Jelentkezz be Regisztrálj
Õszi BMFT találkozó | 2009. október 2-4. Mátraszentistván
Írta 2009. szeptember 29. - 12:25
Én benne lennék egy õszi téli taliba, még talán a barátnõmet is elcsalnám, csak nem most, de várom az ötleteket...
Írta 2009. szeptember 28. - 21:27
Írta 2009. szeptember 28. - 15:17
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 26. - 17:10
Laza vagySziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni nemtudom hogy jó helyen járok.
Madridba szeretnék eljutni biciklivel, tudnátok erre alkalmas biciklit estleg tanácsokat adni? konkrét útvonalterv még nincs, csak elképzelés November 1.-én indulok ha van ismerõsötök vagy voltatok már ilyen hosszabb úton a tapasztalatokat szívesen meghalgatom. 1 hónap felkészülési idõt adtam magamnak. nem vagyok bolond csak elhatározott
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Van egy ismerõsöm, aki maratonokat fut, õ is csak így ukmukfukk neki indult Rómába és nem lett semmi baja... Mondjuk én nem mennék egyedül, mert elõállhat egy-két "MELEG" helyzet (Európa szerte szeretik a sportos fiúkat). Ha szereztél kölcsön biciklit... áruld el ki volt az a barom aki kölcsön adta, ilyen kímélõ felhasználásra
Írta 2009. szeptember 26. - 06:18
1 hónap arra pont elég lesz hogy össze szed a szükséges felszerelést.
A helyedben elöször is elmennék egy hárm napos túrára a hegyekbe napi 80-100 etappal, másodjára ezt megismételném 7-10 nappal úgy hogy vinném az egész cuccot amit Madridig akarsz vinni hogy kipróbáld mi hogy mûködik vagy nem mûködik. Vicces dolog szakadó esõben elõször felállítani egy sátrat vagy ép hasmenést kapni egy ismeretlen kajától:)
Kéz és lábtörést:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 25. - 22:56
így, bicaj nélkül, útvonalterv nélkül, 0-ról egy hónap felkészüléssel
biztos meg tudod csinálni, de nem fogsz túl jól szórakozni
nézz szét más topicban /világjárók, asszem/
illetve kérj kölcsön egy bicajt egy havertól, s nyomj vele egy százast...csak, hogy átgondold, kell-e ez neked...
Írta 2009. szeptember 25. - 21:36
Nagy segítséget szeretnék kérni nemtudom hogy jó helyen járok.
Madridba szeretnék eljutni biciklivel, tudnátok erre alkalmas biciklit estleg tanácsokat adni? konkrét útvonalterv még nincs, csak elképzelés November 1.-én indulok ha van ismerõsötök vagy voltatok már ilyen hosszabb úton a tapasztalatokat szívesen meghalgatom. 1 hónap felkészülési idõt adtam magamnak. nem vagyok bolond csak elhatározott
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Írta 2009. szeptember 25. - 11:44
Írta 2009. szeptember 24. - 22:33
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. szeptember 23. - 21:59
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. szeptember 23. - 08:20
Írta 2009. szeptember 23. - 08:13
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. szeptember 22. - 23:54
Írta 2009. szeptember 22. - 23:28
A csomagtartós géppel?fellátogatásilag igen.
Te aztán nem unatkozol! Szüret is, gyermekáldás is!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 22. - 22:10
ottalvásilag sajna nemigen
asszonyban már utolsókat rúgnak valszeg akkortájt
Írta 2009. szeptember 22. - 20:50
Picasa _Alex_