Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Horvát bringa túra

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
7 hozzászólás a témában

#1
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv újra !

Idén is célba vesszük horvátországot Plitvicei tavak a túra helyszine ,Kb 6-7 napos. Indulás szintén letenyérõl történik 260 km a táv 2 nap oda+2 vissza és 2-3 napot ott töltünk érzés szerint :D
A szállást (Sátor) napi 3 ezer kb +4500 belépõ a tavakhoz +költõ pénz + Túrára alkalmas bringa :D
1kis ízelitõ a tavalyi túrárol YouTube - Adria Horv


#2
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv mindenkinek

Elkészült az összeállitás a bringatúráról jó nézelödést



#3
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv mindenkinek !

Sikeresen hazatértünk a 7 napos Tengerparti bringa túrárol Jó csapat jó hangulat szép tályak ,és kb 7 hágó :D 1000 körül a legmagasabb.
Köszönet a résztvõknek és a kitartásuknak .
Jövõre újra neki vágunk.

Képek hamarasan

Mindenkinek jó hátszelet :)

#4
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv

Megvan a végleges idõpont indulás julius 29-n reggel 7 óra.

Utvonal-letenye-Zágráb-Senj-Krk sziget njivice .
Szállás elsõ este vad kemping majd senj-ben kemping másnap indulás njivicében sikerült olcsó apartmant szereznem. 3 estét töltünk ott.Majd haza utazás
Helyi nevezetességek meg tekintése a 3 napban Baska,Malinska,Punat,kosljun siget,Silo,Vrbinik,Biserujka barlang.

Tervezett 10 fõ Megvan...

Csatlakozni még lehet de szállás már csak a helyi kempingben napi 10 euró
Akinek ez nem gond .

#5
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Költségek:

Kemping 10 euro kb/nap 3-4 napot számolj
Komp 14 kuna +bringa 16 kb 1 útra
Pidza 40-50 kuna sör 15 kuna fagyi 4-5 kuna viz 7 kuna
De bagyobb bevásárló központokban hasonló áron vásárolhatunk
De othonrol hozott anyaggal lehet még spórolni

#6
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Túra Letenye - senj 313 km összesen megtett kilométer várhatóan 800 km lessz.
1 nap indulás Lenye-Slovénia-Horvátország-Zágráb itt felfrisülés kaja vásárlás, várost elhagyva alakalmas hely keresése a táborhoz ez kb 165 km, óránként pihenõ 5-10 perc 3 óránként 30-40. Útviszonyok terep: átlagos útminõség változó.
2 nap reggel 7 kor tábor bontás indulás,Karlovac ban reggeli vásárlás majd indulás josipdol-ig, nagy pihenõ majd az útsó 66 km megtétele ami a túra legnehezebb része a Dinári hegyek :) (Terep nehéz út változó9) 2 nagyobb hágóval,majd gururás senj-ig kb 18-20 km szakaszon megérkezés letáborozás a kempingben.
3-4-5 nap a Pab sziget felfedezése zadararig, itt van már kiépitett bringa utszakasz is. Persze nem szabad kihagyni a parti kajálást meg sörözést fürdést stb:-)
A hatodik nap regelén indulás haza az útvonal ugyanaz amin jöttünk 7 napon érkezés letenyére ha nagyon elfadtál és nincs már vonat haza felé a hely kempingben meglehet szálni.
Ha esetleg még valaki kedvet kap és jó neki julius végi agusztus elsõheti indulása jul 4 ig jelentkezhet. Csomagszálitó autó nincs

#7
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv

Julius 4 -n balaton-siófok vasútállomás 9 óra kor találkozó a jelentkezõkkel rövid túra ,67 km 3-óra laza tekerés.Megérkezéskor kaja bubos csárdában ahol megbeszéljük az indulást lehetséges programokat útvonalat. A Horvátországi túra idõpontja julius útsó vagy agusztus elsõ hete megbeszélésen kiderûl mikor.

#8
Betonkifli

Betonkifli

    újonc

  • fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv tekergõk

Úgy néz ki ,hogy kibontakozóban van 1 Horvátországi túra Senjen a cél kb 300 km az út oda ez napi 150 km tekerés.Nem sietõs túra Eddigi jelentkezõk montival jönnek,menetközben lesznek kis boltok ahol lehet vásrolgatni benzinkuton felfrisülni.Nem kivánunk sokat külteni cél minnél olcsobb legyen a célpontnál letáborozunk és valami olcsó kempingben megszálunk 2 napra minimum, kb 3000 ft naponta. A programok, megérkezés lepakolás irány a tenger fürdés fel frisülés sõr csajok stirölése a parton másnap mehet a környék felfedezése (Rab szigetek,Krk szigetek,plitvicei tavak.ez megbeszélés szerint.

Utazásközbeni éjszaka vadkemping lenne szal mindig akad valami jó hely Az indulás julius vége agusztus eleje körül lenne . Csomag szálitó autó nincs mindenki maga szálitja kis csomagját.

Aki szereti a szép túrákat,kalandokat, tengert és nem akar sokat költeni és megelégszik a sátorral és a no flacal és nem ilyed meg 1 kis tekeréstõl :)azokat szivesen várjuk.

Akit erdekel msn-mail betonkifli@freemail.hu de itt is üzenhet többit telefonon

Túrára jelentkezõk : Kun tibor (16) Hollender János Tibor (35)(NK)Csordás Péter (21)(BH) Zlatnik Gábor (31)(BP) Kruza Richárd és neje (35-40)Kedves domonkos (26)+haver?Heidt Anett(24)
További érdeklödõk Heidt Anett ,Restás Iván és barátnõje

Az elsõ közös túra ahól mindent átbeszélünk julius elsõ vagy második szombatján várható kb jun 20-n már tudni fogom pontos dátumot.
Tervezet: Siófok-Balatonberény-balatonszentgyörgy kb 75 km
Indulás délelött 9 óra ,út kb 4-5 óra megérkezéskor 1 jó kaja és sör/kola melett megbeszéljük a horváth túrát

Az indulás letenyeröl történik ,tehát vonattal nagykanizsára onnan letenye 25 km . Útvonal terv késszen van persze ha úgy adódik rögtönzünk több érdeklödõ is volt,mindenkinek válaszolok és ha ki alakult a létszám 1 közös turát tartunk hogy megismerjük egymást akivel még nem találkoztunk,és át beszéljük mit érdemes hozni mire számithatunk. Túra 2 nap oda út 2 nap vissza 2 nap ott tartozkodás 1 napot erdemes rá számolni az estleges rossz idõ miatt