Szia!
Az elsõ tárcsaféknek külön sztorija van:
Én eredetileg 180mm-es, hullámos tárcsával kértem de azt a szerelõ nem tudta felszerelni!
Ezek szerint semmilyen Manitou villára nem lehet a Magura alap 180mm-es tárcsáját felszerelni?
Ha igen, errõl mélyen hallgatnak mind a Maguránál, mind a Manitounál vagy én vagyok vak és nem vettem észre az apró betûs részt.
Persze ha nagyon értettek volna az üzletben a dologhoz, eleve felhívták volna a figyelmem, hogy ne vegyek ilyet, mert nem lesz kompatibilis.
Végül hoztak egy Gustav M 210mm-es tárcsát, ami ráadásul nem hullámos, pedig létezik 210mm-es de akár 190mm-es hullámos tárcsa is. Persze a 180mm-est nem vették vissza, mondván nem tudnak mit kezdeni vele, azt most otthon phár alátétnek használom.
Luki
A cipõ azonos: Sherman villa Louise FR fék...nem létezik jelen pillanatban ilyen adapter....
Mind a Velo, mind a Mali egymásra mutogat, mikor azt kérdeztem mért nincsen. A velo szerint csináljon a fékgyártó a villájukhoz...a Mali szerint csaináljon a Manitou a villájukhoz...
Egyik választ sem fogadom el...
Nekem is 203-as tárcsa lett a megoldás tök feleslegesen, mert magyarországra, és az én tudásomhoz külföldre sem kell akkora...
Ez van...