Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
vállszélességet h tudok mérni?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
én meg megálmodtam a "végleges" (haha) bringámat avagy ultimate bike tigrincs módra .../tavaszra kész lesz/...
a hajtómû már +van..:)
http://pix.bikemag.h...r/dawg.jpg.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Olyat jót álmodtam.
Beújítottam egy dhs mono-t shiverrel. Megnyomkodtam a hátulját a földön és kibaszott lineáris :D
Akarok egy olyat :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
azon is el lehet férni.
de on.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
én is vágnék a kormányomból, de túl vastag az anyaga, ezer év, minek fogjak neki...
engem ez tart vissza
szertem ~65 centi bõven elég bármire
és még el is lehet férni, nem úgy, mint az ilyen 60> kormányokon

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kormány elvileg válszélességbe jó és egészséges.

ill erre rájön még a "ki hogy szereti" kategória. de szélesebbel jobb nem lesz, max mexokott már.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
[quote name='kalaius']tjah nagyban meghatározó az is h mennyire vagy vállas vagy éppen girnyó

na erre akartam utalni....én hiába ülök cc bringán, az 56 centis kormánnyal valahogy így nézek ki szembõl
\ _ / ......az + nekem kényelmetlen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
igazabol nekem bejott a gyari szelesseget a truva husinak de azert kiprobalnam hogy milyen kb 2-2 centivel keskenyebb kormannyal menni...
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tjah nagyban meghatározó az is h mennyire vagy vállas vagy éppen girnyó
széles stabil tartást ad viszont lassú kormányzást
outinál úgyis inkább dönteni kell a gépet,meg széles kormánnyal nem lehet ráfeküdni a vázra
maratonra,XC-re szeressük a keskenyet ami pont vállszéles mert a csiki-csuki kanyarokhoz bizony a gyors kormányzás kell lásd pl. 24 órás erdei részek
lejtõzni meg...embere és technikája válogatja,nekem 58-60,a markolattól és a kormányra rakott cuccoktól is függ (pl. B+ markolat miatt a szélsõ 1 centi holt tér,ott nem le7 fogni igazából)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Feltöltött kép :)

nekem 68.5ös roox-om volt aztán támadt olyan gondolat hogy keskenyebb jobb lenne. levágtam 1-1 centit. kicsit jobb lett. aztán azt vettem észre hogy mindig beljebb fogom a kormányt mint a széle szal levágtam újabb 2-2 centit és így most elég zsír. többet nagyon nem is tudnék mert a kezdõdik ugye a hajlítás ott meg kicsit furán állna a fékkar :) pedig most hogy levettem az elsõfékkart ugy érzem gci széles :D
széleskormányos bicóra átülve meg egyszerüen nem tudok semmit.
1+ keskeny )
mellesleg környezetemben mindenki gyári kilóméterszéles dolgokkal nyomul )

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ugy h kimész néha esetleg bringázni is.

végülis most jöttem haza bringázásból, de ja.
vedd úgy, hogy nemis kérdeztem semmit

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ugy h kimész néha esetleg bringázni is.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
problémázás ON
ööö nyomjátok itt az érveket-ellenérveket.. most honann tudjam, hogy nekem mijajóóó? :):o

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem ad;)

én pont a nagy kormánnyal félek, ezzel sokakl jobban tudom kezelni a gépet, mint a régi nagy kormányokkal.
de ez mint ahogy írva volt, mindenkinek saját megszokása, mániája.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
710-es, mert jó. nem kormánypörizek, másnál meg nincs értelme a keskeny kormánynak, csak bizonytalanságot ad lefelé.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én meg a vágatlan kormányt szeretem mert széles a vállam és mert utálom a streetes buzikormányt dh gépen.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

trendek:)
amúgy kevésbé széles kormány tuti,h könnyebb
és erõsebb is
viszont van 1 szélesség,ami alá nem szabad menni
nálam ez 61.5 a nagygépben
és 56 a kisgépen

ez 1énfüggõ is..nekem minimum 60 cm, (az van a speckon, de csak mert nem találtam szélesebb egyenest) de inább 62-63.....pedig én nem ugrálok nem dhzok....csak bringázok....

ja Zolle + Zé jók lettek a gépek..gratula...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

...
nekem vélemény:
ha nem minden gramm számít,szóval nézzük a pénz/gramm arányt akor holzfeller 40es stucni(240g)+holzf kormány/answear

sztem a tegnap kiötlött ritchey widemouth/altrix stucni és hussefelt/holzfeller kormány kombónál nem nagyon van jobb ár/súly/erõsség arányú:)

stucni ~170g 50-60-as hosszban
kormány 300 vagy 330g

és 12e-bõl kijön kb a kettõ
Autist Team:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
eheh:)
ha már lefelé döntögetjük a rekordokat; 39 cm:)
igaz,ez olyan gép,h kormánypörizni nem le7 vele mert bevered a lábad az elsõkerékbe a kormány meg beakad az alsó ill. felsõcsõbe
báninál meg az érkezés szétviszi a kereket:)
ill amióta taknyoltam vele 1x azóta az 1ik oldalt a kormány alsófogása kifelé áll,így le7 40-41 centit is írni:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szép a kát linkelt gép eléggé!!

ha px em lenne én is fox villát raknék bele

a kormányrol van letört képem ha nem hiszed hogy nem jó!!
szóval cseréld le!
nem kell stucnit cserélni,van itt pár jó kormány ötlet.. pl rihárd

nekem vélemény:
ha nem minden gramm számít,szóval nézzük a pénz/gramm arányt akor holzfeller 40es stucni(240g)+holzf kormány/answear

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!