Kösz az infót!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Egyedi épitésü (500e)
Indította
vendég_lanyo76_*
, 2009. május 25. 22:59
Írta 2009. május 28. - 15:02

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
vendég_Nem regisztrált_*
Írta 2009. május 28. - 13:21

Hajtogathatós.Kábelzár.A tizes erõség a saját skálájuk szerint.10e ft az ára "ajánlom mindenkinek"! Elvágák !2 helyen!(Nem is értem hogy ezzel mit akartak.Talán azt, hogy ez ennyit ér?)Hagytak belõle egy 5cm darabot!Ez is rejtély!Melyik típus ha szabad kérdezni? Elvágták vagy kinyitották a zárat?
Írta 2009. május 27. - 10:18

Melyik típus ha szabad kérdezni? Elvágták vagy kinyitották a zárat?Egy 10 es erõségü Abus zár volt rajta."Vághatatlan"
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
vendég_Nem regisztrált_*
Írta 2009. május 27. - 10:13

Lehet de raktam ki hirdetést ,hogy vissza vásárolnám.Talán neki mind1 ki ad érte "pár"ezer forintot.sajnálom..... ez már nem lesz meg, az alkatrészeket eladják. erre már tényleg maffia épül szvsz, csak úgy tudunk védekezni, ha nem hagyjuk kint a bicót...
vendég_Nem regisztrált_*
Írta 2009. május 27. - 10:08

Mert hülye vagyok! Ez egy zárt terület,még bemászni sem lehet.Portás enged ki-be.Csak tanulok vannak és mindig van "valaki" az udvaron.Nem volt kifigyelhetõ mert 2.szor vittem be.Tehát csak diák lehetett,gondolom az egyik "helyi" aki látta mikor érkeztem.Nappali tagozatos.25 percen belül szerzet eszközt és elvitte(ték?).De nem szeretnék Hágába menni!Mert Õk Õnérzetesek!!!Részvétem.
Nem ba##ogtatásnak szánom tényleg de egy ilyen értékû/felszereltségû gépet miért kell az udvaron hagyni!?
vendég_Nem regisztrált_*
Írta 2009. május 27. - 09:59

Írta 2009. május 26. - 17:30

Írta 2009. május 26. - 16:06

Részvétem.
Nem ba##ogtatásnak szánom tényleg de egy ilyen értékû/felszereltségû gépet miért kell az udvaron hagyni!?
Írta 2009. május 26. - 12:33

sajnálom..... ez már nem lesz meg, az alkatrészeket eladják. erre már tényleg maffia épül szvsz, csak úgy tudunk védekezni, ha nem hagyjuk kint a bicót...
vendég_lanyo76_*
Írta 2009. május 25. - 22:59

Ellopták ma május 25-én 15-15.30 között a 8.kerületi Bokai gimnázium udvaráról az egyedi épitésü bringámat. A váz:Merida HFS 4000 fehér,marzocchi SL 700-as fehér teló, Xt hajókar,Xt elsõ váltó,Xtr rövidkanalas forditott rugós hátsó váltó,Xtr dual-control (hidraulikus)fékváltó rendszer,Mavic cross max enduró felnik ,új schwalbe nobby nic gumik, fehér Selle italia nyereg, a kormány és a stucni fehér syncros bulk, a nyeregcsõ a szarv richey comp és wsc. A megtalálónak vagy nyomravezetõnek jutalmat ajánlok.Természetesen vissza is vásárolnám!Elérhetõségem:lanyo76@gmail.com vagy 30-219-11-66