Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építsd meg az álomgéped!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
789 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
váz: baby blue intense 6.6
rtag: fox dhx 5.0 air
villa: marzocchi 66 sl (vagy light eta ezen még tépelõdöm :))
kerék: mavic crossmax xl disc
gumi: schwalbe albert tubless
hajtókar: fsa afterburner megaexo (csakhogy ne xt legyen)
váltókar: x0 twist shifter
átdobó: xtr
pedál: crankbrothers candy 4ti
nyeregcsõ: thomson

a többi már megvan :) shimano saint fékek, fsa stucni, holzi kormány, nisane nyereg, fsa fejcsapi, x9 váltó. na van mire spórolni jövõre is

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ha már ilyen "szerénytelen" itt a társalgás, akkor idepofátlankodok én is:

Kurta szerencsés vagyok; két álomgép lóg mellettem a tartón:
- Idén szeretném lecserélni a Morati fullmerev montimon az XTR fék- és váltórendszert SRAM X.0/TriggerShifter és Avid SD Ultimate kombóra. A bowdenek kapnak Nokon házikót. A Morati szarvakról már örökre lemondhatok, ezért szerintem Roox lesz a karbon Pazzaz helyett - ha már tényleg recsegni fog...

- A Blur meg úgy jó nekem ahogy van.

És van még egy álom, amit mindenképp megvalósítok - az ultimate túragép:
Yasec acélváz; Cannondale Super Fatty Ultra DL/R villa EightyAid tuninggal; Rohloff Speedhubbal. "Rollin'-rollin'-rollin'..."
(Asszem Fityisznek van egy ilyesmi összeállítás - természetesen egysebességes változatban.)
"In idem flumen bis non descendimus"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
nekem az álomgépem tökéletesen használható lenne, mivel minden tökéletes rajta:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kinek mi ugye. ;) Nem álmodozom használhatatlan, ám mások által szépnek mondott alkatrészekrõl, mert számomra még mindig a funkcionalitás az elsõrendû szempont. Merhogy a kerékpár még mindig egy használati tárgy, és nem szobor, vagy mûemlék.
Bár szentem veszek egy 2003-as Shiver DC-t a falra, mert az a lexebb villa - szentem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az álomgépeim nagy része nem arról híres, hogy tökéletes funkcionalitással bír.
mint ahogy ezt sokan mások is elmondhatják, hiszen lehet, hogy egy middleburn kar high-end, meg élettartam gari meg minden, de kolbász marad akkor is egy xtr-hez képest, ugyanigy folytathatnám a titán/karbon féktárcsáktól, az egy darabból kimart aluminium kazettákig szinte bármin át.
nem azért álmodunk róluk, mert tökéletesek, mert akkor csak egy specilaizedet kellene venni full shimanoval és rockshox villával....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tod mi a földhözragadt te /nahajder! :D Ha eccer nem tok jobb cuccokat venni, akkor nem tok. Nem én tehetek róla, hogy a kerékpáripar nem képes ennél jobban kiszolgálni az ízlésem... :) Yasec, jajj. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem most nem szereztél túl sok barátot! :D
Nagyon fincsi gép lesz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Yetike kapna egy Monkey DH Carbon kormányt, egy Ti pálcás nyerget, egy XTR elsõ váltót, XTR karral, meg a Shermanba szermányolnék Ti rugót, és kész lenne az álomgépem. :) Asszem ezeket idén be is szerzem. :P Rossz nektek, hogy eeeeeeekkora messzeségben vagytok az álomgépeitektõl.

nem mindenkinek vannak ilyen földhözragadt álmai ;)
amugy ez nekem az az álomgépem, ha csak egyet építhetnék. de ha többet, akkor lenne egy yasec singlespeed headshock lefty-vel, egy amp research '94-'96 retro kiegészitõkkel meg xt felsõváltókarral és manitou mach2 villával.
majd egyszer azokat is kifejtem. ;)

jah: és lenne egy dh biciklim is, 16 kilós, hogy vole ideges legyen

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Én nem is! Mert ez lesz (van, a váz és villa úton): Trek 9.9 váz, RockShox SID WC teló, Mavic Crossmax SL kerekek, Avid SD Mag fékek, XTR hajtómû (Middleburn tányérok), XTR hátsó(Tiso görgõkkel) és elsõ váltó, XTR Dual Control fékváltókar, Syntace F99 stucni, Easton EC90 karbonkormány, Extralite ThePost nyeregcsõ, XT sor, EggBeater TwinTi pedál, Nokon bowdenezés, FRM C-Set kormánycsapi, NoTube szmernyák belsõ helyett, RacingRalph külsõk, csontszáraz idõ esetén Maxxis FlyWeight hátra. A váz és a villa kivételével mind megvan és otthon figyel :)

