Jelentem a bringa 28 grammal könnyebb lett mert levágtam a nyeregcsõbõl 7 centit ;Dde most nehezebb is lesz mert egy óra múlva már kemény rugó lesz rajta elvileg ;)szönyû
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. November 07. - 11:00

Posted 2004. November 06. - 23:08

Majd kiderül, szerintem azért csak kibírom a boxxerrel is csak lenne már benne ;Dakkor semmi nem gátolna meg benne hogy "világkupaszintûdhbicó" legyen alattam 
Ja a másik meg ha már ki mivel nyomul, ki nyomul most a 222-vel mert nem derült ki számomra

Ja a másik meg ha már ki mivel nyomul, ki nyomul most a 222-vel mert nem derült ki számomra
Posted 2004. November 06. - 23:02

megéri spórolni, meg szar amúgy sem lehet.
addig meg boxxer, oszt majd elválik. boxxerrel meg amúgyis szinte mindeki elégedett szal... nagy psylo
addig meg boxxer, oszt majd elválik. boxxerrel meg amúgyis szinte mindeki elégedett szal... nagy psylo

Posted 2004. November 06. - 22:57

Jó persze ha ráugrana egy trailpimp elõre meg egy monsta és két hármas gazza meg ugye a hajtókar és a többi stuff akkor persze..de én nem vagyok hülye 
De hogy mi szép bele azt meg ki tudja?Relatív ha bejön a boxxer mozgása és nem csavargatja a fék meg a súlyom kombója nagyon akkor marad mert azért 2.9 kiló az tuti..de egy fox villa azért viszont szép könnyû erõs sokat mozog csak az ára..300 felett lenne kintrõl is de nagyon hajlok rá.

De hogy mi szép bele azt meg ki tudja?Relatív ha bejön a boxxer mozgása és nem csavargatja a fék meg a súlyom kombója nagyon akkor marad mert azért 2.9 kiló az tuti..de egy fox villa azért viszont szép könnyû erõs sokat mozog csak az ára..300 felett lenne kintrõl is de nagyon hajlok rá.
Posted 2004. November 06. - 22:49

de ha megnézed, ha olyan alkatrészekkel építenéd, mint primós barátunk, a tied is ottlenne.
egy egy nehezekk stucni, kormány, nehéz pedál, nagy gumik, DH-s motoros belsõk, nagy gumik...
ebbõl kijön az a + pár kilógramm simán.
bár itt most inkább vmi öreg róka véleménye kéne sztem is

Posted 2004. November 06. - 22:40

Köszönöm a baukot a fék meg fura eset de mostmár megcsinálom rednesen ígérem ;D
Most arra jutottam hogy fox villa megy bele mert más alternatíva nincs egyenlõre..
De ha bejön a boxxi marad az.bár egy pillatra nosztalgia tört rám mikor nyomogattam a monstert csak aztán megemeltem a gépet
Persze szépen néz ki benne de akkor 23 kiló lenne az meg már erõsen sok..
persze zuhanni jó meg minden de szeretem ha kezelhetõ az eleje..
Még jó lenne a 888 is csak olvastam elég negatív kritikákat róla, szóval nehéz eset..
ja a srác akinek lambdája van most piros boxxival küldi és 24 kila a cangája, az létezik hogy a régebbi nehezebb ennyivel? ???
Most arra jutottam hogy fox villa megy bele mert más alternatíva nincs egyenlõre..
De ha bejön a boxxi marad az.bár egy pillatra nosztalgia tört rám mikor nyomogattam a monstert csak aztán megemeltem a gépet

Persze szépen néz ki benne de akkor 23 kiló lenne az meg már erõsen sok..
persze zuhanni jó meg minden de szeretem ha kezelhetõ az eleje..
Még jó lenne a 888 is csak olvastam elég negatív kritikákat róla, szóval nehéz eset..
ja a srác akinek lambdája van most piros boxxival küldi és 24 kila a cangája, az létezik hogy a régebbi nehezebb ennyivel? ???
Posted 2004. November 06. - 22:32

egyet tudok érteni, szép bicikli. és vizágynak is kitünõ, elöl hátul kb 15 centit ül be most ha ránehezedik a paciens.
meg kiemeltem manualba is, lefelé a peronon, oszt nem fogott a fék
sebaj, ilyen is kell.
szal ha majd szépen összekopnak rajta az alkatrészek, pöpec masina lesz! bár nemtom mondtam e, de sztem nem egy 32mm-es becsúszós villával kéne szerelni, bár még azzal nem láttam. majd megnézem:)
na de: grat Dig!
meg kiemeltem manualba is, lefelé a peronon, oszt nem fogott a fék

sebaj, ilyen is kell.
szal ha majd szépen összekopnak rajta az alkatrészek, pöpec masina lesz! bár nemtom mondtam e, de sztem nem egy 32mm-es becsúszós villával kéne szerelni, bár még azzal nem láttam. majd megnézem:)
na de: grat Dig!
Posted 2004. November 06. - 20:59

