szerintem nem szép
akkor inkább a ruckus i-drive
ja nemtuggyátok mi ez a vps váz amivel a csoka nyomul a rideguide showban
most néztem és benne volt egy shiwer
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Építsd meg az álomgéped!
Indította
tamaska
, 2002. január 07. 16:45
Írta 2002. május 30. - 21:40

vendég__*
Írta 2002. május 30. - 21:22

Idei Workshop-ban benne van a váz. De így egyben, beépítve a fentebb linkelt képen láttam elõször.
Írta 2002. május 30. - 21:20

vendég__*
Írta 2002. május 30. - 21:13

Írta 2002. május 30. - 20:35

Azt tudtam, hogy ez a gép õrült sokat mozog, de azt nem, hogy ez 28 centi!!!
vaddisznó

vaddisznó
vendég__*
Írta 2002. május 30. - 20:18

Nálam most a Karpiel Armageddon a menõ. Igaz dög nehéz, de talán az elsõ bringa, amin nem változtatnék semmit. Így jöhetne, ahogyan van:
http://www.karpiel.com/products2.html
http://www.karpiel.com/products2.html
vendég__*
Írta 2002. május 30. - 19:20

Hát, én megelégednék egy VOTEC MOLE- val is.Jó nyálcsorgatást mindenkinek ;D ;D ;D
de egy T5 ENDURO SE LENNE ROSSZ
de egy T5 ENDURO SE LENNE ROSSZ

Írta 2002. május 30. - 19:06

elõre hozom kicsit ezt a topicot:
váz: santa cruz s8
villa: marzo super monster
hajtomüv:raceface north shore
fékek:hope enduro
:korm csap : chris king
kiegészitõk : funn
agyak :dt hügi fr
felnik: mavic
nyereg: sdg bigboy
pedál:brooklyn
vagy egy gt dh lobo 1000
váz: santa cruz s8
villa: marzo super monster
hajtomüv:raceface north shore
fékek:hope enduro
:korm csap : chris king
kiegészitõk : funn
agyak :dt hügi fr
felnik: mavic
nyereg: sdg bigboy
pedál:brooklyn
vagy egy gt dh lobo 1000
Írta 2002. február 08. - 20:45

Írta 2002. február 08. - 17:57

Megmondom az õszintét, nem olvastam végig a topicot. Nem tudom van-e már országúti gép, de én most megosztanám veletek álmaim bringáját:)
Colnago, v. Pinarello carbon váz, természetesen carbon villával.
Campagnolo v Mavic gyári kerekek, mondjuk egy campa hyperon, persze carbonbol. A Mavicot meg imádom, abból mindegy lenne...:)
Szett: Nincs campa cuccom, úgyhogy legyen egy Record Carbon 10-es cucc, az nagyon passzentos lenne...
Fizik nyereg, mert tetszik...
ITM Millenium stucni és kormány, mert nemrég láttam a boltban és ilyen szépet még nem láttam. Persze lehetne Cinelli carbon kormány is, de abban az egybe stucni-kormány verzióban én annyira nem bízok:)
Look pedál, mert azt már megszoktam, természetesen a legjobb, asszem 296-os...
Titán kulacstartók, Elit kulacsok:)
Most Maxxis gumikkal járok, ez meg is felelne, de még a Michelin-t is bevállalnám.
Persze a bandázs attól függõen lenne feliratos (colnago v. Pinarello), hogy milyen a váz....
Asszem nincs több cucc egy országútin, hát ennyi.
syncro
Colnago, v. Pinarello carbon váz, természetesen carbon villával.
Campagnolo v Mavic gyári kerekek, mondjuk egy campa hyperon, persze carbonbol. A Mavicot meg imádom, abból mindegy lenne...:)
Szett: Nincs campa cuccom, úgyhogy legyen egy Record Carbon 10-es cucc, az nagyon passzentos lenne...
Fizik nyereg, mert tetszik...
ITM Millenium stucni és kormány, mert nemrég láttam a boltban és ilyen szépet még nem láttam. Persze lehetne Cinelli carbon kormány is, de abban az egybe stucni-kormány verzióban én annyira nem bízok:)
Look pedál, mert azt már megszoktam, természetesen a legjobb, asszem 296-os...
Titán kulacstartók, Elit kulacsok:)
Most Maxxis gumikkal járok, ez meg is felelne, de még a Michelin-t is bevállalnám.
Persze a bandázs attól függõen lenne feliratos (colnago v. Pinarello), hogy milyen a váz....
Asszem nincs több cucc egy országútin, hát ennyi.
syncro
Írta 2002. február 07. - 09:22

