Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

se sár, se homok? :(
mindegy, marad az kihívásnak, hogy ne szakadjak le Marciról :)

Nem volt elég nekünk a sárból idén ecsém?
Azért Marci sem mindenható...2 kör hosszú...bármi megtörténhet
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
nekem pedig hogy kibírjam:(....szerdán bekaptam 1 frankó ínszalaghúzódást a térdem körül,, már minden létezõ kenceficét rákentem de nem az igazi:(. max térdszorítóba rakott jégakuval megyek hogy ne érezzem a lábam :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A pálya hossza úgy 38 km....
Sár! Kedd este esett esõbõl szerda délutánra semmi nem maradt....A nap és a szél órák alatt felszárítja....nem kell megilyedni...ma még nem esett...holnap és holnap után meg nem is fog!
A versenyen kb. 30 km/h átlag jöhet ki....

se sár, se homok? :(
mindegy, marad az kihívásnak, hogy ne szakadjak le Marciról :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
körbementem a pályán, egy-két tócsa van az erdõs részen, a többi teljesen száraz, a homokos rész pedig szinte eltünt

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Még ez sem baj!
Nem sok esett... az erdõben ráadásul nem esik le a fák miatt
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
most már szakad az esõ :pada:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

nagy sár szerintem nem lesz, tavaly a verseny elött egész héten esett akkor volt sáros verseny idén ennek minimális az esélye(mármint a sárnak), Sonaj tudná megmondani mennyi is pontosan a pálya hossza de mintha beszéltek volna 37 km-rõl is

A pálya hossza úgy 38 km....
Sár! Kedd este esett esõbõl szerda délutánra semmi nem maradt....A nap és a szél órák alatt felszárítja....nem kell megilyedni...ma még nem esett...holnap és holnap után meg nem is fog!
A versenyen kb. 30 km/h átlag jöhet ki....
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Persze hogy lehet. Én is az Alföldön élek, domb legközelebb Kecskeméten a vízmû domb. Azért gondoltam, hogy esetleg rövidebb, mert a 3 óra az 13 km/h nem 16-17. Persze ennek semmi jelentõsége. Ha nem lesz nagy sár akkor biztos ott leszek én is.

Üdv

nagy sár szerintem nem lesz, tavaly a verseny elött egész héten esett akkor volt sáros verseny idén ennek minimális az esélye(mármint a sárnak), Sonaj tudná megmondani mennyi is pontosan a pálya hossza de mintha beszéltek volna 37 km-rõl is

davkar

davkar

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

nemhiszem hogy elírás, igaz soha nemláttam még a pályát, de alföldön szeintem simán lehet tartani a 20 km/h t.....és azért ha belegondolsz 40 km-ert 3 óra alatt simán kényelmesen lelehet tekerni.

Persze hogy lehet. Én is az Alföldön élek, domb legközelebb Kecskeméten a vízmû domb. Azért gondoltam, hogy esetleg rövidebb, mert a 3 óra az 13 km/h nem 16-17. Persze ennek semmi jelentõsége. Ha nem lesz nagy sár akkor biztos ott leszek én is.

Üdv

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Köszi, várom. Amúgy a 40 km mennyire 40? Legutóbb Kislõdön a 40 kicsit összement, jó ha 32 volt. Csak azért kérdezem, mert a versenykiírásban 3 óra limt szerepel 16-17 km/h megadással a hosszútáv elsõ körére. Ez vagy elírás, vagy rövidebb a kör.
Üdv

nemhiszem hogy elírás, igaz soha nemláttam még a pályát, de alföldön szeintem simán lehet tartani a 20 km/h t.....és azért ha belegondolsz 40 km-ert 3 óra alatt simán kényelmesen lelehet tekerni.

davkar

davkar

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Nem volt jelentõs esõ, nem voltam kint de az biztos, hogy nem látszik semmi a pályán max nem lesz akkora por ill. homok. Jelenleg elégé be van borulva du. ha az idõ engedi akkor kimegyek, és beszámolok

Köszi, várom. Amúgy a 40 km mennyire 40? Legutóbb Kislõdön a 40 kicsit összement, jó ha 32 volt. Csak azért kérdezem, mert a versenykiírásban 3 óra limt szerepel 16-17 km/h megadással a hosszútáv elsõ körére. Ez vagy elírás, vagy rövidebb a kör.
Üdv

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Üdv!

A mai esõ után mekkora a sár a pályán (ha egyáltalán volt nálatok)?

Köszi

Nem volt jelentõs esõ, nem voltam kint de az biztos, hogy nem látszik semmi a pályán max nem lesz akkora por ill. homok. Jelenleg elégé be van borulva du. ha az idõ engedi akkor kimegyek, és beszámolok

davkar

davkar

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Üdv!

A mai esõ után mekkora a sár a pályán (ha egyáltalán volt nálatok)?

Köszi

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

vasárnap a verseny helyszínén lesz nevezés, vagy máshol?

Igen a helyszinen lesz nevezés a rakparton...
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
vasárnap a verseny helyszínén lesz nevezés, vagy máshol?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

kérjél el a fõnökömtõl!! :lol6:

jó...rögtön
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Szombaton...holnap tessék jönni pályabejárásra 18:00 HeavyPedal....

kérjél el a fõnökömtõl!! :lol6:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

msonaj! mikortól lesz pontossan kijelölve a pálya?

Szombaton...holnap tessék jönni pályabejárásra 18:00 HeavyPedal....
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
msonaj! mikortól lesz pontossan kijelölve a pálya?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Most is esik, vasárnapra jó a pálya....de már holnap is jó lesz...mivel itt a homok elnyeli az esõt
Team Heavy Pedál Szeged