Szép napos idõ kívánok mindenkinek ;D Itt most 17 fok van. fantasztikus.
Elolvastam mindenz a válaszok a következõk:
egyedi rajtszám feltételek az elözõ évivel azonossak Tehát max 5 karakter. ( és ha kérhetem, akkor olvasható legyen, és csak betü.)
Homokkal kapcs. sajnos el kell szomorítanom mindenkit a jelenlegi tervek szerint az a 2km-es szakasz, mely a DAKAR volt lehet, hogy nem fog szerepelni. De ha nagyon szeretnétek akkor megtartom.
(Nem sírt senki a homos miatt, inkább a psziho szakaszra az algyõi 15kmes gátszakaszura panaszkodott mindenki.
A bombatölcsérek vonatkozásában: bõvíteni fogom ezt a szakaszt, aki volt a boszorkány kupán, vagy elsön most április 20án akkor az kap ízelítõt ebbõl a bõvített szakaszból. remélem nem lesz ÁRVÍT!! ;D
Nevezés. minden mûködik:
a:
emailcímet kapok - vagy már kaptam - küldök egy nevezési lapot azt kitöltöd, és vissza nekem.
b:
megvárja, hogy a királyi magyar posta a kezébe adja a DM levelet ezt remélhetõleg mindenki megkapja aki tavaj volt, vagy kapcsolatba kerültünk.
c:
a weboldalról letölthetõ lesz, valamint a tavaji regisztrációs rendszer is mûködni fog, azon a legegyszerûbb.
d:
Szegeden a PROLOGBAN, Vagy a MANIAC ban sk lehet a zsozsót befizetni, melyért cserébe a kis kezébe kapja a tisztelt indulónk a rajtszámát. Ha egyedi lesz a rajtszám azt akkor elkészíttetem.
Más most nem jut eszembe.
Üdv,
2bak