Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ma jutott eszembe hogy vasárnap verseny, kicsit elfelejtettem
szombaton már go szeged, így majd nemkell olyan korán kelni, mintha elõtte még utaznánk 170 km-ert:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
tegnap körbejártam a pályát a homokot "járhatóvá" tette a csütörtöki nagy esõ

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szombaton megyek le Veszprémbõl (Dunaföldvár-Kecskemét), majd vasárnap, verseny után vissza.
ha valakit érdekel, befér (utazási költség osztással), még egyedül vagyok.
szállás fakultatív

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
azjó, már várom, és úgynéz ki hogy már az új technikával megyek:)

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 posts
Hat kb 800 meter a homok az egesz tavon,az se olyan veszes

ha ennyire durván homokos a terep, nemis tudom milyen gumit rakjak föl....

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nagyon jó kis kedvcsináló videó :clap1:

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
http://www.szksc.hu/...eo.php?video=22
;)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Barátnõmmel megjártuk két órán belül de a homok nem okozott akkora gondott, hogy ne tudtunk volna átmenni rajta õ nobby nic evo-val ment én meg egy olcsó cst copperhead comp-al. Ha indulok akkor majd az õ bringájával megyek csak meg ne tudja!! :kupa_smie

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 posts

Maajd szerdán megprobálok fotókat csinálni,milyen is a homok..Hátha sikerül..Max akkor,ha be kell várni jó néhány embert utána.Akkor visszafutok,és lekapom a homokot.. :D 2óra 10perc elsõre annyira nem vészes,majd lessz azz jobb is,csak 1 a lényeg,amit SONÁJ is írt:edzés,edzés,edzés...

Edzek, edzek ezerrel :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Maajd szerdán megprobálok fotókat csinálni,milyen is a homok..Hátha sikerül..Max akkor,ha be kell várni jó néhány embert utána.Akkor visszafutok,és lekapom a homokot.. :D 2óra 10perc elsõre annyira nem vészes,majd lessz azz jobb is,csak 1 a lényeg,amit SONÁJ is írt:edzés,edzés,edzés...
Amugy igazán jó gumit nemlehet ide választani...töltésre valami kesknyebb az igazi ha száraz,aztán ott az "erdõ",ott ha már kicsit esik saras minden,de nemvészes...földút,majd jön a homok...halál keskeny gumival,azután meg maty-ér betonon...
Én pl 2.1es Conti explorerrel simmán végigmentem homokon,csak hát azért aszfalton+töltésen hátrány nem kicsit :|

-Hát azért 2 órán belül illene menni,de inkább 1:45......én mentem 1:18-at 85%-os átlaggal...akkor Blazsó Marci mennyit megy??? 1:10-et???
-A homok miatt kell a 2.0 minimum...én twister proval megyek, de jó a fast fred is.... stb...a 2.1-es expl. nem rossz a homokban
-szerdán pályabejárás.....18:00 Heavy Pedal-tól..kb 1:35-1:45 alatt bejárjuk
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Amugy igazán jó gumit nemlehet ide választani...töltésre valami kesknyebb az igazi ha száraz,aztán ott az "erdõ",ott ha már kicsit esik saras minden,de nemvészes...földút,majd jön a homok...halál keskeny gumival,azután meg maty-ér betonon...
Én pl 2.1es Conti explorerrel simmán végigmentem homokon,csak hát azért aszfalton+töltésen hátrány nem kicsit :|

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ha ennyire durván homokos a terep, nemis tudom milyen gumit rakjak föl....

Veszt

Veszt

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Most szombaton voltam kint :)
Félek leírni de a rövid távot 2 óra 10 perc alatt teljesítettem. Mondjuk a homokban végig tolnom kellett az 1.95-õs gumikat. Ti Szentmihálynál a bicikliúton mentek vagy bent a földúton?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
voltam ma pályabejáráson, sikerült a 40 km-bõl 55-t csinálni :), de legalább tudom az útvonalat legalábbis remélem :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Nha az derék :P Én is csökkentenék azért rendesen az idõmbõl,majd meglássam mennyi edzés lesz :D

edzés,edzés,edzés.....
Team Heavy Pedál Szeged

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nha az derék :P Én is csökkentenék azért rendesen az idõmbõl,majd meglássam mennyi edzés lesz :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
NA tehát!

Azt idõ 1:18.00 ....ennél jobbat kell menni...ennyit mentem egyedül.....tehát a 1:30 ejtve..ez talán versenyen 2:36:00 ..2 körön....Blazsó 2:35.0-öt ment 3 éve-úgy hogy nem volt homok... : P Lehet agyalni....(én MNAT vagyok)
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ma biztosan nem érek rá. Más: a te vázadat láthattam délelött a Heavy Pedálnál?

Az a Tibié..
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Szerintem én ma megyek olyan 17.00-tól egy kicsit erõsebb kört....

Ma biztosan nem érek rá. Más: a te vázadat láthattam délelött a Heavy Pedálnál?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Szerintem én ma megyek olyan 17.00-tól egy kicsit erõsebb kört....
Team Heavy Pedál Szeged