Hajrá!
Meg te úgyis nyomulsz lefelé meg nem tudom;)
Vegyél je.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
Írta 2005. március 02. - 16:54

Írta 2005. március 02. - 16:52

amúgy lassan én is lecserélem már a bukómat.
gyártási idõ: 2000/06
csak sajnálom kukázni, mert szerencsére még egyszer sem ért a földhöz, pedig mindig rajtam van...
de most fullface-re gyûjtögetek...
gyártási idõ: 2000/06
csak sajnálom kukázni, mert szerencsére még egyszer sem ért a földhöz, pedig mindig rajtam van...
de most fullface-re gyûjtögetek...
Autist Team:)
Írta 2005. március 02. - 16:48

Ez független ettõl, persze épp csak zsíroskenyéren él az ember akkor ne vegyen gyakrnak bukót, de istenem ez költséges sport.
Az utolsó mondat meg igaz;)
Az utolsó mondat meg igaz;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 02. - 16:46

Írta 2005. március 02. - 16:41

Amiatt is;)
De én a bilit is cserélném..
Persze országútihoz tényleg fölösleges mert meg cc-hez is mert amúgyis túl sokan ûzik ezeket a mûfajokat és legalább páran kiesnek a pixisbõl.
De én a bilit is cserélném..
Persze országútihoz tényleg fölösleges mert meg cc-hez is mert amúgyis túl sokan ûzik ezeket a mûfajokat és legalább páran kiesnek a pixisbõl.
Írta 2005. március 02. - 16:35

de a fullface-nél Dig a szivacs elhasználódása miatt ragaszkodik a gyakoribb cseréhez.
imho bilibukónál nem kell anniyra_gyakran cserélni...
de ha van pénz, akkor érdemes mondjuk 3 évente.
imho bilibukónál nem kell anniyra_gyakran cserélni...
de ha van pénz, akkor érdemes mondjuk 3 évente.
Autist Team:)
Írta 2005. március 02. - 11:06

vinyi: CC-ben de még országútival is lehet nagyot esni ám, úgyhogy ez nem szempont
Írta 2005. március 02. - 10:53

Dig, te gondolom fullface DH bukóval nyomod.
Ott mondjuk megértem, ha aggódig valaki a bukó romló épségébõl egyenesen következõ életveszély fokozódás miatt.
Ott mondjuk megértem, ha aggódig valaki a bukó romló épségébõl egyenesen következõ életveszély fokozódás miatt.
Vinyisoft voltam vagyok és leszek eztán is...csak itt nem
Let's Rock!
Let's Rock!
Írta 2005. március 02. - 10:04

Én eszem;)
Másfél két év a max.
Most egy év sem lett;)
Kesztyût meg elég egyszerûen lehet mosni;)
Másfél két év a max.
Most egy év sem lett;)
Kesztyût meg elég egyszerûen lehet mosni;)
Írta 2005. március 02. - 09:58

Van már mivel mossam a kesztyûmet topic, úgyhogy ha ez érdekel keress rá. Bukócserérõl is fojt három négy oldal. Összefoglalva: a bukót alkotót hab (melyik cég minek nevezi, mindegy) zömül az idõ során hõtõl fénytõl szagtól színtõl stb. Most el kell döntened, hogy eszed-e a marketing dumát az évenkénti sisakcserérõl, vagy kitalálsz magadnak egy intervallumot, amíg használod.
Írta 2005. március 02. - 09:11

Ez a kétévente dolog nekem sem világos. Ha sosem buktam vele úgy, hogy ütés érte a bukót, minek cserélném ki? Nem beszélve a tényrõl, hogy termetes káposzta fejemhez jópár hónap kellett, mire hozzáidomult a bukóm belseje. Amúgy a tépõzáras dolog tényleg nem ártana, hiszen eddig is olyan volt, bár a fejem nem büdös, inkább a kesztyûm...
Tényleg büdöskesztyûs topik van már? Na jó nem nyitok, mert ki leszek bannelve...
Tényleg büdöskesztyûs topik van már? Na jó nem nyitok, mert ki leszek bannelve...
Let's Rock!
Let's Rock!
Írta 2005. március 01. - 20:34

