se sár, se homok?
mindegy, marad az kihívásnak, hogy ne szakadjak le Marciról
Nem volt elég nekünk a sárból idén ecsém?
Azért Marci sem mindenható...2 kör hosszú...bármi megtörténhet
se sár, se homok?
mindegy, marad az kihívásnak, hogy ne szakadjak le Marciról
se sár, se homok?A pálya hossza úgy 38 km....
Sár! Kedd este esett esõbõl szerda délutánra semmi nem maradt....A nap és a szél órák alatt felszárítja....nem kell megilyedni...ma még nem esett...holnap és holnap után meg nem is fog!
A versenyen kb. 30 km/h átlag jöhet ki....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nagy sár szerintem nem lesz, tavaly a verseny elött egész héten esett akkor volt sáros verseny idén ennek minimális az esélye(mármint a sárnak), Sonaj tudná megmondani mennyi is pontosan a pálya hossza de mintha beszéltek volna 37 km-rõl is
nagy sár szerintem nem lesz, tavaly a verseny elött egész héten esett akkor volt sáros verseny idén ennek minimális az esélye(mármint a sárnak), Sonaj tudná megmondani mennyi is pontosan a pálya hossza de mintha beszéltek volna 37 km-rõl isPersze hogy lehet. Én is az Alföldön élek, domb legközelebb Kecskeméten a vízmû domb. Azért gondoltam, hogy esetleg rövidebb, mert a 3 óra az 13 km/h nem 16-17. Persze ennek semmi jelentõsége. Ha nem lesz nagy sár akkor biztos ott leszek én is.
Üdv
nemhiszem hogy elírás, igaz soha nemláttam még a pályát, de alföldön szeintem simán lehet tartani a 20 km/h t.....és azért ha belegondolsz 40 km-ert 3 óra alatt simán kényelmesen lelehet tekerni.
Köszi, várom. Amúgy a 40 km mennyire 40? Legutóbb Kislõdön a 40 kicsit összement, jó ha 32 volt. Csak azért kérdezem, mert a versenykiírásban 3 óra limt szerepel 16-17 km/h megadással a hosszútáv elsõ körére. Ez vagy elírás, vagy rövidebb a kör.
Üdv
Nem volt jelentõs esõ, nem voltam kint de az biztos, hogy nem látszik semmi a pályán max nem lesz akkora por ill. homok. Jelenleg elégé be van borulva du. ha az idõ engedi akkor kimegyek, és beszámolok
Nem volt jelentõs esõ, nem voltam kint de az biztos, hogy nem látszik semmi a pályán max nem lesz akkora por ill. homok. Jelenleg elégé be van borulva du. ha az idõ engedi akkor kimegyek, és beszámolokÜdv!
A mai esõ után mekkora a sár a pályán (ha egyáltalán volt nálatok)?
Köszi
vasárnap a verseny helyszínén lesz nevezés, vagy máshol?
kérjél el a fõnökömtõl!! :lol6:Szombaton...holnap tessék jönni pályabejárásra 18:00 HeavyPedal....
msonaj! mikortól lesz pontossan kijelölve a pálya?