Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Építsd meg az álomgéped!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
789 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Jó neked, hogy telik 2-re))))
Bár a Dh nekem durva.

mondjuk a specko hardrock váz árán majdnem kaptál volna egy magellan pixys team-et az jobban illene a fox telóhoz , kb 40 dekával könnyebb, és a hardnál jobb geo....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Jó neked, hogy telik 2-re))))
Bár a Dh nekem durva.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
AM, DH, és mivel csak egy van, pillanatnyilag CC-re is. Év végére szerencsére már két teljes értékû karika lesz. Egy CC-re, egy meg az "állatkodásra."
Itt megnézheted: http://kep.tar.hu/ta...iaim/50227957#2

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Te mire használod a bringád?

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nem szeretnék meglepetéseket egy hegyoldalról lefelé.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát CC.Szerintem leginkább jellemzõ, de nem szeretek leszállni a paripáról bármi jön elöttem.Ezért szeretnék egy nem dh, de mégis elég erõs biciklit mert nem akarom hogy szétessen rajta valami.

Akkor egy "kissé" túlépítetted azt a paripát. Fogadd meg, amit málna, thez és rob írt!

Az említett helyek bármelyikén le lehet jönni egy CC bringával; a kérdés csak az, hogy.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hát CC.Szerintem leginkább jellemzõ, de nem szeretek leszállni a paripáról bármi jön elöttem.Ezért szeretnék egy nem dh, de mégis elég erõs biciklit mert nem akarom hogy szétessen rajta valami.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
De hogy? Be tudod magad sorolni a "málna" említett kategóriák vmelyikébe?

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Biciklizni))))))HHH-en menni és a többi.......János-hegy, Pilis.....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mit is szeretnél csinálni azzal a paripával?

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hanem?Mi lóg ki nagyon?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
Ha a villához nézel vázat, akkor talán valami giant karbonvázat néznék a helyedben. CC-vázakban nem vagyok otthon, de van rengeteg jó (fusion, scott, a specinek is vannak jó drága cécé vázai, a már említett giant állítólag bestbuy, hosszú a lista..).

De anem a váz lóg ki leginkább a sorból, szóval ráérsz még lecserélni szerintem ;)

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Amúgy én hobbi szinten nyomom és a magam örömére szeretném(persze a pénztárcám mélységét figyelembe véve)a bicót építeni.Én egy hátsó telós Spec Stumpjumpert vázat szeretnék, vagy Epic-et.

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Te milyen vázat vennél?A vázat jõvõre leakarom cserélni, ha tudom......drága a szívem vágya.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
Kezdjük az elején:

Vannak úgye kerékpározási stílusok még a montizáson belül is, mint pl cross country/maraton/déhá/triál/street/freeride csak h a legnépszerûbbeket említsem.

Te vettél egy hobby szintû maratonozós/cc-s vázat, bele egy profi verseny cc villát, a legbrutálisabb downhill/bmx kormánycsapágyat, brutális endurora is bõven elég erõs fékeket, meg egy dh kormányt. Ez mixelve nem lesz rossz, csak közel nem hozza azt a teljesítményt, amit az ára alapján elvár az ember.

Hogy miért nem?

Mert minden stílusban kompromisszumokat kell kötni. Déhánál ez általában a súlyban jelenik meg, az erõsség és tartósság javára. Ezért ha veszel egy drága déha kormánycsapágyat, akkor növeled a súlyt, viszont csökkented a teljesítményt, mert fölöslegesen növeled az erõsséget.

Az alkatrészek legtöbbje egyébként teljesen rendben van, csak a kormánycsapágyat, féktárcsát és kormányt cserélném le. A villa, ha már megvetted akkor mindegy, bár illene hozzá egy jobb váz. Vennék egy egy orbit xl2 es kormánycsapágyat, valami könnyû hajlított kormányt és 160as tárcsákat a helyedben ;)

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
És miért nem való Rob?

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Miért nem illik???
És a kormcs.-t miért felejtsem el?Szar?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

De jó lett volna de ugyanannyiért vettem)))))
Én lényegében CC-re használom, de nem akarom, hogy egy 80cm szakadék miatt le keljen szállnom a bicórol.....meg egyébként is nem volt drága.

ha megvetted, minek kérsz tanácsokat? :wtf:
a pig akor sem való abba a fejcsõbe. add el, és vegyél valami ritchey wcs-t, vagy valamit, ami 100 gramm, nem 250...
80 cm "szakadék" leugrására pedig nem egy 80-as cc villa a legmegfelelõbb. szerintem. persze én tévedhetek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egy Hardrock-hoz sztem sem árban, sem stílusban nem illik egy Fox teló, a Pig dh k.cs-t gyorsan el kell felejteni, teló amúgy ja, Reba, esetleg Revelation, de akár Black, Marzo MX-széria.....gondold át mégegyszer, persze ha ez az álmod akkor meg kell valósítani, ez csak az én véleményem...:D

friczek

friczek

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
De jó lett volna de ugyanannyiért vettem)))))
Én lényegében CC-re használom, de nem akarom, hogy egy 80cm szakadék miatt le keljen szállnom a bicórol.....meg egyébként is nem volt drága.