Na akkor itt a kép, asszem jó lesz:
http://www.orangebik...php?bike=hitman
Nem számoltam el (nagyon 8)). 849,95 angol fontot kóstál ez a paripa és ha jól tom olyan 280 FT körül mozog egy angol font nem ??? Az nagyjából 230-220 Ft.
Miért ki az az Iljics ???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. July 06. - 19:08

Posted 2004. July 06. - 19:03

nem kell topicozgatni!! írsz egy privit iljicsnek, h hozzon egy ilyet, vagy egy olyat.....esetleg õ megmondja mi elérhetõ és kész.......hozza.
Posted 2004. July 06. - 18:50

van valami olyasmi topic h vázat külföldröl.
keresd meg, ott elég sokat irtak le erröl az egész maceráról.
képet meg ugy linkelsz ide, hogy beirod a linket
esetleg odateszed egy linket, ami egy kis képet ábrázol.
de elég ha csak begépeled ide a címet, mert az nem huzza szét a forumot.
nem számoltad el amugy a gép árát?
keresd meg, ott elég sokat irtak le erröl az egész maceráról.
képet meg ugy linkelsz ide, hogy beirod a linket

esetleg odateszed egy linket, ami egy kis képet ábrázol.
de elég ha csak begépeled ide a címet, mert az nem huzza szét a forumot.
nem számoltad el amugy a gép árát?
Posted 2004. July 06. - 18:46

És ha neten rendelném kb. mennyivel lenne drágább (plusz költség).
Hogy lehet képeket felrakni v. belinkelni????
Hogy lehet képeket felrakni v. belinkelni????
Posted 2004. July 06. - 18:35

nincs forgalmazó, nem vagyunk rendes felvevõpiac.
akinek van(igen kevés) az is vagy saját magának hozta be, vagy valamely családtag ment ki érte.
vagy kiutazol, vagy hozatsz valami ismerössel, esetleg itt neten rendelsz.
akinek van(igen kevés) az is vagy saját magának hozta be, vagy valamely családtag ment ki érte.
vagy kiutazol, vagy hozatsz valami ismerössel, esetleg itt neten rendelsz.
Posted 2004. July 06. - 18:32

Posted 2004. July 06. - 18:29

Igen, igen, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de ezért nem akarok új topicot nyitni.
OFF
Van forgalmazója itthon az Orange bicikliknek ? Nincs mi (azt hiszem, de inkább megkérdezem). :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Pedig a Hitman nevü dirt gépükbe nagyon beleszerettem és ahoz képest, hogy mikkel van szerelve (FSA, Dirt Jumper III...) és, hogy milyen neves, egyedi gyártó átszámolva csak kb. 230 FT lenne a gép. Én meg azért, hogy megvegyem nem fogok elutazni a ködös és esõs kis szigetecskére(Anglia). Szal várom a hozzá értõk válaszait...Köszönöm elõre is.
ON
OFF
Van forgalmazója itthon az Orange bicikliknek ? Nincs mi (azt hiszem, de inkább megkérdezem). :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Pedig a Hitman nevü dirt gépükbe nagyon beleszerettem és ahoz képest, hogy mikkel van szerelve (FSA, Dirt Jumper III...) és, hogy milyen neves, egyedi gyártó átszámolva csak kb. 230 FT lenne a gép. Én meg azért, hogy megvegyem nem fogok elutazni a ködös és esõs kis szigetecskére(Anglia). Szal várom a hozzá értõk válaszait...Köszönöm elõre is.
ON
Posted 2004. July 06. - 18:28

namost olyan sok minden nem látszík így ebbõl,meg aztán ki tudja,mit hol vettél,de;
váz+rtag;már csak használtan lehet kapni,olyan 60 és 100 között?
teló;30 és 60 között
hajtómû;mondjuk 30e
kerekek;20e
váltórendszer;20e
fékrendszer;15e
kiegészítõk;10e
szóval olyan 185 és 255 között,persze,csak ha mindent kivéve a vázat és az rtagot a boltból szerváltál
váz+rtag;már csak használtan lehet kapni,olyan 60 és 100 között?
teló;30 és 60 között
hajtómû;mondjuk 30e
kerekek;20e
váltórendszer;20e
fékrendszer;15e
kiegészítõk;10e
szóval olyan 185 és 255 között,persze,csak ha mindent kivéve a vázat és az rtagot a boltból szerváltál
Posted 2004. July 06. - 18:17

Itt az én szerény kis gépecském.
http://kep.tar.hu/nk...998&pid=5510467
Egy kis közvélemény kutatás: szerintetek mennyit öltem bele?
http://kep.tar.hu/nk...998&pid=5510467
Egy kis közvélemény kutatás: szerintetek mennyit öltem bele?
Posted 2004. July 06. - 17:46

rob;
felétek családi vonás az állandó önirónia?
vagy annyit oltottak titeket ezzel,hogy már ti is beláttátok,h igaz?
amúgy,ha nem lenne luftlalarmja,2 naponta cserélne hajtómûvet
a bigapple meg LOL:) ettõl lesz vmi "sztrííít"'?
na mind1,biztos csak irígy vagyok:)
felétek családi vonás az állandó önirónia?

vagy annyit oltottak titeket ezzel,hogy már ti is beláttátok,h igaz?

