Én még márciusban buktam, és milyen furcsa, nem terepen, hanem elmentem a közeli hipermarketbe bringával, és hazafele a házunktól 2 utcányira buktam kb 15 km/h val, bukó nélkül..elöszõr nem láttam magamból semmit, csak azt hogy csöpög a vér a vázamra meghogy a bal térdemtõl lefelé csupa vér minden meg a bal alkarom is elég véres..még hazatekertem, belenéztem a tükörbe és a fejem tiszta vér volt, a bal szemöldököm felett kb 1 centi mély seb...vittek be kórházba anyuék, ott lemosták, kifertõtlenitették, bevarrták 8 öltéssel, a térdemet bekötötték, de csak mikor kitépték (levették) a kötést , akkor vettük észre hpgy pár kavics bennemaradt...5 napig gennyes volt a seb, még most is látszik bár már nem fáj...a fejemen a heg már kezd halványodni, de még megvan..a doki mondta hogy mázlim volt, mert a koponyacsonthártyámból csak 1 kis darabot zúztam le, és a kö (vagy a kormány..nem emléxem..) pont ugy csuszott le a szemem fölötti kiugró csontról, hogy csak 8 öltés lett, nem pedig mütét, lemezek be az arccsontomba mert meg van repedve,stb...igaz hogy ez ellen a bukó nem sokat védett volna, mondták is a szakik, de volt rajtam napszemüveg és az megmentette a bal szemem...a lencse még megvan, a bal oldali lencsén kb. 5-6 cm hosszan 3-4 mm mély karcolás...pedig törhetetlen lencseként vettem...szóval aki teheti, az vegyen egy cserélhetõ lencsés szemüveget (a BBBk elég jók, és olyan 5-10 e ft, nem olyan vészes és véd..), egy kesztyüt és minimum egy alapszintû bukót...lehet hogy UFÓnak fognak nevezni (engem a multkor egy kislány lecowboyozott normafán:D) ,stb...de véd, és inkább röhögjenek rajtad, minthogy majd 2 nap mulva látogasanak meg, mert te 2 darabban vagy..szóval bukó és szemüveg nélkül én nem megyek sehova, ti se tegyétek!