Szasz Skacc!
azokra a BMWkre gondolsz, amik a német BIKE februári számában is voltak??
húúúúúú... na igen... szépek...
Pf és Joghurt...
u.i.
BMW a félre értések elkerülése végett a Brooklyn Machine Works rövidítése...
azokra a BMWkre gondolsz, amik a német BIKE februári számában is voltak??
húúúúúú... na igen... szépek...
Pf és Joghurt...
u.i.
BMW a félre értések elkerülése végett a Brooklyn Machine Works rövidítése...
vendég__*
Írta 2002. február 07. - 08:29

Brooklyn biringák. Aki má látta az új német Bike-ot, tuggya mirõ beszélek.... ahhhhh
Írta 2002. február 06. - 11:54

Írta 2002. február 06. - 11:43

b: nem kell egy 2000-es procaliber gyönyörû állapotban? ára 300körül rs sid, stb...
Írta 2002. február 06. - 11:41

az egyik álmom, vitrin bikenak 
'95 Gary Fisher - Super Caliber
nálam a cc vázak közül ez az oclv karbon viszi a pálmát így ahogy van.

'95 Gary Fisher - Super Caliber
nálam a cc vázak közül ez az oclv karbon viszi a pálmát így ahogy van.

Írta 2002. február 06. - 10:34

És így aztán mindenkinek igaza lett,Bumi meg reméljük még nem vette meg a Hayes agyat meg az XLC-t úgyhogy happyand!
vendég__*
Írta 2002. február 06. - 08:07

Lcs kolléga megelõzõtt, én is eszt akartam kifejteni. Szóval így van, nincs remény bumi!! ;D (gonosz vigyor nem volt...)
Írta 2002. február 06. - 00:46

A Hayeshez meg a többi standard 20mm agyhoz eleve olyan fix közgyûrû jár, ami 110mm-es tengelyhosszt eredményez és ez a lényeg!!!
Az még adapterrel sem fér be a standard gyz-s telókba, mert azok 100mm-esek (papucstól-papucsig), vagy a közgyûrûbõl le kell vágni, de akkor meg a tárcsát nem lehet feltenni, úgyhogy sehogyse jó.
Vole azt próbálta elmagyarázni (jól), hogy a Bigberta eleve nem 110mm széles, hanem jóval keskenyebb, hogy adapterrel belemenjen a gyz-s telókba. Ha boltonos villába rakja az ember a bigbertát akkor közgyûrûkkel meg kell hosszabbítani 110mm-re.
Különben meg amúgy sincs értelme gyz-s telóba efféle módszert erõltetni, mert az egésznek a lényege (merevség) elveszik a hurka-gyurka villapapucs miatt.
puszi, lcs
Az még adapterrel sem fér be a standard gyz-s telókba, mert azok 100mm-esek (papucstól-papucsig), vagy a közgyûrûbõl le kell vágni, de akkor meg a tárcsát nem lehet feltenni, úgyhogy sehogyse jó.
Vole azt próbálta elmagyarázni (jól), hogy a Bigberta eleve nem 110mm széles, hanem jóval keskenyebb, hogy adapterrel belemenjen a gyz-s telókba. Ha boltonos villába rakja az ember a bigbertát akkor közgyûrûkkel meg kell hosszabbítani 110mm-re.
Különben meg amúgy sincs értelme gyz-s telóba efféle módszert erõltetni, mert az egésznek a lényege (merevség) elveszik a hurka-gyurka villapapucs miatt.
puszi, lcs
Írta 2002. február 05. - 22:14

A Big Berthához adnak adaptert,meg közgyûrût,a Hayeshez meg,ha Bumi ragaszkodik az XLC-hez,adok én fûrészt!!! ;D
Írta 2002. február 05. - 21:22

Lényeg, ahogy Vole is írta::::
A Big Bertha, ami Iminek van, használható mind2ben! De a Hayes boltonos agy, sohanem fog belemenni a Judy XLCbe.... (hacsak.. ;D )
A Big Bertha, ami Iminek van, használható mind2ben! De a Hayes boltonos agy, sohanem fog belemenni a Judy XLCbe.... (hacsak.. ;D )