Igen en vagyok a kopasz viking.
A váz meg eddíg bejött leszámítva hogy a 400-as rugó picit puha és kb 16-18 centit beül a váz ;Dde holnap már más lesz..
Ami biztos nagyon könnyû emelgetni a tengelytáv miatt merev, jó súlypont, remek kanyarodás stbstb szekxi.
Ja és endroo ez már nem olyan mint a régi amit próbáltál mert ez nem üti meg a combod ha bemozog
A váz meg eddíg bejött leszámítva hogy a 400-as rugó picit puha és kb 16-18 centit beül a váz ;Dde holnap már más lesz..
Ami biztos nagyon könnyû emelgetni a tengelytáv miatt merev, jó súlypont, remek kanyarodás stbstb szekxi.
Ja és endroo ez már nem olyan mint a régi amit próbáltál mert ez nem üti meg a combod ha bemozog

Posted 2004. November 06. - 20:41

Tamaskaa! Nekem nem sikerult megjeleniteni a tacskos kepeket :'(, szal megkoszonnem ha e-mailben elkuldened. Koszi. Bye
Posted 2004. November 06. - 19:52

Posted 2004. November 06. - 19:47

hé srácok, ne itt marjátok egymást. ha valami problémátok van, arra ott van a privát, vagy irl még jobb.
Posted 2004. November 06. - 19:25

akkor lenne esztétika, ha ingyen kicserélnéd. de az, hogy fizetsz érte, sznobság. szerintem.[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217598 date=1099738100]
ez nem sznobság,ez esztétika
jajj a sznobság eluralkodik mindenen. fesd át... ;D
bár Te ezt nem ismered.
nem ismerem? hát lehet...
egy széthajlott boxxerre 6 dugattyús hope biztos nagyon esztétikus...
Posted 2004. November 06. - 19:12

Highroller elõl, 2.5 avar libegõ, nem csúszik. Olyat tart, hogy el sem hiszem. Én biztos nem teszek fel elõre semmi mást.
Posted 2004. November 06. - 19:00

Palmi budapesti és járt eleget arra.
Még csak annyit kedves Edem, hogy ha száraz az idõ, akkor szerintem por van. Nálunk a Libegõ alatt. Nálad biztosan nem.
És ma jártam arra 2,5-ös H. Rollerrel és nem csúszott pedig száraz volt az idõ :
na mind1... mindenki azt használ, amit akar
Diget szerintem láttam ma a Fogasnál (kopaszka+szakál?) az új verdával. Az 1ik jóbarátunknak is volt saját méretre gyártva, de eladta, mert nem jött be neki,nehéz volt. Reméljük neked beválik.
Még csak annyit kedves Edem, hogy ha száraz az idõ, akkor szerintem por van. Nálunk a Libegõ alatt. Nálad biztosan nem.
És ma jártam arra 2,5-ös H. Rollerrel és nem csúszott pedig száraz volt az idõ :

na mind1... mindenki azt használ, amit akar
Diget szerintem láttam ma a Fogasnál (kopaszka+szakál?) az új verdával. Az 1ik jóbarátunknak is volt saját méretre gyártva, de eladta, mert nem jött be neki,nehéz volt. Reméljük neked beválik.
Posted 2004. November 06. - 18:19

Posted 2004. November 06. - 17:37

[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217598 date=1099738100]
ez nem sznobság,ez esztétika
Ez szobság, az esztétika az, ha átfeste(d)/ted

Posted 2004. November 06. - 12:55

Posted 2004. November 06. - 12:48

ez nem sznobság,ez esztétikajajj a sznobság eluralkodik mindenen. fesd át... ;D

bár Te ezt nem ismered.
Posted 2004. November 06. - 10:50

Posted 2004. November 06. - 01:20

igen,de nekem fekete 321esem van,és szürke 729-es kellene:)[EdEm]:. link=board=5;threadid=2296;start=3630#msg217545 date=1099688885]
Mert a forgalmazó sem hoz nekem,azért...Kapsz cserébe 321-es mavicot...ráfizetek:)
Edem ;)miért adnám el?Vegyek Rinó lájtot? ;D
A 321 és a 729 ugyanaz a felni !! ???