Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
basszus Kala...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
meg CK fejcsapi,RF kar és mono,Miche gumik,LORKÁS TÁRCSA!!!:cry:
ilyen gépem sose lesz többet...soxor volt,h leginkább az motivált már,h ránéztem a sárkányra,és úgy éreztem,tekernem KELL...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az Ellopták szöveget kijelölöd és azután megnyomod, hogy insert link és beilleszted a linket.

Amúgymeg részvét, az ilyenek nem emberek. :mad:

Bazz, X.0 váltó, RF stucni, Avid Ti fékkar, stb... :mad: :cry:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hazáig nehezen követnek mert hegytetõn lakom és mászniuk kell
meg meló miatt ált. úgy megyek kerózni h 6-7tõl éjfélig,akkor már elég kihalt minden
listát majd nekem is
meg me7ünk 1ütt is ütni
nagyon OFF; vki segítsen plz a html kóddal :-/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Kb tényleg csak haverok tudják,h hol lakok,a gépet meg nem le7ett látni az utcáról,1edül a szemközti házból.Talán a tegnapi nap volt a kivétel,mert égett a villany és esetleg a gép kontúrja kivehetõ volt az utcáról...Nem tudom...
Akár elõre eltervezett volt,akár spontán,ezek után... Mindent betonozok...Csak az fáj,hogy nemcsak pénzt,de annyi energiát is beletettem a bicóba...Tényleg szívvel építettem,már lassan 3 éven át!
Nem tudom,mi lett volna a jobb,ha otthon vagyok,mert akkor esetleg kiszúrom a történést,de az is le7ett volna,h akkor a Geminit is viszik...!!!!

Mondom szerintem a Geminire mentek..
A Jamis egyrészt nem olyan csilli villi másrészt nem kapsz érte annyit.
tutira azért vitték el hogyha már betörtek valamit vigyenek is.
És az hogy csak a haverok tudják semmit sem jelent.
Ki tudja ki követett hazáig..
várom már hogy meglegyen a lista a Fogasnál lévõ bringatolvajokról.
Azután lehet menni intézkedni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Remélem "csak" spontán akció volt,és aki lenyúlta,hazaviszi,és vagy megpróbálja használni v egyben Ladni...Akkor van esély rá,h visszakapjam.És valszeg az is volt,mert a nem messze lévõ outi megúszta,pedig ugyanannyi munkával el le7ett volna kötni.A kutya is örülne neki,ha rá tudná tenni a mancsát;amikor hazaértem,nagyon ideges volt és folyamatosan ugatott...Még nem tudtam,miért...
Mekkora pech kellett ehhez...Csak a fotózás kedvéért toltam ki a gépeket,amúgy a szobámba vannak meg a spájzban...Aztán csak azért nem pakoltam vissza,mert gondoltam elsõnek tekerészés a naggyal,addig ráér.Aztán az,h a kutya pont le legyen zárva...Aztán,h még a villany is égjen és így kiderüljön,h ott a keró...Hogy senki ne vegye észre...
Ha le7ett ekkora pechem,akkor ugyanekkora szerencsém is kell legyen a visszaszerzéshez!!!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
bassza kala!
:(
és ha tudod/seyted ki volt akkor rendõrt neki meg a kutyát!
basszus de talán a vázat még meglehet találni ...háát nem tom...azért aki ismeri a bicayokat az kiszurya..de egy x.0 válto akármiyen drága/ritkább darab azért ha szembeyön velem nem biztos hogy megkérdezem honnan vette.
Akkor már te is a klubban vagy:(
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Kb tényleg csak haverok tudják,h hol lakok,a gépet meg nem le7ett látni az utcáról,1edül a szemközti házból.Talán a tegnapi nap volt a kivétel,mert égett a villany és esetleg a gép kontúrja kivehetõ volt az utcáról...Nem tudom...
Akár elõre eltervezett volt,akár spontán,ezek után... Mindent betonozok...Csak az fáj,hogy nemcsak pénzt,de annyi energiát is beletettem a bicóba...Tényleg szívvel építettem,már lassan 3 éven át!
Nem tudom,mi lett volna a jobb,ha otthon vagyok,mert akkor esetleg kiszúrom a történést,de az is le7ett volna,h akkor a Geminit is viszik...!!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Feltöltött kép Feltöltött kép [
Betörtek tegnap éjjel,amíg bicózni voltam és Lvitték a Jamist...Családtól kb 5 méternyire dolgozott az illetõ, a kutya meg nem tudott nekimenni,mert pont arról a kicsi részrõl le volt csukva aznapra, hogy ne rágja el a locsolócsövet...Ha megtalálom,kezét-lábát töröm,bár ami inkább fontos, hogy 1ben lássam még a kerékpáromat... Rajta volt a Lorkás tárcsa is!Nem csak 1 bicó volt,hanem életem 1 részének emléke...
http://kep.tar.hu/kalaius/50064585#2

