Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2005. May 23. - 10:26

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 23. - 09:19

ilyen gépem sose lesz többet...soxor volt,h leginkább az motivált már,h ránéztem a sárkányra,és úgy éreztem,tekernem KELL...
Posted 2005. May 23. - 09:07

Amúgymeg részvét, az ilyenek nem emberek. :mad:
Bazz, X.0 váltó, RF stucni, Avid Ti fékkar, stb... :mad: :cry:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. May 23. - 08:58

meg meló miatt ált. úgy megyek kerózni h 6-7tõl éjfélig,akkor már elég kihalt minden
listát majd nekem is
meg me7ünk 1ütt is ütni
nagyon OFF; vki segítsen plz a html kóddal :-/
Posted 2005. May 23. - 08:51

Kb tényleg csak haverok tudják,h hol lakok,a gépet meg nem le7ett látni az utcáról,1edül a szemközti házból.Talán a tegnapi nap volt a kivétel,mert égett a villany és esetleg a gép kontúrja kivehetõ volt az utcáról...Nem tudom...
Akár elõre eltervezett volt,akár spontán,ezek után... Mindent betonozok...Csak az fáj,hogy nemcsak pénzt,de annyi energiát is beletettem a bicóba...Tényleg szívvel építettem,már lassan 3 éven át!
Nem tudom,mi lett volna a jobb,ha otthon vagyok,mert akkor esetleg kiszúrom a történést,de az is le7ett volna,h akkor a Geminit is viszik...!!!!
Mondom szerintem a Geminire mentek..
A Jamis egyrészt nem olyan csilli villi másrészt nem kapsz érte annyit.
tutira azért vitték el hogyha már betörtek valamit vigyenek is.
És az hogy csak a haverok tudják semmit sem jelent.
Ki tudja ki követett hazáig..
várom már hogy meglegyen a lista a Fogasnál lévõ bringatolvajokról.
Azután lehet menni intézkedni.
Posted 2005. May 23. - 08:51

Mekkora pech kellett ehhez...Csak a fotózás kedvéért toltam ki a gépeket,amúgy a szobámba vannak meg a spájzban...Aztán csak azért nem pakoltam vissza,mert gondoltam elsõnek tekerészés a naggyal,addig ráér.Aztán az,h a kutya pont le legyen zárva...Aztán,h még a villany is égjen és így kiderüljön,h ott a keró...Hogy senki ne vegye észre...
Ha le7ett ekkora pechem,akkor ugyanekkora szerencsém is kell legyen a visszaszerzéshez!!!
Posted 2005. May 23. - 08:26

és ha tudod/seyted ki volt akkor rendõrt neki meg a kutyát!
basszus de talán a vázat még meglehet találni ...háát nem tom...azért aki ismeri a bicayokat az kiszurya..de egy x.0 válto akármiyen drága/ritkább darab azért ha szembeyön velem nem biztos hogy megkérdezem honnan vette.
Akkor már te is a klubban vagy:(
Posted 2005. May 23. - 08:26

Akár elõre eltervezett volt,akár spontán,ezek után... Mindent betonozok...Csak az fáj,hogy nemcsak pénzt,de annyi energiát is beletettem a bicóba...Tényleg szívvel építettem,már lassan 3 éven át!
Nem tudom,mi lett volna a jobb,ha otthon vagyok,mert akkor esetleg kiszúrom a történést,de az is le7ett volna,h akkor a Geminit is viszik...!!!!
Posted 2005. May 23. - 08:16

![]()
[
Betörtek tegnap éjjel,amíg bicózni voltam és Lvitték a Jamist...Családtól kb 5 méternyire dolgozott az illetõ, a kutya meg nem tudott nekimenni,mert pont arról a kicsi részrõl le volt csukva aznapra, hogy ne rágja el a locsolócsövet...Ha megtalálom,kezét-lábát töröm,bár ami inkább fontos, hogy 1ben lássam még a kerékpáromat... Rajta volt a Lorkás tárcsa is!Nem csak 1 bicó volt,hanem életem 1 részének emléke...
http://kep.tar.hu/kalaius/50064585#2
Fényképét nyomtass azonnal, és inrány az összes bringabolt.
Meg haveroknak és ilyenek...
Szét kell verni a tolvajokat.:mad:
Az nem lehet hogy a C-dale volt a cél?
Mert az valószínûbbnek látszik egy elõre eltervezett betörésnél..
De látszik a fogasos galerinek minden jó csak bringa legyen:mad:
Posted 2005. May 23. - 08:15

Betörtek tegnap éjjel,amíg bicózni voltam és Lvitték a Jamist...Családtól kb 5 méternyire dolgozott az illetõ, a kutya meg nem tudott nekimenni,mert pont arról a kicsi részrõl le volt csukva aznapra, hogy ne rágja el a locsolócsövet...Ha megtalálom,kezét-lábát töröm,bár ami inkább fontos, hogy 1ben lássam még a kerékpáromat... Rajta volt a Lorkás tárcsa is!Nem csak 1 bicó volt,hanem életem 1 részének emléke...
http://kep.tar.hu/kalaius/50064585#2
Posted 2005. May 23. - 08:15

Még egy vödör tízezres és álomszép lesz.
Menni milyen vele?
Posted 2005. May 23. - 06:13

Posted 2005. May 23. - 02:20

Posted 2005. May 22. - 12:11

Posted 2005. May 22. - 01:11

vaz meg a telo.. hat usa-ban igy toljak.. a trialosok.. teloval, 14-16"-os vazzal... regen is es most is...kb ennyi... kezdj el streetelni, es inkabb technikasan menj neki az akadalyoknak... trialozz egy fel-, egy evet, es utana kezdj el tekerni es streetelni...
Posted 2005. May 21. - 23:26

Váz:Magellan Tucana 2004 (fekete) (karcmentes)
Villla:Kona cromo (karcmentes)
Fékek:-Hátul->magura
-Elöl -->Lx V-fék vagy Magura választható
Kormány:Monty 700mm (fekete) A befogója 31.8
Stucni:Bike pozitive (fekete)
Kerekek:-Hátul->40mm-széles Alex felni
->(Fekete) Silent Cluch agy
-Elöl -->Jasec agy
-->Rhino Lite felni
Hajtómû:Simano Alivio
Pedál:VP (ezüst)
Gumik:Hátul Maxxis 2,5-as
-Elöl-->Continental 2,3-as
Karbon nyereg
aztán vagy mégsem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 21. - 21:03

Posted 2005. May 21. - 16:27

milyen bringát vegyek topic...
(sokkal inkább odaillik a kérdés)
ON
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2005. May 21. - 16:24

Posted 2005. May 21. - 16:18

és kérdezz meg egy _sima_ triálost, hogy mennyit és mekkorákat esik.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda