IMRE!
Kössz hogy kiálsz melletem...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Építsd meg az álomgéped!
Started by
tamaska
, 2002. January 07. 16:45
Posted 2002. February 05. - 21:11

Posted 2002. February 05. - 14:37

Vole!
Megmértem.
20mm-es.
Benne van az XLC-ben.
Ez nagy szerencséd neked,mert Tõled vettem ;D ;D ;D!!!
De nem maradt nálad egy miliméter sem,megvan mind a húsz!!!!
Megmértem.
20mm-es.
Benne van az XLC-ben.
Ez nagy szerencséd neked,mert Tõled vettem ;D ;D ;D!!!
De nem maradt nálad egy miliméter sem,megvan mind a húsz!!!!
Posted 2002. February 05. - 11:47

Meg ez sem igaz teljesen. A 20mm -es agyak rendszerint szelesebbek mint a normal, ezt barhol megnezheted. A BigBertha is csak azert fer be, mert egyreszt van hozza adapter, masreszt eleve kicsi, es ha 20mm -hez akarod hasznalni, akkor be kell tenni melle ket gyururt, hogy ne mozogjon. / Gyarilag jar hozza/
Szerintem te valamit elneztel, az a 20mm -es agy nem fog belemenni abba a teloba. Vagy pedig az agy nem 20mm -s.
Szerintem te valamit elneztel, az a 20mm -es agy nem fog belemenni abba a teloba. Vagy pedig az agy nem 20mm -s.
vendég__*
Posted 2002. February 05. - 10:22

Posted 2002. February 05. - 10:16

Ezt most nem értem...miért ne lehetne belerakni???Nekem is 20mm-es Big Bertha van a gyári adapterrel az XLC-be....jó nem a legtutibb megoldás,de amíg Shiverre nem fussa....

vendég__*
Posted 2002. February 05. - 07:51

Csatlakoznék lcs kollégához, engem is igen erõsen érdekelne az a sufnituning, amelynél bolt-on tengelyesbõl csinálsz egy gyorszárast!
Hajrá bumi!!! ;D Vagy az XLC-nek fox neki esni egy preciziós mûszerrel, pl. pajszer vagy lángvágó??

Posted 2002. February 05. - 02:55

bumi:
"Telló:Rock Shock Judy Xlc
Tárcsafékeor Hidraulikus elsõ+hátsó
Agy:Hayes hátsó Superlite
Hayes elsõ 20mm
Felni:Alex tárcsás"
milyen módon tervezed az agyat a telóba paszírozni?
üdv, lcs
"Telló:Rock Shock Judy Xlc
Tárcsafékeor Hidraulikus elsõ+hátsó
Agy:Hayes hátsó Superlite
Hayes elsõ 20mm
Felni:Alex tárcsás"
milyen módon tervezed az agyat a telóba paszírozni?

üdv, lcs
Posted 2002. February 04. - 21:16

vendég__*
Posted 2002. February 04. - 16:02

Posted 2002. February 04. - 15:47

Van egy sorrend allatkodasra vilagszinten:
CC - DS -DH - Gyaci.
A legjobb gyartok is csak az elso haromra vallalnak garanciat, a negyedik kategoriahoz meg nem eleg fejlett a technika jelenlegi allasa, de a japanok markiserleteznek. Mondjuk az amcsik is probaltak mar a Gyaci kategoriara vazat gyartani egy UFO maradvanyaibol, de az sem lett eleg eros.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
D321 a kiraly.
CC - DS -DH - Gyaci.
A legjobb gyartok is csak az elso haromra vallalnak garanciat, a negyedik kategoriahoz meg nem eleg fejlett a technika jelenlegi allasa, de a japanok markiserleteznek. Mondjuk az amcsik is probaltak mar a Gyaci kategoriara vazat gyartani egy UFO maradvanyaibol, de az sem lett eleg eros.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
D321 a kiraly.
vendég__*
Posted 2002. February 04. - 14:15

ja, kibírnak 1 évet aztán reccs a letörés alján. ahhoz meg elég drága h. csak 1 évre szóljon. ráadásul az ojan mint a nem rendeltetésszerû használat simán kimerül a DHban. mind1, hagyjuk.
Posted 2002. February 04. - 14:11

Azért, hogy kibírnak még egy évet, én gyorsan megvenném, amig lehet egyáltalán kapni... De vehetsz késõbb használtan is, úgy sem rosszak!
Megy egy év múlva már ki tudja mit ajánlanék!
Megy egy év múlva már ki tudja mit ajánlanék!

vendég__*
Posted 2002. February 04. - 14:06

Na akkor jól figyelj kisfiú! Ha még egyszer azt mondod a made in USA Rhino lite-omra, hogy cc felni, akkor ..... igazad is lehet, mert elég könnyû ilyenre is! 550 gramm. 28.6 mm széles, és LCS kolléga dh-zni használja. Olvasgasdd el az MTBR-en a costumer rewiew-okat, és rájössz, hogy mindenki 4 fölött értékelte egy 5-ös skálán, és azt hiszem 4 olyan felni van, ami 4.5 fölött van owerall: Sunn Mammoth, Sunn Rhino Lite, Mavic D521, Mavic D321....
Ez a besztof felni indö vörd! SOHA nem cserélném le semmire!
az 1 dolog hogy mire használod és egy másik hogy mire tervezték. a 28.6-os méret nem igazán DH-s tervezést sejtet, bármennyire is arra használja LCS kolléga. megpislognám azt a felnit ha én robbantanék le vele valahonnan a mázsa+20-ammal. SZóval szerintem nem szabad kisérletezeni hogy kibírja-é vagy nem, mer hamar kikönyököl seggünkön a halál, ha valami a legrosszabbkor reccsen.
Posted 2002. February 04. - 14:03

Vissza a felnikhez, meg az MTBR-hez. Azt ugye senki nem vitatja, hogy ezek azért elég korrekt adatok. Nos felniknél a legjobbak:
- Sun Mammoth, 88 hozzászólás, 4.65 átlag
- Sun Rhino Lite, 160(!) hozzászólás, 4.57 átlag
- Mavic D521, 98 hozzászólás, 4.52 átlag
- és mivel még nem értek el 50 hozzászólást, ezért nem kaptak csillagot, de: Mavic D121 (az 521 elõdje) 46 hozzászólás, 4.61 átlag, és Mavic D321, 29 hozzászólás, 4.66 átlag.
Posted 2002. February 04. - 14:02

Ohhh... félreértettetek...!
Nincs most nekem pénzem arra...
A mostani felnik még kibírják(remélem)1 évig...
Bocska...
Pf
Nincs most nekem pénzem arra...

A mostani felnik még kibírják(remélem)1 évig...
Bocska...
Pf
Posted 2002. February 04. - 13:41

Most mondta az öcsém, hogy van egy Veszprémben, meg egy van a Lurdyban is, ha még ott van. Gyorsan szaladj értük! (no jó, a veszprémit elhozza az öcsém, ha szépen kéred!)
Posted 2002. February 04. - 13:28

Húúúúúúúúúúúúúúú...eztetetetet Én nem tudtam.. de már igen! ;D
Nekem is kell egy ilyen...
Pf, aki megint okosodott...
Nekem is kell egy ilyen...
Pf, aki megint okosodott...
Posted 2002. February 04. - 13:25

Na akkor jól figyelj kisfiú! Ha még egyszer azt mondod a made in USA Rhino lite-omra, hogy cc felni, akkor ..... igazad is lehet, mert elég könnyû ilyenre is! 550 gramm. 28.6 mm széles, és LCS kolléga dh-zni használja. Olvasgasdd el az MTBR-en a costumer rewiew-okat, és rájössz, hogy mindenki 4 fölött értékelte egy 5-ös skálán, és azt hiszem 4 olyan felni van, ami 4.5 fölött van owerall: Sunn Mammoth, Sunn Rhino Lite, Mavic D521, Mavic D321....
Posted 2002. February 04. - 13:08

Ennek a rííínónak mekkora a szélessége?
Ez ugye nem egy cécés felni?
Freeride-ra kõne...
Pf
Ez ugye nem egy cécés felni?
Freeride-ra kõne...
Pf
Posted 2002. February 04. - 12:57

PF: Van itt Veszprémben egy Rhyno Lite, 36os, de nincs nekieh párja, 8200 pénzért vesztegetik, de csak azért, mert még a Made (!) in usa felirat van rajta...
Én úúúúúgy megvenném...
Én úúúúúgy megvenném...