Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. October 29. - 08:43

dig: szerinted milyen cca. 2 méteres bovden kell majd, hogy ne legyen túl nyúlós a váltáshoz ? Bár állítólag a sram jól tolerálja a beállítási pontatlanságot. :

Posted 2004. October 29. - 08:28

Te hogy csináltad meg ,hogy a lánchossz kijött?
Én próbáltam mindenféle hátsó lánckerékkel de sehogy sem jött ki... A hajtókaron meg ugye fix 38fogas.
MInd 1 dobtam rá xt láncfeszítõt ;D
Én próbáltam mindenféle hátsó lánckerékkel de sehogy sem jött ki... A hajtókaron meg ugye fix 38fogas.
MInd 1 dobtam rá xt láncfeszítõt ;D
Posted 2004. October 28. - 21:52

köszi a háttérbe egy bagoly van amit ballagásra kaptam meg egy plüsteve amit most hoztam egyiptombol ;D meg egy tigris
Posted 2004. October 28. - 19:52

Posted 2004. October 28. - 19:19

Posted 2004. October 28. - 16:54

Posted 2004. October 28. - 15:14

Posted 2004. October 28. - 14:52

Most nem azért, de itt csak akkor kaphat bárki egy-két "szép a bringád" hozzászólást, ha benfentes fórumlakó? Vagy mi?
Valaki mondja már nekem is,hogy "csúnya bazze!"
Köszike.
;D ;D ;D ;D ;D
Ja, Juhi:
Rul a plûsmókus a háttérben.
Valaki mondja már nekem is,hogy "csúnya bazze!"
Köszike.
;D ;D ;D ;D ;D
Ja, Juhi:
Rul a plûsmókus a háttérben.
Posted 2004. October 28. - 14:44

dig: a váltóbovden végig házban lesz vezetve ? akkor kár volt költeni az X0-ra. hozzáteszem, hogy csak az irigység beszél belõlem.
azért szép zártszelvényes cucc. Nucleon nem volt ? :-*
Nem volt, és nem akartam agyonbonyolított bringát, ezért jó nekem ez a kis lambda..
Igen bent lesz vezetve de miért nem volt érdemes?az X0 még látszik?

Kala:alibitekerés?hát igen kitakarlak mint a szart

De sárga a gemini?
Posted 2004. October 28. - 14:03

Posted 2004. October 28. - 13:40

helló!
na itt az én bringám is:
http://www.bikemag.h...83/IMG_1235_002
az elsõ kerékre most nincs pénz úgyhogy az még 26-os és nemsokára úgy néz ki megy bele egy pike!ja meg a festés a vaku miatt kicsit világosabnak tünik
na itt az én bringám is:
http://www.bikemag.h...83/IMG_1235_002
az elsõ kerékre most nincs pénz úgyhogy az még 26-os és nemsokára úgy néz ki megy bele egy pike!ja meg a festés a vaku miatt kicsit világosabnak tünik
Posted 2004. October 28. - 12:59

köfi :-*
Le lehet zizzenni a nyergemrõl! ;D
Amugy meglepõen rövid és fordulékony.Csak a telóban kéne olajat cserélni meg olajszintet belõni.
Le lehet zizzenni a nyergemrõl! ;D
Amugy meglepõen rövid és fordulékony.Csak a telóban kéne olajat cserélni meg olajszintet belõni.
Posted 2004. October 28. - 12:47

szééép! csk ez a nyereg... :

jobban néz ki mintha az én agyonkoptatott 16 colos vázammal lenne...!
grats

jobban néz ki mintha az én agyonkoptatott 16 colos vázammal lenne...!
grats
Posted 2004. October 28. - 12:44

Nahh kész lett a kisbicajom:
Õ lenne az:

Már csak az elsõfékcsövet kell a villában elvezetni oszt kész....
Õ lenne az:

Már csak az elsõfékcsövet kell a villában elvezetni oszt kész....
Posted 2004. October 28. - 12:28

dig: a váltóbovden végig házban lesz vezetve ? akkor kár volt költeni az X0-ra. hozzáteszem, hogy csak az irigység beszél belõlem.
azért szép zártszelvényes cucc. Nucleon nem volt ? :-*

