem is váz

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
A MOZO eleg hosszu - ahhoz kepest hogy csak 10cm-t mozog. Eleg sokat emel a gep elejen. Lehet hogy a Marzo nem is lenne sokkal hosszabb. Mindenesetre mind2 hosszu a BOOMERba.

Ha vazat veszel sokkal jobban lehet majd kezelni a gepet.
Ha villat veszel akkor meg koves lefeleknel lesz jobb.

Szerintem vegyel elobb vazat, akkor mar legalabb lesz ami passzol egymashoz.

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Feltöltött kép

na ez a járgányom, egy 2002-es boomer mutációja. :D

az egyedinek látszó teló hozzáértõ szemek számára nyilvánvalóan egy mozo R500 szépég ;D

ha már itt járok megkérdem: elég gyenge pontja a bicónak a váz (caprine boomer), meg persze a teló is :D de szerintetek inkább egy dropoff compot vegyek, vagy inkább vázat (polarx). szerintem már az r500-al is elég furccsa a geometria, bár nem értek ehhez a geo dologhoz, de sztem elég nehezen fordul a gép. szóval a teló elõtt érdemes lenne vázat cserélni? (egyértelmû, h igen, de szerintetek kb MINDENKÉPP cseréljek?) ja, felhasználási terület a mai divatos nevén freeride, light dh...

köszi! :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
M, 18.5"

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Bár kicsit elkéstem a kérdéssel ,de Iljics...a te as-x ed M -es vagy L-es ?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kuld mailben.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nah vannak a gépemen képek a Marin-ról de ha szeretnék bikemag galériát nyitni miután rámegyek hogy új album szép szürke lesz a kép és semmit sem csinál:/ kep.tar.hu pedig szintúd nem megy..reg sikerül belépni már nem..
Szóval ha valaki tudna segíteni annak elküldenék mailben pár képet és nyisson már nekem egy tárhelyet akár itt akár a tar.hu-n

Köszi

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Jaj-jaj-jaj.A bizonyos tudásszint megvan a srácnak(bõven)csak az alkatrészeknek nem.De sajnos neki nincs nete ezért nem tud érvelni.Majd csinálok róla videókat és akkor alá tudom támasztani kijelentésem miszerint a BOA funkcionálisan nem is olyan bööaaaahh.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
elTÖRNI nem szoktak. mivel elöbb hajítja ki a tulaj a kerékpárt.
elrepedni szoktak, a láncvilla/monoblokkház találkozásánál. ez ilyen tipikus betegsége ennek a váznak.
és nem szokták fotózni, hanem vesznek ezek után egy rendes vázat....
és ha valakinek ennyire törnek az alkatrészei, az vagy rendes kereket vegyen pl, vagy finomitson kellöképpen a stílusán(nem odaverni, hanem szépen, "3 év" rutinjával csinálni.... hisz 3 év alatt kialakul egy bizonyos tudásszint, és akkor már nem törnéNEK az alkatrészek nagyon....)
de ha valaki boát akar venni, vegyen. egy két hónap után ugyis rájön a "jajj, nem is ez kell nekem, és de nem szép, kár volt azt a *-ot elszalasztani" mánia...
*: polarx mali-cobra mali python mali viper napalm airborne......

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

tényleg mutathatna valaki törött boát mert én sem emlékszem hogy láttam volna.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
rob:Nem is szoktál feljárni.Kb 4-5 hete nem láttalak.A kerekek nem a tescos kategóriából kerültek ki.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azért durva olyanokat mondani, hogy 3 kerék az enyészeté, mert a tescos felniket én is széthajtanám egy hét alatt......... szóval a boa egész sokat bir ahhoz képest, hogy milyen ronda, és milyen olcsó. ellenben ahogy valaki említette, pont nem a megfelelõ helyeken van a sok anyag, a fejcsõ, a monoblokkház - láncvilla találkozás és a papucs elég gyenge pontok.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Az ár igenis számít olyan szempontból, hogy egy "jól megkomponált" vázat ;D nem fognak szaréhugyé adni! Valszeg mert munkajuk fekszik a vázban nemde??? ;) Az igaz hogy a másik véglet létezik hogy nagyon szar vázat próbálnak rádsózni iszonyat árakon(nem mondok példát mert vki besérülne)!

Ezzel nem azt mondom ,hogy ez így van jól! :-[ De ez van!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Kifejtem:másfél év használat Dirt jumpra streetre.3 hátsó és 2 elsõ kerék az enyészeté.A hajtókarokat nem számoltuk.Meg egy pár kormány is elhajlott.R500 van benne.A váz köszöni szépen nagyon jól megvan.Majd ha valaki eltör egyet szóljon.Vagy ha tud róla rakjon képet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ERÔS!...a boa???? naneeeeizéjjmá.....20E FT-ért???...

nem az ár teszi az erõssé a dolgokat ::)
viszont az tény,hogy ott nagy a súly,ahol tök fölösleges;az alsócsõnél
viszont a papucs és a fejcsõ megérdemelt volna még egy kis erõsítést,mert pont ezeknél gyengus... :-X
de cserébe legalább tényleg olcsó! :)

mode1

mode1

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Viszont a Boa alsócsövén simán lenyomhatod a Deep Purple live in Japan koncert dobszólóját ;)
Azért ez is elöny ! Multifunkcionális kerékpár, a jövö zenéje ! ;D

(nekem is volt Boám ;D)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Akkormár inkább ACÉL Neuzer Passat... :-X ;D ;D ;D
A régebbi ;) ;D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
:oERÔS!...a boa???? :o naneeeeizéjjmá.....20E FT-ért???...erôs???? ???