Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Szõke, 20 éves, ...................
(nõnemû) ;) ;D ;D

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Látom beindúlt a bugi 8)

Természetesen ebben az évben is van mód egyedi azonosítokra.
felára, és a feltételek maradtak a régiek +500 pézmag :)

Egyéb kívánság???

2bak

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
mrc iden is szembeszall a sivatagi homokkal, mrc rajtszammal, ha lehetseges :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ha betéved ide Rave kolléga, biztos Õ is jelzi szándékát a jövetelre, szóval a moderátorcsapat majdnem teljes lesz.

Nem lehetne a mi rajtszámunk halványkék alapon? :)
Vagy kék csillagokkal?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Jorus!

Ez így van! nem te vagy az egyetlen!

Stipi-stopi az LGABI! ;D ;D

Ahogy elnézem, nekem is ott a helyem!
Ilyen csapathoz szívesen csatlakozok.
Azt hiszem, a 65 km elegendõ lesz, mint nagy öregnek. ;)

2bak!
Szerintem hordozható klímakészülék is járna ilyen meleghez! ;)
Tûzoltóság kirendel és fecskendõvel hûti a szépreményû tekerõket.

Névsor:
Ágnes
zOrg
Lensver
Paraferee
Ras
Jorus
Rob??
Lovas Gabi

Egész jól hangzik!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Lehet kérni neves rajtszámot? Mint a világkupafutammokon? :) Tiszta királyság! Tuti megyek!! És kell nekem [rob]-os rajtszám....

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Jorus, Rob!
HAJJJJJJJJJJJJRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!

2bak:
Két (elõ)nevezés tutti: "agnes" és "zorg" névre készített "rajtszámokkal" - a 65 km-es távra!

Árrríbá-árrríbááá!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ja és szintén a "kis" távra...
azért a 65 km nem nevezhetõ bulikategóriának de rob nyugi menni fog ;)

ja és nekem muszáj duplán nyernem a tombolán ;)

most pedig el... megyek tekerek egy jót :)

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hali,
látom megelõztétek a szervezõt ;D

Köszönöm.

Igyekeztem mindent összezsúfolni, és közhírré tetetni. Remélem sikerûlt.

Tehát ami megváltozott az az idõpont nem május, hanem július. ( Tavaj úgy sem volt elég meleg májusban ;D, most a szezon közepén vágunk bele a buliba. Lesz vagy 35 fok. Opcionálisan a rajtszámok mellé adok naptejet és, napszemüveget is 8)

Bármi kérdés van bátran ki vele!!

Fontos jelenleg az elérés a www.2bancar.hu/sport -on keresztül lehetséges.
(Remélem nemsokára a régi megközelítés is menni fog.)
Az oldal most formálodik, s remélem nesokára minden a helyén lesz.
Sok új aprósággal fogtok találkozni.

Addig is marad a jól bevált bikmag forum ;D

Üdv,

2bak

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Én ennek nagyon örülök...
Egy részt szerintem egy-egy ilyen maraton annyira összetudja hozni a csapatot, mint talán semmi sem, vagy talán a talik...

Szóval MARATONRA FEL! :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Erõsítve Jorus-t, énnekem is lenne kedvem, bár ez még viccesebb, mint Jorus kijelentése. :) De szvsz 65 kilómétert csak kibírnék 100 m szintemelkedéssel.... Vagy csak hiszem? Ha a 7 BMFT tali álnéven futó Szivásváradi (?) dolgot nemis vállalom be (idõpont nem jó a suli miatt), ezen talán elindulok. Van bulikategória is, nem? :)
Csak el kellene már indulni egy maratonon idén, legalább tudjam milyen az. Meg hát a buli, az együtt tekerés (az elsõ 100 m-en....) stb....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
De tényleg! :D

Egyébként, ha minden igaz, nem én vagyok az 1etlen kedvkapó... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D ;D ;D ;D

na hari, de két ok miatt is nevettem fel hangosan a csendes stúdióban:
1: Jorus kedvet kapott maratonozni... neveddmagadra! ÉS ISTENMENTS HOGY VISSZAVOND! csak ari... ;) 8)

2: BMFT ismét tarol... ;D ÚGY LEGYEN! SZEGED RESZKESS... és már zsákolhatjátok is a cuccost, BMFT nyeremények cimkével... ;)

ÜDv, PÉeF

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

A díjátadást megelõzõen a rajtszámok alapján az eredményesen távot teljesítõk részére tombola.

Igen, idén is ott lesz a BMFT különitmény, és tarolni fogunk.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ez jött ma, többek között:

"II. Tisza Maraton Terepkerékpár Verseny
2003. július 20.

