Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
8060 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annak fényében, hogy felette a magnézium merida meg 120, szerintem durván nem éri meg. amugy lehet. mennyi volt az új ára? mikori?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Hozzáértök tanácsát kérem hogy megéri-e a 100.000Ft-t az alábbi bringa:

http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=10337

Sor és a hajtomü ilyen állapotban van :

http://hone.atw.hu/DSCF1177.JPG

http://hone.atw.hu/DSCF1180.JPG

Elöre is thx !

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Melyikõtöknek van Polar X FS bicaja Marzo Dirt Jumperrel.Ma láttam a körúton egyet.A villa ki volt húzva legalábbis az általam otthon ismert DJ2 hosszához képest hosszabb rész becsúszószár lógott ki a külsõszárból.Ha valaki magára ismerne akkor attól kérdezném a következõt:Nem túl lapos a fejcsõszög?Ja és jó lenne egy(vagy több) kép is.
NO OFF,USE SEARCH

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Ha az enyémre vagy kíváncsi, a Fusion-om az 8,89 kg. Az alkatrészlistát ha érdekel lásd a grammániás topicban.

http://forum.bikemag...&postcount=1013

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
puszta kivancsisagbol: most mennyi a sulya a bicajnak?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Nekem is ilyen fékem volt de nem jöttbeFeltöltött kép Az idei LX szerintem jobbFeltöltött kép
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Ezexerint nem kell attól félnem, hogy egy 110g-os Zoogie karbon kormány a kezemben marad!
Tényleg, milyen fékek vannak a bicódon? Valami Ritchey, de nem láttam féket a ritchey honlapján.

Igen-igen, Ritchey fékeim vannak. 2002 végéig gyártották õket aztán abbahagyták! Teljesen jó kis darabok, páronként 168g -os súllyal. Enyém a Comp változat ami abban különbözik a Pro-tól, hogy gyárilag nem cserélhetõ betétes fékpofák járnak hozzá, és világosezüstös színre van eloxálva, a Pro meg barnára. Néhány boltban még fellelhetõ a Pro változat kb 10 rugó körüli áron. Most XTR kerámiás pofák vannak benn , mert az kell a Crossmax-hoz.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Tényleg, milyen fékek vannak a bicódon? Valami Ritchey, de nem láttam féket a ritchey honlapján.

ezt én is kérdezni akartam, engem is izgat!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ezexerint nem kell attól félnem, hogy egy 110g-os Zoogie karbon kormány a kezemben marad!
One planet, one tribe...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Az a zsírúj 05ös volt, de mindegy is, mert a Slash is nagyon ott van.
Te mit ajánlanál kormány, stucni és nyeregcsõnek? Valami könnyebb darab kéne, de nem tudom melyik a jó.

Nyeregcsõ: HeyLight, FRM, USE, Thomson
Kormány: Ritchey WCS, Syntace, ha olcsó és jó kell akkor Zoggie karbon-alu (110g)
Stucni: Syntace, WCS, Zoggie (ua. mint a WCS, vagy a Pazzaz, csak 1/4 ill fél áron)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nyeregcsõ: thomson, stucni: frm, kormány: syntace ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Az a zsírúj 05ös volt, de mindegy is, mert a Slash is nagyon ott van.
Te mit ajánlanál kormány, stucni és nyeregcsõnek? Valami könnyebb darab kéne, de nem tudom melyik a jó.
One planet, one tribe...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Az valószínû az az elõzõ generációs Gravity lehetett, aminek a súlya 1500g fölötti (Feltöltött kép Karbon!!!!) és mellesleg nem is tetszett az a váz. Grósz Béla nyomult olyannal. Lehet hogy az pont az Õ váza volt. Én az újat (2005-ös) néztem ami nagyon szépre sikerült (szerintem) de annak az ára viszont 1000 euro fölött van. Pedig geom.ra is jó lett volna!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Mondjuk a Giant nem tudom mennyi, de a simplont hírdette a Lõrincz Olivér 175e ért, az nem sokkal több mint amennyit a Slash-re mondtál.
One planet, one tribe...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A Giant vázak felsõcsöve nagyon rövid, és én a "hosszú" vázakat kedvelem. A most nyugdíjazott Magellán Pyxisem felsõcsöve 17.5" es vázméretben is hosszabb volt, mint a 19-es XTC-nek. Magyarul a geometria miatt esett ki a körbõl. Az új geoval rendelkezõ meg majd valamikor nyár közepére jönne be az országba.

Egyébként néztem carbon vázat, mégpedig az Új Simplon Gravity-t. Az jó is lett volna csak az ára horrorisztikus, a Scottról nem is beszélve. Azért nem vagyok milliomos sajna :(

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

3; Nézegettem sok vázat (Ghost, Giant, Fusion, Cube, stb) súlyra, anyagra, és fõleg geometriára.

XTC carbon miért esett ki?
Tévedés jogát fenntartom ;-)

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Köszi a kimerítõ választ. tényleg nagyon szép a bringád, valami ilyesmit építenék én is, csak 1 picit több kompromisszummal.
Ha már itt tartunk, a fejembe már összeállt a dolog nagyjából, csak a kormány, stucni, nyeregcsõ trióval van gondom. Jókat hallottam a pazzaz cuccokról, ti mit gondoltok, érdemes bevállalni?
One planet, one tribe...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Miért Fusion?

Több oka is van:

1; Scandium vázat akartam, mert a mostani Easton UltraLite vázamnál (2001-es Pyxis Team) csak ez az anyag és a karbon lett volna elõrelépés.

2; Már egy évvel ezelõtt szerettem volna vázat cserélni. Akkor egy Kona Kula Primot néztem ki magamnak, de soha nem érkezett meg mindig csak hitegetett a forgalmazó hogy majd ekkor + akkor. (a Primo az egyetlen Scandium váz itthon ami eléhetõ). Ráadásul idén már csak tárcsát fogad a váz :(!!!

3; Nézegettem sok vázat (Ghost, Giant, Fusion, Cube, stb) súlyra, anyagra, és fõleg geometriára. Végül azért lett Fusion, mert a Slash váznak a geometriája hasonlít legjobban a Pyxisére. Az már csak másodlagos volt, hogy egy olimpiai bronzérmes vázról van szó!!!! Ha Sabine tud vele jól menni akkor én is :) !!!

4; Ja és biztos hogy nem jön szembe az utcán mégegy belõle, mint mondjuk egy Meridából (jó azzal olimpiát nyertek, és?)!!!!!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Miért Fusion?
One planet, one tribe...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ohh istenem, amikor egy mûértõ csinál egy biciklit. csodaszép. :spoko: és látom mindenekelõtt a súly :)
/me irigykedik

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.