Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jelentem a bringa 28 grammal könnyebb lett mert levágtam a nyeregcsõbõl 7 centit ;Dde most nehezebb is lesz mert egy óra múlva már kemény rugó lesz rajta elvileg ;)szönyû

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Majd kiderül, szerintem azért csak kibírom a boxxerrel is csak lenne már benne ;Dakkor semmi nem gátolna meg benne hogy "világkupaszintûdhbicó" legyen alattam ;)
Ja a másik meg ha már ki mivel nyomul, ki nyomul most a 222-vel mert nem derült ki számomra

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
megéri spórolni, meg szar amúgy sem lehet.
addig meg boxxer, oszt majd elválik. boxxerrel meg amúgyis szinte mindeki elégedett szal... nagy psylo :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó persze ha ráugrana egy trailpimp elõre meg egy monsta és két hármas gazza meg ugye a hajtókar és a többi stuff akkor persze..de én nem vagyok hülye ;)
De hogy mi szép bele azt meg ki tudja?Relatív ha bejön a boxxer mozgása és nem csavargatja a fék meg a súlyom kombója nagyon akkor marad mert azért 2.9 kiló az tuti..de egy fox villa azért viszont szép könnyû erõs sokat mozog csak az ára..300 felett lenne kintrõl is de nagyon hajlok rá.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kicsivel nehezebb elvileg.
de ha megnézed, ha olyan alkatrészekkel építenéd, mint primós barátunk, a tied is ottlenne.
egy egy nehezekk stucni, kormány, nehéz pedál, nagy gumik, DH-s motoros belsõk, nagy gumik...
ebbõl kijön az a + pár kilógramm simán.

bár itt most inkább vmi öreg róka véleménye kéne sztem is ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Köszönöm a baukot a fék meg fura eset de mostmár megcsinálom rednesen ígérem ;D
Most arra jutottam hogy fox villa megy bele mert más alternatíva nincs egyenlõre..
De ha bejön a boxxi marad az.bár egy pillatra nosztalgia tört rám mikor nyomogattam a monstert csak aztán megemeltem a gépet ;)
Persze szépen néz ki benne de akkor 23 kiló lenne az meg már erõsen sok..
persze zuhanni jó meg minden de szeretem ha kezelhetõ az eleje..
Még jó lenne a 888 is csak olvastam elég negatív kritikákat róla, szóval nehéz eset..
ja a srác akinek lambdája van most piros boxxival küldi és 24 kila a cangája, az létezik hogy a régebbi nehezebb ennyivel? ???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egyet tudok érteni, szép bicikli. és vizágynak is kitünõ, elöl hátul kb 15 centit ül be most ha ránehezedik a paciens.
meg kiemeltem manualba is, lefelé a peronon, oszt nem fogott a fék :D
sebaj, ilyen is kell.
szal ha majd szépen összekopnak rajta az alkatrészek, pöpec masina lesz! bár nemtom mondtam e, de sztem nem egy 32mm-es becsúszós villával kéne szerelni, bár még azzal nem láttam. majd megnézem:)
na de: grat Dig!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen en vagyok a kopasz viking.
A váz meg eddíg bejött leszámítva hogy a 400-as rugó picit puha és kb 16-18 centit beül a váz ;Dde holnap már más lesz..
Ami biztos nagyon könnyû emelgetni a tengelytáv miatt merev, jó súlypont, remek kanyarodás stbstb szekxi.
Ja és endroo ez már nem olyan mint a régi amit próbáltál mert ez nem üti meg a combod ha bemozog ;)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Tamaskaa! Nekem nem sikerult megjeleniteni a tacskos kepeket :'(, szal megkoszonnem ha e-mailben elkuldened. Koszi. Bye

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nem "martuk" volna egymást, ha eleve nem itt, hanem privátban aprózik kedves edem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hé srácok, ne itt marjátok egymást. ha valami problémátok van, arra ott van a privát, vagy irl még jobb.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217598 date=1099738100]

jajj a sznobság eluralkodik mindenen. fesd át... ;D

ez nem sznobság,ez esztétika ;)
bár Te ezt nem ismered.

akkor lenne esztétika, ha ingyen kicserélnéd. de az, hogy fizetsz érte, sznobság. szerintem.
nem ismerem? hát lehet...
egy széthajlott boxxerre 6 dugattyús hope biztos nagyon esztétikus...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Highroller elõl, 2.5 avar libegõ, nem csúszik. Olyat tart, hogy el sem hiszem. Én biztos nem teszek fel elõre semmi mást.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Palmi budapesti és járt eleget arra.
Még csak annyit kedves Edem, hogy ha száraz az idõ, akkor szerintem por van. Nálunk a Libegõ alatt. Nálad biztosan nem.
És ma jártam arra 2,5-ös H. Rollerrel és nem csúszott pedig száraz volt az idõ ::)
na mind1... mindenki azt használ, amit akar

Diget szerintem láttam ma a Fogasnál (kopaszka+szakál?) az új verdával. Az 1ik jóbarátunknak is volt saját méretre gyártva, de eladta, mert nem jött be neki,nehéz volt. Reméljük neked beválik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is vártam a 729-esemre, hogy egyforma legyen, de a 2db 729-esem se egyforma szinû ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217598 date=1099738100]

Ez szobság, az esztétika az, ha átfeste(d)/ted ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
úúúúú :)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

bár Te ezt nem ismered.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217545 date=1099688885]

Edem ;)miért adnám el?Vegyek Rinó lájtot? ;D

Mert a forgalmazó sem hoz nekem,azért...Kapsz cserébe 321-es mavicot...ráfizetek:)

A 321 és a 729 ugyanaz a felni !! ???

igen,de nekem fekete 321esem van,és szürke 729-es kellene:)