Posted 2004. October 28. - 11:49

Sherman Breakout:) a Slidert,amivel jöhetett volna,Lvetettem,mert azért duplavállú még nem vagyok
vmelyik nap (tegnap?
) pont láttam az alibitekerésedet Dunaparton suliba menet
még nõnöm kell,meg a kerómnak is,h ne takarj majd ki minket az ösvényen
ami biztos már rajta;X0 váltórendszer,Syncros kormány,Avid Ti fékkarok és CPS disc (180/160),Thomson nyeregcsõ,Coda stucni,RF SRX mono és Prodigy XC hajtómû,Fizik nyereg
a többit meg majd nyáron összegürizem,vmi finom Mavicos kerék lesz,lehet,Deemax,ha nem túl nehéz
most elsõre a már meglévõ Novatec/Mach1 520 kerekeket dobom bele
van olyan monora szerelhetõ elsõváltó,ami mellé egy alsó láncvezetõgörgõt is fel tudok nyomni?
illetve a kép alapján az tutter,hogy van,de hogy kell megoldani?
http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
betmen:barom vagyok,a rugóstagos topik SZMbe se jutott:P
nahh,vmi ilyesmit képzelek L;http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
vmelyik nap (tegnap?

még nõnöm kell,meg a kerómnak is,h ne takarj majd ki minket az ösvényen
ami biztos már rajta;X0 váltórendszer,Syncros kormány,Avid Ti fékkarok és CPS disc (180/160),Thomson nyeregcsõ,Coda stucni,RF SRX mono és Prodigy XC hajtómû,Fizik nyereg
a többit meg majd nyáron összegürizem,vmi finom Mavicos kerék lesz,lehet,Deemax,ha nem túl nehéz
most elsõre a már meglévõ Novatec/Mach1 520 kerekeket dobom bele
van olyan monora szerelhetõ elsõváltó,ami mellé egy alsó láncvezetõgörgõt is fel tudok nyomni?
illetve a kép alapján az tutter,hogy van,de hogy kell megoldani?

http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
betmen:barom vagyok,a rugóstagos topik SZMbe se jutott:P

nahh,vmi ilyesmit képzelek L;http://cgi.ebay.com/...bayphotohosting
Posted 2004. October 28. - 11:00

Posted 2004. October 28. - 10:21

öhhh...
lassú.
agyonállítható, de ennek ellenére is csak egy beállítás a jó.
viszont nem érzem a végét, és olyan a biciklim tõle, mint egy repülõ szõnyeg
és természetesen csak akkor pogózik, ha nagyon durván kiállva nyomod neki, sima tekerésnél nem is mozog.
én szeretem. szerintem egy egyforgáspontosba jó választás. a geminibe is az lesz.
kell venned hozzá telópumpát, ha még nincs, és nem kapsz, anélkül semmit nem ér. és nagyon figyelni kell a megfelelõ keménységû rugóra.
de jobb lesz, ha elolvasod a rugóstagos tpic-ot, elég sok mindent kibeszéltünk róla, több oldalon keresztül többször is.
lassú.
agyonállítható, de ennek ellenére is csak egy beállítás a jó.
viszont nem érzem a végét, és olyan a biciklim tõle, mint egy repülõ szõnyeg

és természetesen csak akkor pogózik, ha nagyon durván kiállva nyomod neki, sima tekerésnél nem is mozog.
én szeretem. szerintem egy egyforgáspontosba jó választás. a geminibe is az lesz.
kell venned hozzá telópumpát, ha még nincs, és nem kapsz, anélkül semmit nem ér. és nagyon figyelni kell a megfelelõ keménységû rugóra.
de jobb lesz, ha elolvasod a rugóstagos tpic-ot, elég sok mindent kibeszéltünk róla, több oldalon keresztül többször is.
Posted 2004. October 28. - 10:16

Posted 2004. October 28. - 08:35