Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
találtam egy videót: http://velo.hu/index...galeria&kod=131

davkar

davkar

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Klassz képek, gratula! A szervezõknek is hála a jó munkáért, igenis kell egy ilyen verseny is ahol az ember nem töri ki a nyakát lefelén. Talán kevesebb lódarázs kéne a Boszorkányszigetre :)). Kifelé jövet az egyik olyat mart a popómba, hogy ordítva ugrottam le géprõl, és még most is viszket a helye.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

nem én csináltam, csak linkeltem (szksc.hu-n találtam)

JA igen szegedindex.hu
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
köszi a képeket én is! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Jók a képek Kékcápa!
Köszi!

nem én csináltam, csak linkeltem (szksc.hu-n találtam)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

pár kép itt: http://picasaweb.goo...eat=directlink#

jkugler-Remélem nem el a kedve a biciklizéstõl és jövöre ismét rajthoz áll! Jobbulást!!

Jók a képek Kékcápa!
Köszi!
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
pár kép itt: http://picasaweb.goo...eat=directlink#

jkugler-Remélem nem el a kedve a biciklizéstõl és jövöre ismét rajthoz áll! Jobbulást!!

jkugler

jkugler

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok! A rajtnál bukott fiú apja vagyok, mindenkinek szeretnénk megköszönni a segítséget és az együttérzést. Kisebb agyrázkódással és zúzódásokkal megúsztuk, senki ne induljon soha sisak nélkül! A srác nem nagyon emlékszik semmire a történtekbõl, de nekünk gyanús, hogy már a bicajon elájult - talán a melegtõl - és ezért esett el. Külön köszönet a hölgynek aki visszament szólni a rendezõknek és az orvosnak!!!!!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Háát... nem tudom, melyik lett volna jobb... Zalakaros MK futamra fél 6-kor indulni, és szenvedni két hét edzés nélküli idõszak után, vagy egy jó kis Tisza Maraton... lazán. Én az elõbbit választottam, jobb összetett pont szempontjából, de régen szenvedtem ennyit versenyen.
Kíváncsi lettem volna, milyen "hazai"(alföldi homokos) pályán versenyezni.
Na majd jövõre(reménykedhetünk, hogy nem egy hónappal a verseny elõtt harangozzák be a Magyar Kupa Futam idõpontját...).

Mindegy. Gratulálok mindenkinek, aki végigcsinálta! Andrisnak meg fõleg nagy gratula!

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

Jó verseny volt, a homok rajtam is kifogott most(ennyit jelent, hogy nem esõ után mentem), ismét sikerült két defektet begyüjteni igaz a hátsó "szerencsére" lassú volt de Miháhytelektõl igy is szenvedtem mert a pumpa is beadta a kulcsot. A boszi szigeten tudtam valamennyit visszahozni hála a hazai pálya elõnyének. Rögtön az elején bukott egy fiatal srác az árvizi emlékmû elött van róla valami info? Mert nem kelt fel a földrõl, jobbulást kivánok neki

Az info a srácról: A Gyereksebészetrõl ma engedték haza. Kicsit megütötte a hasát és a lábát meg a kezeit, de semmi komoly és semmi maradandó sérülés. Ja és sokat köszönhet a bukónak!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Eredmények:
http://www.szksc.hu/...edmenylista.xls

ha nincs a két defekt egész jó idõt mentem volna (magamhoz képest)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Eredmények:
http://www.szksc.hu/...edmenylista.xls

király verseny volt!
nem volt könnyû tartani a tempót az elejével :)

Mivel te voltál az eleje...
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
nemvolt rossz verseny, 1 helyen ment el 1-2 ember rossz irányba mert nemvolt egyértelmû merre kell menni, de azon kívül a jelölés is jóvolt. A srácot énis láttam, nemtudom mit csinálhatott mert az út közepén volt, de teljesen mindegy, jobbbulást neki! nemtudom hányadik lehetek de lehet jobbis, elõtte sem volt fényes állapotban a lában, térdszorítóba mentem és levolt jegelve, de most siralom:(, lehet nemvolt jó ötlet elindulni, de élveztem:) Köszönjük a rendezõknek ezt a jó versenyt!:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Jó verseny volt, a homok rajtam is kifogott most(ennyit jelent, hogy nem esõ után mentem), ismét sikerült két defektet begyüjteni igaz a hátsó "szerencsére" lassú volt de Miháhytelektõl igy is szenvedtem mert a pumpa is beadta a kulcsot. A boszi szigeten tudtam valamennyit visszahozni hála a hazai pálya elõnyének. Rögtön az elején bukott egy fiatal srác az árvizi emlékmû elött van róla valami info? Mert nem kelt fel a földrõl, jobbulást kivánok neki

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
király verseny volt!
nem volt könnyû tartani a tempót az elejével :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
lassan indulok, jó versenyzést mindenkinek

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
most mentünk végig , kb 1km szopatos homok várható a többi por . sok sikert aki jön

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Akkor valószínûleg hamarabb be fogsz érni, mint Marci

összességébe igen... ;)
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

egy körre neveztem, mert gyík vagyok :/

Akkor valószínûleg hamarabb be fogsz érni, mint Marci

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem volt elég nekünk a sárból idén ecsém?
Azért Marci sem mindenható...2 kör hosszú...bármi megtörténhet

egy körre neveztem, mert gyík vagyok :/