Mert szerintem illik;) már régebben kifejtettem és senki sem értett velem egyet.
Írta 2005. március 01. - 20:23

De a bukó két éves, úgyhogy vehetsz újat.
Miért kéne 2 évente bukót cserélni????
Írta 2005. március 01. - 15:11

Elméletileg van a boltban szivacs és nem muszály pont a bukódhoz valót venni. Ragasztós hátú tépõzár jobb lenne, mert akkor még néha ki is tudod mosni a szivacsot, ami sokat lendít a csajozás esélyein. Nekem a Viper MX-ben ugyan nincs szivacs, csak egy háló meg a fejpánt, de a tiéd gondolom régebbi modell lehet.
Írta 2005. március 01. - 11:00

Írta 2005. március 01. - 10:42

Igazából a homlok szivacs esett le már egy ideje, nekem az is megfelelne, ha tudnék oda ragasztani új szivacsot. Tök mindegy milyen, legfeljebb átszabom. Próbálkozzak üzletekben, lehet kapni bukóhoz tartozékot is? Ez furi, Vengerszki kereskedelem általában nem szeret szupportálni...
- milyen ragasztóval lehet hungarocell-t ragasztani? PalmaFix?
- milyen ragasztóval lehet hungarocell-t ragasztani? PalmaFix?
Let's Rock!
Let's Rock!
Írta 2005. március 01. - 10:24

Elvileg a bolt ahol vetted tud szerezni, gyakorlatilag nem hiszem.
Ezt meg tedd el és használd városban vagy a nyugis bringázáshoz a boltba.
Ezt meg tedd el és használd városban vagy a nyugis bringázáshoz a boltba.
Írta 2005. március 01. - 09:47

Hali!
Kérdésem volna a nagyérdemûhöz:
Ha a bukóm, ami 2 éves, kezd megvélni a bélésétõl (lepotyognak a belsõ szivacspárnák) lehet-e és érdemes-e új belsõt vásárolni/felújítani hozzá?
Casco Viper MX egyébként a cucc, tehát nem a top bóvli kategória része.
Ha nem kapok hozzá új bélést, milyen módszerekkel lehet újjá varázsolni?
- ragasztó, ami a hungarocell-t nem marja szarrá
- mibõl lehet, hol lehet szerezni szivacspárnákat
Uff. Ennyi.
Kérdésem volna a nagyérdemûhöz:
Ha a bukóm, ami 2 éves, kezd megvélni a bélésétõl (lepotyognak a belsõ szivacspárnák) lehet-e és érdemes-e új belsõt vásárolni/felújítani hozzá?
Casco Viper MX egyébként a cucc, tehát nem a top bóvli kategória része.
Ha nem kapok hozzá új bélést, milyen módszerekkel lehet újjá varázsolni?
- ragasztó, ami a hungarocell-t nem marja szarrá
- mibõl lehet, hol lehet szerezni szivacspárnákat
Uff. Ennyi.
Let's Rock!
Let's Rock!
Írta 2005. február 02. - 20:52

ha pénz nem gond akkor próbáld fel mind2-t, de szertem is inkább uvex
az is elõny, hogy nem jön szembe veled 5 percenként, ha fogas vonzáskörében vagy...
ps.: ha tényleg nem számít a pénz, akkor meg troy leet is nézhetsz, azok elég jók, egyedi festést kapsz bla bla.
az is elõny, hogy nem jön szembe veled 5 percenként, ha fogas vonzáskörében vagy...
ps.: ha tényleg nem számít a pénz, akkor meg troy leet is nézhetsz, azok elég jók, egyedi festést kapsz bla bla.
Írta 2005. február 02. - 20:19

Én próbáltam az Uvex-et és nagyon kényelmes volt sokkal jobb érzés volt viselni mint a 661-est, mellesleg nekem jobban is tetszett csak sajna drágább volt és nem tudtam megvenni:(