amúgy,ha nem lenne luftlalarmja,2 naponta cserélne hajtómûvet
a bigapple meg LOL:) ettõl lesz vmi "sztrííít"'?
na mind1,biztos csak irígy vagyok:)
Posted 2004. July 06. - 14:25

Posted 2004. July 06. - 14:02

én rakjak képet?majd este rakvok! ;D eccer mintha láttalak volna a gyapinál!asszem a sportsziget után!délelõtt nem volt nyitva!
Posted 2004. July 06. - 13:25

Posted 2004. July 06. - 07:39

akkor update:03-as 16,5 px helyett lett egy 01-es 14-es px,truvativ luftalarm hajtókar,avid arch rival v-fék,jagwire 3 tónusú fékpofa,1 hét mulva sd7-es kar,avid elsõ tf,schwalbe big apple 2,35-ös hátsó külsõ,új ülés!kb ennyi ;D és majd át lesz heggesztve csúszópapucsosra! ;D
Posted 2004. July 05. - 14:05

Gratula a stinkyhez elég szép kis darab...igényes alkatrészekbõl....
A polarXbe meg bele fér a 2-5 Hookworm!!!
A polarXbe meg bele fér a 2-5 Hookworm!!!
Posted 2004. July 05. - 13:06

megtudnátok mondani hogy a 01-es polar-x be belefér-e egy 2.5-ös külsõ?pl maxxis hookworm?
köszki
köszki
Posted 2004. July 05. - 12:27

Némi upgrade után én is teszek fel képet a Stinky-rõl. Kapott új kerekeket Novatec agyakkal és Single Track felnikkel, Avid CPS-t mert kicsit jó, Drop Off 1-et az elejébe és egy SW NB-t a hátuljába (200/58-as, úgyhogy most már 14,5-et moccan hátul).
Posted 2004. July 05. - 11:15

Rob.
Köszi. Tudok róla. Olvastam a régi beírásodat a fórumon. A tag 190es. Ha jól emlékszem. A hátulja még mindíg 140mm széles sajna de van 2db 1mm alátét a tengelyen. Így talán nem feszül annyira a hátulja. Középcsapi mag. 395mm. Szóval kilátó. Az elején tériszonyom volt rajta. Meg kellett szokni tekerni rajta. Most a Duna marcsin pl. jól ment. Nem akartam elesni sehol. Sõt lefelé elõztem mindenkit ezerrel. Nem ehhez a telóhoz tervezték a vázat de most ez van ezt kell szeretni. Amikor feltöltöm magam újra pénzügyileg akkor vázat KELL cserélni. Tudom nagyon jól. Még aug.-ig garis a váz. Ezt a szezont már ezzel küldöm ha kibírja.
Ms.on Big Air vagy Cobra kb 4 tört el.
Stílusomra talán az enduro a legjobb szó. Szóval nem lesz annyira ütve mint pl. Lor Cobra-ja.
Ha az istenek is akarják majd csatlakozom hozzád az SC klubba.
Köszi. Tudok róla. Olvastam a régi beírásodat a fórumon. A tag 190es. Ha jól emlékszem. A hátulja még mindíg 140mm széles sajna de van 2db 1mm alátét a tengelyen. Így talán nem feszül annyira a hátulja. Középcsapi mag. 395mm. Szóval kilátó. Az elején tériszonyom volt rajta. Meg kellett szokni tekerni rajta. Most a Duna marcsin pl. jól ment. Nem akartam elesni sehol. Sõt lefelé elõztem mindenkit ezerrel. Nem ehhez a telóhoz tervezték a vázat de most ez van ezt kell szeretni. Amikor feltöltöm magam újra pénzügyileg akkor vázat KELL cserélni. Tudom nagyon jól. Még aug.-ig garis a váz. Ezt a szezont már ezzel küldöm ha kibírja.
Ms.on Big Air vagy Cobra kb 4 tört el.
Stílusomra talán az enduro a legjobb szó. Szóval nem lesz annyira ütve mint pl. Lor Cobra-ja.
Ha az istenek is akarják majd csatlakozom hozzád az SC klubba.
Posted 2004. July 02. - 20:25

aham
de fogadjunk, hogy a geometrián nem változtattak, meg az áttételi arányon sem.
szóval 200-as sw taggal és 130-as villával a monoblokkház vagy 390 mm magasan van, de elöl hátul csak 130-at mozog a váz. (a tengelytávról már ne is beszéljünk...)
jó, nem szidom, vagy ilyesmi, csak nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak egy ugyanilyen setuppal. (kb ilyen biciklit építettem én is de rájöttem, hogy ez egy cc váz, és nem lesz belõle enduro soha.)
de fogadjunk, hogy a geometrián nem változtattak, meg az áttételi arányon sem.
szóval 200-as sw taggal és 130-as villával a monoblokkház vagy 390 mm magasan van, de elöl hátul csak 130-at mozog a váz. (a tengelytávról már ne is beszéljünk...)
jó, nem szidom, vagy ilyesmi, csak nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak egy ugyanilyen setuppal. (kb ilyen biciklit építettem én is de rájöttem, hogy ez egy cc váz, és nem lesz belõle enduro soha.)
Posted 2004. July 02. - 20:18