Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2005. May 06. - 22:54

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. May 06. - 22:54

Mi olyan szep ezen a Marzo-n?
Hogy nincs ráírva hogy Rock Shox;)
Egyébként meg jó villa és nekem nagyon tetszik pl.
Posted 2005. May 06. - 22:53

segítek, a hegyi ember.
--itt balra
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 06. - 22:52

majd pike. mióta megláttam tavaly õsszel az elsõ kémfotókat róla, azóta mondom, hogy olyanom lesz. race poplockkal.
és mihez?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. May 06. - 22:51

marzo holnap eladásra kerül. csak lefotóztam, hogy volt ilyenem is kemény 3 napig

mondjuk mikor kivettem a dobozból akkor kicsit le kellett ülni, mert sokkolt a látvány. De nem az én stilusom. meg kell az ára

majd pike. mióta megláttam tavaly õsszel az elsõ kémfotókat róla, azóta mondom, hogy olyanom lesz. race poplockkal.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 06. - 22:49

haver (polarixe van DJ-vel) felült egy 18cm-t mozgó boxxeres fr gépre, és banizott vele 50centit szinte helybõl, majd kiegykerekezett vele a világból. manuál, egylábmanuál, nincslábmauál stb. Aki tud annak mindegy
:riszpektszmájli:
van két villám
A marzo nagyon szép!
Én is ilyen vennék ha vennék.
De figy, nem kéne egy váz?

Posted 2005. May 06. - 22:46

persze, lehet.
csak mikor megy az emebr végig egy villamossinen, és 500 méteren 25 autósátjáró van, akkor egy lobogó seggû, 20 centit mozgó vázzal elöbbutóbb sérvet kap az ember.
merevvázzal, és egy keményebben mozgó kevesetmozgó vázzal meg sima ügy.
szépazamarzó:-D
Posted 2005. May 06. - 22:44

:riszpektszmájli:
van két villám

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 06. - 22:05

Folytassátok.
Monjduk írjon be a sok kiskölök hülyeséget aztán rob kattanjon be.
oké?
Posted 2005. May 06. - 22:02

hogy tört már egy két darab oké.
mikor ez meg lett véve, 1 héten belül eltört a lengõkarja.
vissza nagykernek, lengõkar csere, fél éve minden hajlás, gyengülés nélkül kapja a 3-4-5 méteres letöréseket.
és miért ugrottam neked?
mert nem azt írtad hogy nem tetszik neked.
hanem hogy milyen szar izlésem van
de nekem nem szar izlésem van, hanem nincs pénzem egy 200-300 ezres vázra, ami nem mozog 20 centinél többet.
vagyis ilyenre nem adok pénzt, az is hamar el tud törni, ha meg már ennyi pénzt adnék valamiért, akkor nem egy 16 18 centit mozgó pici ugrálósvázat vennék.
de mivel egyelöre nagyobb nem kell.
szal írd azt hogy szerinted szar. akkor aszondom jo, ti szart fogtatok ki, enyém nem olyan
csak más izlését ne szóld le, mert más nem te vagy, hanem az aki te nem vagy.
ennyi a történet.
endroo: mikor ugráltam veletek, akkor azért mozgott nem?:-)
utána meg megállok, megyek, felugrok keréktetejemagasságig, vagy feljebb, banimanual, streetes trükkök, hvaver elkezd hátsókeréken ugrálni... ezt próbáld meg megtenni egy folyton lekoppanó hátsórészes és folyton pogozó vázzal:-)
nekem nemmenne.
gumi tegnap óta schwalbe sport albert 26*2.25
elöl jorus ötletére lecseréltem a féket egy hayes nine-re:_D(a semmirõl, azaz felraktam)
majd lesz még kép jól, de rob te meg ne nézd.
Posted 2005. May 06. - 21:54

ha meg valakinek nem tetszik akkor annak nem kell nyalni hogy hudejo, de sztem nem kell igy kimondani hogy "szar". azert ennyi tekintettel lehetna ra attol fuggetlenul, hogy itt azt mondhat az ember amit akar szinte. ez mind szvsz..
Posted 2005. May 06. - 21:46

ha majd kicsit felpuhul a hátulja, egész jó kis váz lehet még.
az hogy meg eltört valakinek.. és hogy hol.. na bumm.
rob, te megnézted a bullit papucsát, mielött megvetted? ha jön egy szikla, majd kiegyengeted?

Posted 2005. May 06. - 21:28

na ilyesmit akartam mondani norbert, aztán meg lehet sértõdni csak felesleges. nem én ... hanem .. izé ... mindegyvaze iderakod, akkor lesz róla vélemény, mint endroo filmjérõl.
thez váza? kb 2 centit. hacsak azóta ... merev váz legyen merev, telós váz mozogjon ... szerintem

Posted 2005. May 06. - 21:15

Szerintem tegyál rá kicsit ballonosabb meg szélesebb gumikat, pl space-t, vagy kendát! Én valami egyedi színre festetném, vagy graffitit csináltatnék rá...

Amúgy tényleg nem lehet fully után merev gépre ülni, ha én is visszaülök merevre, nagyon zavar a merev hátsó...
Posted 2005. May 06. - 21:13

Sracok! Egy nem feltetlenul ide vago kerdes kovetkezik. Meg mindig nem tudni semmit a Wensonokrol? Irtam mar Atomnak(meg nem valaszolt) is meg minden, de nem tudni roluk semmit. A honlapjuk sem keszult el.Esetleg valami kosza info? Elore is koszi. bye
Mi erdekel pontosabban?
A Wenson Dual bringat mar lattam, ket felet is kompletten. Eleg jo lett, a jobbik allithato csuszopapucsos, fasza kis cucc.
Ha a Dual bringa erdekel, akkor XB3 Sport uzletet keresd fel es nezd meg eloben. ( 4. ker, Arpad ut eleje a Vaci ut felol ).
CC bringajuk is van, de azt nem nezegettem.
Ha tenyleg erdekel, akkor vedd a faradtsagot, hivd fel oket es menj be a boltba. ( tel: 061/369-82-96 )
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. May 06. - 21:08

Megvettem a bringámat !
Magellán pyxis 2004, Marzocchi MXR air 2002, TruVativ Sztájló tím

Posted 2005. May 06. - 21:00

mennyire igazat adok neki...van ismerõsöm aki fully-val kezdett majd váltott merevre és hogy miket mûvelt még a patkákon is..Amugy nekem szimpibb amikor valaki merev vázzal beugorja azt a letörést/laposra mókát amit én össztelóssal, és amikor leteszi egy mukkot nem hallok, nem csak ugy odakurja.Sztem aki merevvel kezdi finomabban tanulja meg kezelni a gépet.
én is merevvel keztem és most is merevvel nyomulok.
Posted 2005. May 06. - 20:58