Prológ

Vannak az emberiségnek nagy tévedései. Hogy mást ne mondjunk, sokáig még az egészen nagy koponyák is úgy képzelték, hogy a Föld lapos, s aki eljut a szélére, lelógathatja lábát a nagy semmibe.
De mondok mást, az emberiség szempontjából majdnem hasonló horderejût. Még az egészen nagy menõk közül is sokan úgy hitték, hogy az XC Marathonhoz legalábbis jóféle hegyek kellenek.
De szerencsére a tudomány csalhatatlan!
S a tavalyi, I. Tisza Maraton bebizonyította, hogy az igazi XC Maratonhoz nem föltétlenül hegyek szükségesek, hanem szív, tüdõ, izomzat... A terep, a dûnék, a töltések oldalai olyan kemény falatnak bizonyultak, hogy az akkor indulók az év legkeményebb versenyének minõsítették a mi kis alföldi futamunkat.
Azaz: jó háromszáz kísérletezõ bizonyította az elõzõ tétel áligazság voltát.

Idén már ennek szellemében hívunk és várunk minden kihívást kedvelõ mountist (tehát minden mountist: milyen képtelenség a kihívást nem kedvelõ mountis kifejezés...) a II. Tisza Maratonra.
Várunk mindenkit, akinek ez az õrült futam (a távok: 65 km, illetve 130 km, a terep: borzasztó) megtetszett, s kipróbálná magát a rónaságon.
Gyertek és tekerjetek!
Mert az az idõ lejárt, amikor még bárki, csak úgy lógathatta a lábát a semmibe...

Íme, a részletek!

Versenykiírás (Kivonat.)

A Verseny elnevezése:   II. Tisza Maraton Terepkerékpár Verseny
Rendezõ:    2BANCAR Kft. 6720 Szeged Arany J.u.14., Szegedi Kerékpáros Sport Klub.Képviselõ: Tubak Nándor
Helyszín:         SZEGED, Huszár Mátyás rakpart Belvárosi Híd szegedi hídfõ.
Idõpont:         2003. július 20. (vasárnap)
RAJT/CÉL helyszín:      SZEGED, Huszár Mátyás rakpart Belvárosi Híd szegedi hídfõ.
Indulók:         A VERSENY NYÍLT!
Nevezni lehet:   Személyesen a 2BANCAR Kft. székhelyén, PROLOG Kerékpárüzletben (Szeged, Csongrádi sgt.31.Tel.: 62/499-856), MANIAC Kerékpárüzletben (Szeged, Kossuth L.sgt.57.Tel.: 62/543-370, postai úton, valamint faxon (62/540-350), e-mailen (www.tiszamaraton.hu)
Nevezési díj:   Elõnevezés: 2003. július 07-ig: 2.500,-Ft/induló. Ezen idõpontot követõen a verseny napján 09.00-ig 3.500,-Ft egységesen indulónként.
A nevezési díj megfizethetõ:   Készpénzben a 2BANCAR Kft székhelyén, PROLOG, valamint a MANAIC Kerékpárüzletekben, a rendezõ nevére feladott postai csekken, és átutalással (CITIBANK 10800014-80000006-10042252). Minden esetben feltüntetendõ: név, születési dátum, versenytáv, és kategória!
Eredménylista:   A verseny napján az utolsó beérkezõt követõen 2 órával az esemény hivatalos honlapján (www.tiszamaraton.hu/eredmenyek)
Versenytávok:         un. „HOBBI” 65 km, 12 év feletti indulóknak (három frissítés)
            un. „ELIT” 130km, 18 év felett indulóknak. (hat frissítés)
Rajt idõpontja:      2003. július 20. vasárnap 10.00.
Pálya zárása:         2003. július 20. 13.00.
Befutó:   2003. július 20. 12.15-tõl folyamatosan. Utolsó befutó kb. 15.30-16.00. között.
Értékelés:   Az gyõz aki a versenyszabályok betartása mellett a legrövidebb idõ alatt teljesíti a kijelölt távo(ka)t.
Korcsoportok:         Ifjúsági 1991-1984
            Felnõtt 1985-1968
            Szenior 1967 és elõtte.
Díjazás:   Nemenként, versenytávonként, és korcsoportonként az elsõ 1-5. helyezett. Értéke: 1.000.000,-Ft, mely az összes kategória között arányosan oszlik meg. A díjak nem pénzdíjak!
Egyéb:   A díjátadást megelõzõen a rajtszámok alapján az eredményesen távot teljesítõk részére tombola.
Minden versenyzõ aki a távot szintidõn belül teljesítette emblémázott emlékpólót kap.
Eredményhirdetés:      2003. július 20. 16.00. a CÉL-ban."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szeretnék némi infót kérni az eseményrõl. Kedvem már van. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én, és a rövidre!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
elõreláthatólag megyek ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Nekem tavaly a kedvenc volt...
A ma kapott hírlevél szerint 2003. július 20. az idõpont.
Szóval: ki jön?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
B, pontosan mirôl van szó, mert én pl. a neten jelentkeztem a Tiszára, és igy kaptam  meg a rajtszámomat is.