vannak learazott boomer vazak 10eft-ra jonnek ki ~
matrica hibas ha joltom.
agyvalto kell!
varosiba is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. June 02. - 15:38

vendég__*
Posted 2004. June 02. - 15:37

nekem a "zúzógépem" mellett volt egy craterem, a fõ cuccaitól (váz villa, stb.) most szabadultam meg, hogy egy mégputribb gépet rakjak össze, amit ott hagyhatok a tesco elõtt.
Hihetetlen király a gép. 1 sebesség (persze csak azért mert nincs váltó, minek az) 44-14es áttétel, tesco kerék hajtókar nyereg stb., irc 1.5 ös szlikkekkel, 1 db b+ véfékkel. A vázról lejött a festék meg rohad... ha ezt elviszi a gazsi, jól kiröhögöm. A váz még törött is. Illetve lukas már.
A cratert sajnáltam volna ha elviszik... ebben a bringában max a slikkeket sajnálnám. Igaz darabja egy ezres csak
Hihetetlen király a gép. 1 sebesség (persze csak azért mert nincs váltó, minek az) 44-14es áttétel, tesco kerék hajtókar nyereg stb., irc 1.5 ös szlikkekkel, 1 db b+ véfékkel. A vázról lejött a festék meg rohad... ha ezt elviszi a gazsi, jól kiröhögöm. A váz még törött is. Illetve lukas már.
A cratert sajnáltam volna ha elviszik... ebben a bringában max a slikkeket sajnálnám. Igaz darabja egy ezres csak

Posted 2004. June 02. - 14:55

Szerintem meg SS nagyon parádés egy városi gépen, pláne merevvillával. Iszonyat fílingje van, most úgy tolom énis, igaz, nekem PolarXem van
36-16 ownz ya

Posted 2004. June 02. - 14:55

Nem is hagyom ott sehol!!! ;D
Városba, vidékre tökéletes a két lánckerék.
Nagyon suhanós! ;D ;D ;D
Városba, vidékre tökéletes a két lánckerék.
Nagyon suhanós! ;D ;D ;D
Posted 2004. June 02. - 14:31

Attol fugg milyen varosban... alfoldre igen, de dimbes dombos helyre kell, en is megkuzdok a versenyattetellel hegyre fel... jobb lenne a montis atteteltartomany. Amugy jo a gep, csak en nem mernem otthagyni sehol
Posted 2004. June 02. - 14:01

szép!
csak, hogy beleszóljak
szerintem elõre fölösleges a váltó egy ilyen gépre, 38-as tányér és hátsó váltó tökéletes egy városi gépre szvsz.
csak, hogy beleszóljak

Posted 2004. June 02. - 12:48

Oké, hogy ne egymást b*sztassátok, itt egy kép a városi-aszfaltos-csajbámulós-száguldós üzemmódra átalakított 2nd bicajomról:
http://kep.tar.hu/bi...468&pid=5255549
Most én is bekerülök a GYP topicba?
"Hiszen csak más gumikat rakott fel és merevre cserélte a telót!"
http://kep.tar.hu/bi...468&pid=5255549
Most én is bekerülök a GYP topicba?
"Hiszen csak más gumikat rakott fel és merevre cserélte a telót!"
Posted 2004. June 02. - 10:54

Úgysem veszi meg ezt itt senki!!!
Ha jól belegondolunk, akkor ez nem is annyira meglepõ.....baze, 10havi fizum... :

Posted 2004. June 01. - 23:35

Posted 2004. June 01. - 23:33

Posted 2004. June 01. - 23:31

ha te beirod mas is beirhatja.
es akkor mi lesz itt?
mali boa dh bico elado;
keresek polar-x-et 20eft-ert;
...
es akkor mi lesz itt?
mali boa dh bico elado;
keresek polar-x-et 20eft-ert;
...
Posted 2004. June 01. - 22:54

Nemtom... Biztos a vizsgaidõszak ment az agyára mindenkinek...
Most kolmyan??? Mit zavar titeket, hogy beírtam ezt pár helyre???
Amúgy ettõl sem érdeklõdött senki szóval tök mindegy...
De minek kell parázni???
Most kolmyan??? Mit zavar titeket, hogy beírtam ezt pár helyre???
Amúgy ettõl sem érdeklõdött senki szóval tök mindegy...
De minek kell parázni???
Posted 2004. June 01. - 21:01

Posted 2004. June 01. - 10:14

Szerintem DE!!!
Amúgy nem harakszom!!!
haraGszom.....
amúgy meg palmernak igaza van. ez itt nem az apróhirdetõ!
Posted 2004. June 01. - 06:40

nagyon kellemes tekerni psyloval de a lock outtal kellemesebb ha kint van fullon!Mert elnyeli a tekerés erején amikor tekerek!De figyu!ingyen kaptam egy újjab és jobb telót!Te(ti) nem cseréltétek volna el?
Posted 2004. June 01. - 01:06

Thommey;
elsõ keróm egy ennél csak kicsit jobb Olimpiából épült ki
illetve van 3 hasonló kaliberû Active Future in Sport kerékpárunk vidéken,túrázni
egyedül anyámén van Vuelta Vfékszett tuningban,a többi az mûanyag fékkar,mûanyag cantifék kombóval szerelt
mégis,még sose volt vele bajom,gombászni is el lehet vinni az erdõbe:D
csak tudni kell mire való!kocsmáig L és vissza pl. tökéletes,oda nem kell Avid fékhatás
elsõ keróm egy ennél csak kicsit jobb Olimpiából épült ki
illetve van 3 hasonló kaliberû Active Future in Sport kerékpárunk vidéken,túrázni
egyedül anyámén van Vuelta Vfékszett tuningban,a többi az mûanyag fékkar,mûanyag cantifék kombóval szerelt
mégis,még sose volt vele bajom,gombászni is el lehet vinni az erdõbe:D
csak tudni kell mire való!kocsmáig L és vissza pl. tökéletes,oda nem kell Avid fékhatás
Posted 2004. May 31. - 22:45

Kala:majd ha látsz egyszer közelrõl egy ilyen fos gépet, akkor próbáld ki.Fék az szinte nincs is rajta, és akkor még vizes sem volt. Lejtõre ki se próbáld vinni.....
Juhi:nem kellemes egy psyloval tekerni???ez már nevetségesen hangzik...
Juhi:nem kellemes egy psyloval tekerni???ez már nevetségesen hangzik...
Posted 2004. May 31. - 22:40

szerintem NEM
Ha itt valaki olyat akarna venni, tudja kit keressen....
Inkább próbáld másfelé....
Apronet stb.stb
Ha itt valaki olyat akarna venni, tudja kit keressen....
Inkább próbáld másfelé....
Apronet stb.stb
Posted 2004. May 31. - 22:27

Posted 2004. May 31. - 21:45

Major!
Ne haragudj, de szerintem nem kéne minden vázas/dh-s/biciklis topicban a biciklidet hírdetni.
Ne haragudj, de szerintem nem kéne minden vázas/dh-s/biciklis topicban a biciklidet hírdetni.