Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8060 replies to this topic

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Csak úgy megkérdezném,hogyha elakarnám adni a bringám kompletten(Nem hiszem,hogy akarom),akkor mennyiért lehetne?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tök mind1 mit veszel, akármit el lehet törni, erre pont a környezeted a legjobb bizonyíték ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nme tom félek hogy eltörik.
körülöttem mindenki vázattört.
képet meg keresek minyá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jah, a pike már ithon pihen. Albertfish nemtom miért akarod folyton lecserélni azt a scottot szerintem az egy jó váz. nincs a komplett géprõl egy használható fotód? betehetnéd ide.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jjjuj ez szééép!!!!!!!!!!

most én is elkezdtem irigykedni hogy nekem is kén egy
vagy egy uzzi

de ez nagyon szép!!!
fekete pike lesz elöl!?
juuj

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
belépsz a klubba?:-)
ejj ejj.
grat!
remélem megérkezik majd jól, és hamar összerakosgatjátok moderátor tesóval!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem akartam elkiabálni amig nem ér ide, de már mindegy

szóval elvileg egy ilyen van úton

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor rendben:-)
az meg szét is szedné a fékhidat jaja.
mikor szereled be vhova a villát?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem acélos shimano fékcsövem van, amit úgy hajtogatok ahogy akarok, szal ez nem probléma :matrix:

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ilyenem nekem is van, a kötegelõvel, és a kis bizbasszal egy zacsiban..:-D
és jó helyen van ott.
én nem akartam így vezetni a féket, hogy folyton hajlongjon, meg szedje le a festéket a géprõl... nemám.

én csak ajánlani tudom ezt:
hisz nem véletlenül van a fékhídon az a 2 kis pöcök... közé berakni a kötegelõt, amit nem tépsz meg... és a fékcsõ meg mozog jól.
na szal:
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lefotóztam a müanyagcsokit. a kitalálónak jutalma egy piros hangszóró.

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Az alkoholos kendõre még annyit,hogy ha jól beszipózod utána könnyebben megy a slalomozás:)!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
kidobod és rájössz mire kellett volna.

ezt meg kell tanúlni.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Tamaska: LOL
Gratula a bátyusnak!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
"tigger: neked is SL van?"

nem, team

elég lett volna a race is, vagy az sl de ennek akkor olyan jó ára volt hogy nem lehetett kihagyni...pedig a fekete jobban menne a fekete vázhoz...:) olyan mûanyagcsokira nem emléxem hogy lett volna a dobozban...csak ez a fékvezeték tartó...
amúgy poplock kar egyébként nekem csak arra jó hogy lezárva felejtsem lejtõn is, jó nem tragédia mer igy is mozog..:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ahaaa. akkor az alkesz kendõ már megvan. olyan mindenoldalaragasztós dolgot is kaptam igen.

már csak a müanyagcsoki mibenlétére kérek tippeket.

tigger: neked is SL van?

edit: Sala: de :D teso kidobálta, majd összefogta a vezetéket kombináltfogóval és belekalapálta a fém kis csonkocskát. ropigyürü rá, és kész is.:clap: majd a szörnyü ráismerés: jaaaa, hogy ezekkel kellett volna öszefogni, és akkor nem rongyolja szét? nohát! :chin: mostmár mindegy, müködik nem?

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

ez nem olyan majdnem kör hanem kisebb. lefotóznám de nincs kedvem. kb akkora mint egy százforintos. vagyis mint 3db százforintos egymás tetején. és ugy nem ér körbe mint amire te gondoltál. a közepén meg luk van. az olajvezetékkel hoztam kapcsolatba, de még nem jöttem rá mi a funkció. de nem akarok ugy járni mint tesom a saint fékkel és a kidobált sárga müanyagdarabokkal amiknek igenis van szerepe. :) de ez egy másik történet majd elmesélem és kiröhögitek :D

Az a két müanyag bizbasz véletlen nem azért kell, hogy közé befogva afékvezetéket beleüsd a fém csatlakozást? :D

fuck me, i'm famous!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
"kérdés: ha poplock bizbaszt akarok hozzá, akkor ahhoz másik compression kupak kell?"

sztem igen, ha nem tudod hova kötni bowdent...

"a compression kupakból az a pici fém floodgate feliratos gombocska jól gondolom hogy egy óra használat után kiesik és elvész?"

nekem megvan 1,5 hónapja meg kb 1000 km, fixen ott van

"adtak hozzá valami alkohollal itatott kendõcskét az minek?

meg adtak hozzá egy ilyen majdnem kör alakú müanyag darabot az szintén minek?"

sztem az alkoholos kendõ ahhoz kell hogy tisztára töröld a láb azon részét ahova felragasztod a "kétoldalas szõnyegragasztóval" a fékvezeték tartó kis mûanyag bizbaszt amit elvileg szintén adtak hozzá..azér én oda fogtam kábelkötegelõvel is

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez nem olyan majdnem kör hanem kisebb. lefotóznám de nincs kedvem. kb akkora mint egy százforintos. vagyis mint 3db százforintos egymás tetején. és ugy nem ér körbe mint amire te gondoltál. a közepén meg luk van. az olajvezetékkel hoztam kapcsolatba, de még nem jöttem rá mi a funkció. de nem akarok ugy járni mint tesom a saint fékkel és a kidobált sárga müanyagdarabokkal amiknek igenis van szerepe. :) de ez egy másik történet majd elmesélem és kiröhögitek :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
majdnem kör a becsuszóra kell, hogy tudd meddig moccan.
Floodgate kupak tényleg elveszik :D
A felkoppanás meg kamu... NO komment

fuck me, i'm famous!