Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vagy pölö az, ha bejön a negró. Meg, ha a hátulját belövöd 170 körülre. Ahogy néztem a képen, ez a 2002-es Lamdba, ami vhogy 160 és 210 mm között mozog.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem ha mindenáron új villát akarsz, akkor 170-es 888rc.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
shiverre gondolsz? fúú.azt egyszer belepakolnám a denebbe.....mondjuk bizti megnyekkenne tõle, de nekem nagyon bejövõs egy villa....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Stratos helyett SHiver? Gyalazat :'(

A Fox valoban jo kis villa, konnyu es eros, csak kicsit ronda szegeny.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem azt mondtam, hogy rossz a Boxxi, hanem, hogy esztétikai szempontból, nekem... Ha neked tetszik, enjoy it! ;D

Szentem a Fox DH zsír lenne benne. Nyáron még csak a prototípust tsztelgettük Kaliforniában, ami még jó randa volt, mivel a lábai még erõsen proto szinten voltak.

Most én adjak ötleteket? ;D

Ava
Votec
Shiva

Nekem az ucsó jön be.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jorus:Mit vegyek bele?Semmi sem jó mert minden rossz valamiért, de szerintem a fox villa illene bele meg mellesleg a 888 is tetszetõs lenne benne de majd meglátjuk mi lesz még én sem tudom meg igazéból pénz függõ az egész..de szerintem fox bár ha szép meg jó a boxxi martad az..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
oda van írva, hogy '02 dropoff. lol.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
01es? mcr
najah, de ahhoz kéne még adapter a fékhez (is-pm) az még 4e, a black meg vót kõkemén 35 ;D
és belül mintha új lenne, tökéletes állapot, csak éppen 2002es... meg kotyog keveset, de azt az adapter árából megoldom.

hova? csak tippeltem, de sztem is nagyon vicces ::)
ha meg 02es, akkor bocs, de azt kell mondanom, hogy lehet, hogy jobban jártam ;) (saját priivát vélemény, ettöl még lehet hogy nagyon jó villa, csak nem akarok a tüzzel jáccani)

jah megvan... nem láttam... ez is bûn?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
a mi pontosan?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
65ezer.

nem tán megvennéd? ::)

,ja bocs, hülyeséget beszélek, te most vettél villát.

tAms: hát ez

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts

málna: szép a fejcsöved... meg a kormány is dizájncsemege. Tudom, hogy nem ezek a dolgok számitanak, de nekem rohadtul szurja a szemem.

ui: az én villámat kellett volna megvenned.

thx ;D

a kormány valóban nem sikerült szépre, de messze vagyok attol, hogy ezért újat vegyet. lehet, majd ahétvégén lemarok róla minden festéket ;D

a fejcsõvel meg az a baj, hogy az egész vázat nem akarom átfujatni miatta, fõleg, hogy nem tom meddig birja így.

mennyiért is árullod a villád?

jorus: majd jön... csak sajna elkövettem azt a hibát, hogy a tar.hu -n tároltam, és az sajnos ftp szinten sem mûködik együtt velem... itt meg nincs digis gép... nah majd eccer ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Mint a stinky monsterrel csak inverzbe ... ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kösssssssszöntés! :-* ;)

Dig: tényleg nem passzol bele a villa. Pedig szép. ;D

Ilyen volt olckúl bájkomba:

Posted Image

Nem azért, de a Boxxer sem fog passzolni látványilag. Olyan lesz, mina az enyém a 888-cal. Pufi váz orrbaszúrva két fogpiszkálóval.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
elküldve..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vki legyen már olyan nedves, és tossza el nekem a rossz életû szakállas ember verdájának képeit a jorus@bikemag.hu-ra!

Thx in advance!

Málna gép is jöhet!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
málna: szép a fejcsöved... meg a kormány is dizájncsemege. Tudom, hogy nem ezek a dolgok számitanak, de nekem rohadtul szurja a szemem.

ui: az én villámat kellett volna megvenned.

Dig: nekem se tetszik. Valszeg a boxxer jobban fog állni benne, de nekem alapvetõ bajaim a "támvilla" (esetünkben itt akármi is legyen) elhelyezkedésével van. Meg azok a zártszelvények... Tudom, hogy ettõl lambda, de akkoris. vagyis akkorse.

de használd egészséggel, és az a lényeg, hogy neked teccen. minden más csak sallang.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
off
hát nem tom... talán ugy februárban... csak akkor megint cserélhetek villát.... ehhh.
on

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
értem.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
dig. nem a nikinek...haronak.
málna, mikor törik meg az átok? ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
nos igen, a haro tényleg átkozott... mint a nap, amikor megvettem...
sztem kurvarövid a niki tengelytávja, ellentétben a haroval (persze kategórián belül) ;D