Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mivel az Uvex fullface motoros bukó:(
Ha tekerni is kell benne akár 100 métert és nem akarsz meghalni a melegtõl akkor ne azt.
Ha csak a védelem a lényeg simán mehet.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az is zsír, csak kevés a szellõzõlyuk rajta

amúgy favorit volt nekemis anno.
de iszonyat jó és egyszerü rajta a szemüveg rögzítési mód.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Uvex? A CC-s sisakom az, tökéletesen bevált, nem egy csúnya sérüléstõl óvott meg. Legutóbb idén nyár elején, mikor olyat estem, hogy ha nincs rajtam a bili, lehet, hogy most nem társalognánk itt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
rudy-t ne vegyetek!

ugyanaz mint a cseke általá árult prorider, 100%-osan!
az meg vagy 15 ropi..
ellenben a drága rudival

tehtá azt felejtsétek el nyugodtan, hacsak nem a festése ér vmit.

de nem ér

AXO, 661, bell, dainese
ezek az "olcsóbbak"

illetve giro madmax, crtatoni interceptor és a többi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tudm, hogy nem apróhirdetõ, meg minden, de van egy sixsixone fullface-m (comp, vagy mi a rák a neve, a legolcsóbb) és szivesen cserélném, akár értékegyeztetéssel is valami cc-s álvédõ nélküli modellre...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Van egy CASCO VIPER-em. Van, aki már esett vele fejre?

Nekem is volt. Ez mindent kibír, csak hát...ööö...nagy. Szóval az egyébként sem kicsi fejem túl buci volt tõle, na. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Full face-bõl mire voksoltok? Ami elsõ nekifutásra tetszik, az Uvex (DH és a CX40), valamint a Rudy Project Korassa. Szempont, hogy a belseje kivehetõ legyen (mosás).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
viperrel csak ésszel a kiakadó állvédõ miatt...
tehát az extrémebb cc-s arcoknak van inkább, mint komoly lejtõzésre..
tehát aki most akar bukót venni az dh-ra nehogy ilyet vegyen.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Én még mindig a fullface-re voksolok és az Uvex CX 40-re. :D
mentem már fának sok Km/h val és még a fényezése se karcolódott meg...
Szerintem jó bukó és amennyiért én meg vettem (40e)nagyon megérte.Szvsz.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Melyik nem abbol van? Marmint a full face az mas teszta. A simak kozul viszont mind. En mar probaltam es a buksimnak semmi baja. Sot, az uteseket se ereztem. De asszem erre valo a buko. Mellesleg valamiert tavaly tesztgyoztes buko lett ez...

Ez volt a kérdésem lényege... Nem néz ki olyan stapabírónak a festés és a fül feletti rész (amíg ki nem próbálod). Néhány lüke barátom még le is szarozta, mondván: "Hungarocel". Én még nem estem vele.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez volt a kérdésem lényege... Nem néz ki olyan stapabírónak a festés és a fül feletti rész (amíg ki nem próbálod). Néhány lüke barátom még le is szarozta, mondván: "Hungarocel". Én még nem estem vele.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem is van. Fejre meg nem estem, de haromszor sikerult fanak menni 20km/h koruli vagy feletti tempoval fejjel es a bukon meg a festes se serult :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az ilyenek egy külön kaszt
értelmes ember ilyenekkel nem beszél, nem kezd semmit.
hagyja hogy plázázzanak.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Hát akkor nekem elég hülye oszttársaim vannak mert ma pl. csak 3 "Menõ" (értsd: plázacicáknak bejövõ) srác röhögött ki...aztán jól hozzájuk vágtam a sisakom, el is kussoltak, a sisaknak meg semmi baja nem lett...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Értelmes ember sosem röhög ki a védõ cuccaid miatt...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Én még márciusban buktam, és milyen furcsa, nem terepen, hanem elmentem a közeli hipermarketbe bringával, és hazafele a házunktól 2 utcányira buktam kb 15 km/h val, bukó nélkül..elöszõr nem láttam magamból semmit, csak azt hogy csöpög a vér a vázamra meghogy a bal térdemtõl lefelé csupa vér minden meg a bal alkarom is elég véres..még hazatekertem, belenéztem a tükörbe és a fejem tiszta vér volt, a bal szemöldököm felett kb 1 centi mély seb...vittek be kórházba anyuék, ott lemosták, kifertõtlenitették, bevarrták 8 öltéssel, a térdemet bekötötték, de csak mikor kitépték (levették) a kötést , akkor vettük észre hpgy pár kavics bennemaradt...5 napig gennyes volt a seb, még most is látszik bár már nem fáj...a fejemen a heg már kezd halványodni, de még megvan..a doki mondta hogy mázlim volt, mert a koponyacsonthártyámból csak 1 kis darabot zúztam le, és a kö (vagy a kormány..nem emléxem..) pont ugy csuszott le a szemem fölötti kiugró csontról, hogy csak 8 öltés lett, nem pedig mütét, lemezek be az arccsontomba mert meg van repedve,stb...igaz hogy ez ellen a bukó nem sokat védett volna, mondták is a szakik, de volt rajtam napszemüveg és az megmentette a bal szemem...a lencse még megvan, a bal oldali lencsén kb. 5-6 cm hosszan 3-4 mm mély karcolás...pedig törhetetlen lencseként vettem...szóval aki teheti, az vegyen egy cserélhetõ lencsés szemüveget (a BBBk elég jók, és olyan 5-10 e ft, nem olyan vészes és véd..), egy kesztyüt és minimum egy alapszintû bukót...lehet hogy UFÓnak fognak nevezni (engem a multkor egy kislány lecowboyozott normafán:D) ,stb...de véd, és inkább röhögjenek rajtad, minthogy majd 2 nap mulva látogasanak meg, mert te 2 darabban vagy..szóval bukó és szemüveg nélkül én nem megyek sehova, ti se tegyétek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, azt csinál.
énis bekötöm magam, mert különben jön a csekk, és mert úgylehet csak érezni a gépet igazán.
kisautóban hasznos.
teherautóban az életben nem kötötttem még be magam, mert azzal csak meghalni lehet.
de ez a téma nem épp:D

na mind1.

hordjon fullfészt aki ennyire fél az arcraeséstõl. (és akinek van)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
faceplant már nekem is volt
DE megvédett a bukó, spóroltam pár százezer forintnyi plasztikai mûtétet

higgyétek el, lehet nagyot esni...
persze mindenki azt csinál az életével amit akar

én bekötöm a biztonsági övet és hordok fullface-t is
Autist Team:)

thez