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Yetike kapna egy Monkey DH Carbon kormányt, egy Ti pálcás nyerget, egy XTR elsõ váltót, XTR karral, meg a Shermanba szermányolnék Ti rugót, és kész lenne az álomgépem. :) Asszem ezeket idén be is szerzem. :P Rossz nektek, hogy eeeeeeekkora messzeségben vagytok az álomgépeitektõl.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
ÓÓÓ igen, emlékszem arra a gyönyörû kék CookBros Racing karra. Kicsit hasonlít is rá az Extralite. Én meg a Middleburn tányérjaimat várom az XTR hajtómûvemhez, mert kíváncsi vagyok mit tudnak. A napokban meg kell jönniük.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a legszebb kar amugy számomra a '96-os workshopban van, de nem emléxem pontosan, hogy cook bros. vagy carramba, vagy valami más, de a neve teqiula sunrise, és sárgából megy át zölden meg kéken át pirosba, vagy valami ilyesmi :D természetesen elox, nem festés.

nem csúnya ez az extralight kar, de nem tetszik a csillag. akkor már inkább a middleburn szerelhetõ csillagja. (kiváncsian várom a middleburn hasonló "átmenõtenegyles" változatát, tavaszra igérték)
szerk:
Feltöltött kép

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

a legszebb, amit valaha ember csinált: :D bár kellene rá 3 raceface alutányér, vagyis inkább 2 nagy meg egy white kicsi. lehet nem mega exonak hivják amugy ... ja megvan!! giga-x-pipe
Feltöltött kép

Hát nem tudom, nekem annyira nem jön be a truva kinézete. Ez viszont annál inkább:
Feltöltött kép

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tévedés! És még nincs is túl messze! :)
http://whiteind.com/dealers.html

nah, mindig tanulok valamit. :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

a white industries az egyik olyan kultmárka, aminek nincs itthon forgalmazása. régen volt egy white hajtókarom, de még a sugino-féle.

Tévedés! És még nincs is túl messze! :)
http://whiteind.com/dealers.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

dig: te szedted elõ, tudtam, hogy nem hagyja nyugodni a fantáziád ;)
cruxos: énis a reteszelése miatt, de ha nme válna be, akkor hügi 240, mert ugyanaz az elv, csak nem 72 hanem 18
VV:
a legszebb, amit valaha ember csinált: :D bár kellene rá 3 raceface alutányér, vagyis inkább 2 nagy meg egy white kicsi. lehet nem mega exonak hivják amugy ... ja megvan!! giga-x-pipe
Feltöltött kép

Nekem is tetszik, már a tavalyi is tetszett. Csak a Truva-MegaExo párosításra kívántam utalni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a white industries az egyik olyan kultmárka, aminek nincs itthon forgalmazása.
régen volt egy white hajtókarom, de még a sugino-féle.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
ezek a White Industries cuccok számomra ismeretlenek. Hány 10ezerbe kerülnek ? Gondolom amiket itt leírtok nem 10fillérbe kerülnek, ha már olyan márkák amirõl még nem is hallottam :) Persze nem vagyok vmi Agyba fõbe informált...

Nekem álmaim gépe akkor lesz meg, ha kicserélem a kerekeim meg a telóm(amire valószínûleg az elkövetkezendõ 5 évben nem lesz sor).
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dig: te szedted elõ, tudtam, hogy nem hagyja nyugodni a fantáziád ;)
cruxos: énis a reteszelése miatt, de ha nme válna be, akkor hügi 240, mert ugyanaz az elv, csak nem 72 hanem 18
VV:
Feltöltött kép

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Gondoltam, hogy ez lesz a leggyengébb alkatrész. A reteszelése miatt választottam, de más érv nem szólt mellette. Ha véletlenül elrontom egy este akkor álmodok magamnak egy White Industries Speed Racer RX Disc-et. ;)

Hozzáteszem nekem elsõagyak voltak, de egyszerûen gyönyörûek és könnyûek csak sajnos nem mind arany ami fénylik:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.