Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Ha végig gondolom...igen. Vegyünk egy alappéldát:

-Dirt: alaptrükk: Tabletop :ahhoz, hogy beadd rendesen bizony legalább 1 m magasat és 2m hosszút kell ugrani (legalább!!!), ráadásul az érkezés sem biztos, hogy tisztességes lesz. Így itt elég nagy a terhelés.
-"Másikszakágaminekmégmindignemtudomarendesnevét": alaptrükk: Pedalkick: ahhoz , hogy beadd elég sík terepen gyakorolni és meg a legrosszabb esetben is megvan a lehetõséged, hogy hátrafelé egyszerûen csak leugorj a bicajról és kész Itt azért nem ugyanaz a terhelés mint több méter repülés után, na, akárhogy is nézzük. Ráadásul itt a legtöbb trükk kivitelezhetõ sík terepen is (pl.: manual, 180, 360, nose-manual, pedalkick, stb.)

Én nem azt mondtam, hogy a bringa nem lesz terhelve, hanem azt, hogy kevésbé lesz terhelve. Ha megfigyeled a triálosok nem törnek annyi alkatrészt, mint aki repked a gépével (dirt, freeride, stb.) és abban is biztos vagyok, hogy kevesebbet fogok esni (már fent leírtam miért), mert eleinte nyílván nem 2 m magas korlátról fogok leforogni 270-el mint a haladók...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És eközben nyilván kevesebbet fogsz esni és a bringa se lesz terhelve...nyehehehehe

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

• vendég
Nos, nem tudom, hogy a kérdést pontosan hova is írjam, úgyhogy próbálom úgy megfogalmazni, hogy ide is jó legyen...

Arról lenne szó, hogy stílust váltok, mert tele van már a tök*m azzal, hogy valami mindig elszaródik az ugrálás miatt és én is tele vagyok hegekkel az esések miatt (eddig a dirt/street kategória elkötelezett híve voltam, de már elegem van belõle). De azt sem akarom, hogy km-eken keresztül csak izzadjak fölfelé az emelkedõkön...szóval...azt a fajta "street-trial-izét" szeretném ûzni amit Jeff Lenosky csinál a Disorder II-ben, meg Jared Jesperson a Drop In-ban. Tehát, hogy hívják azt a stílust mikor nagyon vékony csövû street vázon szimplavállas, kb. 100 mm-t mozgó egyszerû teló van és csak hátul váltós (olyan trial szerû a bicaj, csak telós ,magasabb a váz és a stucni sem olyan hosszú. Nomeg az áttételtartomány is más - gyorsabb)???
Azt hiszem valahol régen olvastam egy kifejezést: SPEEDTRIAL.
Ez lenne az? Ne mondjátok, hogy nem hallottatok róla mert külföldön nagyon menõ (minden városban ezt nyomatják az arcok...persze csak akkor, ha nincs north-shore a közelben:chin: ). Csak kis hazánkban nem láttam még senkit ezt a fajta utcai-triált ûzni...ezt akarom csinálni, mert úgy sejtem kisebb terhelést kap a gép (ezért mégsem repülök métereket mint a dirt-ön, hogy aztán essek egy csõröst) meg a habtestem is max. a bringárol tud hátraesni pedalkick közben....bár az sem kellemes, de azért mégse szalad bele a kormány a tüdõmbe fékkarig, mint a dirt-nel.
Szóval milyen felszereltségû bringát ajánlotok ehhez, pls segítsetek !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kép régebben készült, azóta már nincs ekkora szakállam (néha egy hétig nem borotválkozom, de ez 4 hetes szõr az arcomon :))

avatar kõszegi, legszebbcsavo készítette.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mondom hogy régi kép.. nem hisztek nekem.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Rob azonnal borotválkozz / hízzál meg !!! :D

Viszont az avatarod zsír ! :thumb: Kõszegen készült ?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Bazz te szõrösebb vagy, mint én . Grat!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
És ez még szar is hogy jiddiskedjek:D
Borotválkozz meg Róbert!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ne haragudj de ez itt egy kerékpáros fórum ahol nem szeretik a gizdulós benzinpöcsöket :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ugyan.. ez már milyen régóta bennvan az adatlapodon.. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ki mivel nyomul? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
gyönyörû

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha én gazdag lennék...
lenne fullym is, oúti is..

ja, hogy ne síránkozzak?

szgabor: nekem nagyon tetszik, fõleg, hogy fekete-citrom ;) grat

szgabor

szgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Itt az enyém, gondoltam teszek be róla egy képet.

http://img.tar.hu/sz.../12688395.jpg#3

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem tetszik :spoko:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Osztogatták a Critical Mass-on. Én a bõröm alá ültettem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az autós felirat se rossz ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Egyforma kerekek és gumik sokat dobnának rajta, amúgy szép kis gép, jó a fekete váz, fehér fekete teló összhatása.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Kész lett a bringám az új villával meg fejcsapággyal!

http://img274.echo.c...dscf12843jv.jpg

http://img288.echo.c...dscf12853kk.jpg
NO OFF,USE SEARCH

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hogy ON is legyek:

Városban futkározó bicajom:
Magellan Cygnus váz, merevvilla, B+ canti fékek, versenykormány, 39-14-es áttétel SS.
Kép hamarosan.