Vagy pölö az, ha bejön a negró. Meg, ha a hátulját belövöd 170 körülre. Ahogy néztem a képen, ez a 2002-es Lamdba, ami vhogy 160 és 210 mm között mozog.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Stormbringer
, 2002. August 20. 21:02
Posted 2004. November 12. - 14:58

Posted 2004. November 12. - 14:44

Posted 2004. November 12. - 14:39

shiverre gondolsz? fúú.azt egyszer belepakolnám a denebbe.....mondjuk bizti megnyekkenne tõle, de nekem nagyon bejövõs egy villa....
Posted 2004. November 12. - 14:38

Stratos helyett SHiver? Gyalazat :'(
A Fox valoban jo kis villa, konnyu es eros, csak kicsit ronda szegeny.
A Fox valoban jo kis villa, konnyu es eros, csak kicsit ronda szegeny.
Posted 2004. November 12. - 14:32

Nem azt mondtam, hogy rossz a Boxxi, hanem, hogy esztétikai szempontból, nekem... Ha neked tetszik, enjoy it! ;D
Szentem a Fox DH zsír lenne benne. Nyáron még csak a prototípust tsztelgettük Kaliforniában, ami még jó randa volt, mivel a lábai még erõsen proto szinten voltak.
Most én adjak ötleteket? ;D
Ava
Votec
Shiva
Nekem az ucsó jön be.
Szentem a Fox DH zsír lenne benne. Nyáron még csak a prototípust tsztelgettük Kaliforniában, ami még jó randa volt, mivel a lábai még erõsen proto szinten voltak.
Most én adjak ötleteket? ;D
Ava
Votec
Shiva
Nekem az ucsó jön be.
Posted 2004. November 12. - 14:03

Jorus:Mit vegyek bele?Semmi sem jó mert minden rossz valamiért, de szerintem a fox villa illene bele meg mellesleg a 888 is tetszetõs lenne benne de majd meglátjuk mi lesz még én sem tudom meg igazéból pénz függõ az egész..de szerintem fox bár ha szép meg jó a boxxi martad az..
Posted 2004. November 11. - 18:40

Posted 2004. November 11. - 17:55

01es? mcr
najah, de ahhoz kéne még adapter a fékhez (is-pm) az még 4e, a black meg vót kõkemén 35 ;D
és belül mintha új lenne, tökéletes állapot, csak éppen 2002es... meg kotyog keveset, de azt az adapter árából megoldom.
hova? csak tippeltem, de sztem is nagyon vicces :
ha meg 02es, akkor bocs, de azt kell mondanom, hogy lehet, hogy jobban jártam
(saját priivát vélemény, ettöl még lehet hogy nagyon jó villa, csak nem akarok a tüzzel jáccani)
jah megvan... nem láttam... ez is bûn?
najah, de ahhoz kéne még adapter a fékhez (is-pm) az még 4e, a black meg vót kõkemén 35 ;D
és belül mintha új lenne, tökéletes állapot, csak éppen 2002es... meg kotyog keveset, de azt az adapter árából megoldom.

ha meg 02es, akkor bocs, de azt kell mondanom, hogy lehet, hogy jobban jártam

jah megvan... nem láttam... ez is bûn?
Posted 2004. November 11. - 17:47

Posted 2004. November 11. - 17:30

málna: szép a fejcsöved... meg a kormány is dizájncsemege. Tudom, hogy nem ezek a dolgok számitanak, de nekem rohadtul szurja a szemem.
ui: az én villámat kellett volna megvenned.
thx ;D
a kormány valóban nem sikerült szépre, de messze vagyok attol, hogy ezért újat vegyet. lehet, majd ahétvégén lemarok róla minden festéket ;D
a fejcsõvel meg az a baj, hogy az egész vázat nem akarom átfujatni miatta, fõleg, hogy nem tom meddig birja így.
mennyiért is árullod a villád?
jorus: majd jön... csak sajna elkövettem azt a hibát, hogy a tar.hu -n tároltam, és az sajnos ftp szinten sem mûködik együtt velem... itt meg nincs digis gép... nah majd eccer

Posted 2004. November 11. - 13:17

Posted 2004. November 11. - 12:26

Kösssssssszöntés! :-* 
Dig: tényleg nem passzol bele a villa. Pedig szép. ;D
Ilyen volt olckúl bájkomba:

Nem azért, de a Boxxer sem fog passzolni látványilag. Olyan lesz, mina az enyém a 888-cal. Pufi váz orrbaszúrva két fogpiszkálóval.

Dig: tényleg nem passzol bele a villa. Pedig szép. ;D
Ilyen volt olckúl bájkomba:

Nem azért, de a Boxxer sem fog passzolni látványilag. Olyan lesz, mina az enyém a 888-cal. Pufi váz orrbaszúrva két fogpiszkálóval.
Posted 2004. November 11. - 12:15

Posted 2004. November 11. - 10:48

Vki legyen már olyan nedves, és tossza el nekem a rossz életû szakállas ember verdájának képeit a jorus@bikemag.hu-ra!
Thx in advance!
Málna gép is jöhet!
Thx in advance!
Málna gép is jöhet!
Posted 2004. November 09. - 23:09

málna: szép a fejcsöved... meg a kormány is dizájncsemege. Tudom, hogy nem ezek a dolgok számitanak, de nekem rohadtul szurja a szemem.
Dig: nekem se tetszik. Valszeg a boxxer jobban fog állni benne, de nekem alapvetõ bajaim a "támvilla" (esetünkben itt akármi is legyen) elhelyezkedésével van. Meg azok a zártszelvények... Tudom, hogy ettõl lambda, de akkoris. vagyis akkorse.
de használd egészséggel, és az a lényeg, hogy neked teccen. minden más csak sallang.
Dig: nekem se tetszik. Valszeg a boxxer jobban fog állni benne, de nekem alapvetõ bajaim a "támvilla" (esetünkben itt akármi is legyen) elhelyezkedésével van. Meg azok a zártszelvények... Tudom, hogy ettõl lambda, de akkoris. vagyis akkorse.
de használd egészséggel, és az a lényeg, hogy neked teccen. minden más csak sallang.
Posted 2004. November 09. - 22:27

off
hát nem tom... talán ugy februárban... csak akkor megint cserélhetek villát.... ehhh.
on
hát nem tom... talán ugy februárban... csak akkor megint cserélhetek villát.... ehhh.
on
Posted 2004. November 09. - 22:23

Posted 2004. November 09. - 22:19

Posted 2004. November 09. - 22:15

nos igen, a haro tényleg átkozott... mint a nap, amikor megvettem...
sztem kurvarövid a niki tengelytávja, ellentétben a haroval (persze kategórián belül) ;D
sztem kurvarövid a niki tengelytávja, ellentétben a haroval (persze kategórián belül) ;D