Fényképét nyomtass azonnal, és inrány az összes bringabolt.
Meg haveroknak és ilyenek...
Szét kell verni a tolvajokat.:mad:

Az nem lehet hogy a C-dale volt a cél?
Mert az valószínûbbnek látszik egy elõre eltervezett betörésnél..
De látszik a fogasos galerinek minden jó csak bringa legyen:mad:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Betörtek tegnap éjjel,amíg bicózni voltam és Lvitték a Jamist...Családtól kb 5 méternyire dolgozott az illetõ, a kutya meg nem tudott nekimenni,mert pont arról a kicsi részrõl le volt csukva aznapra, hogy ne rágja el a locsolócsövet...Ha megtalálom,kezét-lábát töröm,bár ami inkább fontos, hogy 1ben lássam még a kerékpáromat... Rajta volt a Lorkás tárcsa is!Nem csak 1 bicó volt,hanem életem 1 részének emléke...
http://kep.tar.hu/kalaius/50064585#2

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Szép zöld, úgyhogy ne tessék elrontani ilyen Tomac-os színösszeállítással:D
Még egy vödör tízezres és álomszép lesz.
Menni milyen vele?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kala: neked is üzennék valamit ;) papagáj, de :cool2:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://iljics.nwo.hu...a_bike_2005.jpg

még részleteket írom késöbb
meg nem a végleges setup

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Opossum: Nezz szet a Specialized P sorozatban ;) !

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
szerintem amit jeff lenosky csinal, az alapvetoen street (regebben ugye sokszoros trial-bajnok volt)... ha megnezed hogy bringazik egy trialos es hogy egy "nemtrialos" latni fogod a kulombseget... ha egy trialos dhzni kezd, rogton mashogy indul neki a szakadeknak, ha streetel, akkoris benne vannak a megszokott mozdulatok.. ergo jeff streetel, de trialoskent, es nem az urban assult "nekimegyek azt majd lesz valami" stilusban teker (amugy en elkuldenek trialozni sok mai "nagymenot" hogy kicsit tanuljon meg biciklizni, es utana ugralja le a 15+ lepcsoket)...

vaz meg a telo.. hat usa-ban igy toljak.. a trialosok.. teloval, 14-16"-os vazzal... regen is es most is...kb ennyi... kezdj el streetelni, es inkabb technikasan menj neki az akadalyoknak... trialozz egy fel-, egy evet, es utana kezdj el tekerni es streetelni...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
érdekeks de pl egy iylen gépet:
Váz:Magellan Tucana 2004 (fekete) (karcmentes)
Villla:Kona cromo (karcmentes)
Fékek:-Hátul->magura
-Elöl -->Lx V-fék vagy Magura választható
Kormány:Monty 700mm (fekete) A befogója 31.8
Stucni:Bike pozitive (fekete)
Kerekek:-Hátul->40mm-széles Alex felni
->(Fekete) Silent Cluch agy
-Elöl -->Jasec agy
-->Rhino Lite felni
Hajtómû:Simano Alivio
Pedál:VP (ezüst)
Gumik:Hátul Maxxis 2,5-as
-Elöl-->Continental 2,3-as
Karbon nyereg

aztán vagy mégsem :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a speedtrial szerintem az amikor két versenyzõ párhuzamos pályán nyomja egymás ellen

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://forum.bikemag...0022#post260022
milyen bringát vegyek topic...
(sokkal inkább odaillik a kérdés)

ON
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Én azt hittema street az amikor a 4kg-os Le Toy III-assal leugrom a pláza tetejérõl, beadok egy no-footot és felszántom a betont leérkezésnél v. pedig lépcsõre érkezem....na jó lehet, hogy kicsit elvetettem a sulykot, akkor maradjunk a street kifejezésnél (annak is a light-osabb verziójánál, mondjuk tudtommal a tipikus 24"-os ss-es street gépekkel nem lehet trial trükköket csinálni könnyen, de mindegy), de én arra lennék kíváncsi, hogy például ehhez milyen gépet ajánlotok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
amatör vagyok, de szerintem ezt street-nek híííják... :chin:

és kérdezz meg egy _sima_ triálost, hogy mennyit és mekkorákat esik.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda