Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Stormbringer
, 2002. augusztus 20. 21:02
Írta 2004. július 22. - 19:35
Írta 2004. július 16. - 16:51
Írta 2004. július 16. - 08:50
Purge:kösz az elismerést
A váz egy 16"-os Kona LavaDome.Máriusz hegesztette át,és úgy h õ csinálta a papucsot is,került 20e Ft-ba.Ha jól tudom alu vázat meg 30e körül alakít át.
A váz egy 16"-os Kona LavaDome.Máriusz hegesztette át,és úgy h õ csinálta a papucsot is,került 20e Ft-ba.Ha jól tudom alu vázat meg 30e körül alakít át.
Írta 2004. július 16. - 08:44
Írta 2004. július 16. - 08:35
Kedves jojoba!
Hát én is hasonlóképpen lehidaltam a géptõl. Kicsit analfabéta vagyok ss esetében így kérnék egy pár infót!
-Ez a váz, ezzekkel a papucsokkal gyári v. alakítgattad v.hol??
-Ha gyári mi ez és milyen értékben mozog, ha alakítgattad akkor mennyibõl megodható a papucs?
Ne vedd lerohanásnak kérdéseim, hasonló gondolatok járnak a fejemben, mert csücsül otthon egy 10 év körüli acálvázam és valami hasonlót szeretnék kihozni belõle, bár lehet, hogy agyváltóval.
Ha gondolod inkább privibe küld, bár szerintem itt sok emberkét érdekelnének ezek a válaszok!
Köszi!
Hát én is hasonlóképpen lehidaltam a géptõl. Kicsit analfabéta vagyok ss esetében így kérnék egy pár infót!
-Ez a váz, ezzekkel a papucsokkal gyári v. alakítgattad v.hol??
-Ha gyári mi ez és milyen értékben mozog, ha alakítgattad akkor mennyibõl megodható a papucs?
Ne vedd lerohanásnak kérdéseim, hasonló gondolatok járnak a fejemben, mert csücsül otthon egy 10 év körüli acálvázam és valami hasonlót szeretnék kihozni belõle, bár lehet, hogy agyváltóval.
Ha gondolod inkább privibe küld, bár szerintem itt sok emberkét érdekelnének ezek a válaszok!
Köszi!
Írta 2004. július 16. - 08:00
Volt ezen kívûl narancssárga, fehér és libafos-zöld... de sztm. ezek csúnyák mind
;D
Írta 2004. július 15. - 23:51
hát igen. ez a szin....
tényleg te választottad? de mennyiböl? és akkor milyen volt a többi?
Írta 2004. július 15. - 18:13
Írta 2004. július 15. - 18:01
cappucino metal!
;-)
havernak volt egyszer egy ktm vaza amit arany metalra szintereztek
de inkabb elnezetuk capuccino-nak.
igy lett matricazva
;-)
havernak volt egyszer egy ktm vaza amit arany metalra szintereztek
de inkabb elnezetuk capuccino-nak.
igy lett matricazva
Írta 2004. július 15. - 17:35
Írta 2004. július 15. - 17:26
ggx:elõx is kösz.Amúgy kinn merem hagyni az utcán,mert van jó lakat(kryptonite) ami megnehezíti az átlag bringa tolvaj dolgát,és az elsõ kerék kivételéhez kéne egy 15-ös kulcs.....ezentúl minden imbuszos,semmi gyorszár... 
Kex:elõx is neked is:kösz.
A pinky váz eladódott
,arról jöttek át a cuccok erre,csak egy-két dolgon változtattunk(villa,kormány,külsõk :
).....az ára?..hmmm...hát...nem tudnám megmondani,mert sokmindent nem kellett venni,mivel volt....ha most akarnám összerakni az egészet,kb. 110e Ft körül mozogna..
Jah,nem értem mi bajotok a színével..... :
;D.......én választottam,és nem azért h minél rondább legyen,ne lopják el,stb.
........ez olyan...ümmm...talán a homokszín áll legközelebb hozzá,igaz a haveri körbõl,a zöldtõl a barnáig minden volt már ;D
Kex:elõx is neked is:kösz.
A pinky váz eladódott
Jah,nem értem mi bajotok a színével..... :
Írta 2004. július 14. - 23:33
hát csak az a baj, hogy azok a k@rva tolvajok sajna nem szakavatatlanok, és egy hozzaértõ szemnek 2 másodperc amíg rájön, hogy egy frankó géppel van dolga!
ja és tényleg nagyon zsír a színe, de a tiédnek is KeX
ja és tényleg nagyon zsír a színe, de a tiédnek is KeX
Írta 2004. július 14. - 23:26
jojoba, Te kis telhetetlen 8) a pink ss-t elvitte a cica, vagy "jó ha van" alapon összeraktál mégegy cirkálót?
ggx, szerintem abszolút korrekt a canga ellopásvédelme. szinglszpid+kávébarna szín szerintem megfelelõ védelmet nyújt a szakavatatlan tolvajnak. én egy ilyesmivel osztom a városban, csak az még barnább (f*sbarna?) és az értéke kb. negyedennyi.
Jojoba, nagyon indiszkrét vagyok, ha megkérdem, mennyibõl tudtad ezt kihozni? jah, amúgy teccik 8)
ggx, szerintem abszolút korrekt a canga ellopásvédelme. szinglszpid+kávébarna szín szerintem megfelelõ védelmet nyújt a szakavatatlan tolvajnak. én egy ilyesmivel osztom a városban, csak az még barnább (f*sbarna?) és az értéke kb. negyedennyi.
Jojoba, nagyon indiszkrét vagyok, ha megkérdem, mennyibõl tudtad ezt kihozni? jah, amúgy teccik 8)
Írta 2004. július 14. - 22:46
jojoba tetszik nagyon a városi géped!!
eszméletlen stílusos, minden cucc azt tükrözi rajta, hogy tudtad, mi a célszerû
csak az a gond, hogy ez már az az árkategória, amit nem mernék kinnhagyni :-\
eszméletlen stílusos, minden cucc azt tükrözi rajta, hogy tudtad, mi a célszerû
csak az a gond, hogy ez már az az árkategória, amit nem mernék kinnhagyni :-\
Írta 2004. július 14. - 16:58
Pull, azt hittem "gazdaságos", mert nagy a hasonlóság! De ha bírja a Zoom USD-t,akkor nem szóltam! :-X
Írta 2004. július 14. - 12:30
A váz 1 Ballistic elöl hátul alu. Új álapotában kb 45-50e HUF, én a 185-ös hátsó tárcsával vettem 15e -ért!
;D
Pull
;D
Pull
Írta 2004. július 14. - 00:39
Írta 2004. július 13. - 22:34
Most lett kész a kettes számú bringám...kis városi cirkáló..... 8)
http://kep.tar.hu/jo...ml?aid=27660223
http://kep.tar.hu/jo...ml?aid=27660223
Írta 2004. július 13. - 15:09
Írta 2004. július 13. - 08:32
Hí All!
Megcsináltam a matricákat az új vázamra (a régit eltörtem...). Télen majd kap rendes airbrush festést meg lakk alatti matricákat. Addíg jó ez:
Nyúbájk matricázva 1
Nyúbájk matricázva 2
Nyúbájk matricázva 3
Pull
Megcsináltam a matricákat az új vázamra (a régit eltörtem...). Télen majd kap rendes airbrush festést meg lakk alatti matricákat. Addíg jó ez:
Nyúbájk matricázva 1
Nyúbájk matricázva 2
Nyúbájk matricázva 3
Pull

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére