Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
Írta 2005. szeptember 23. - 20:01
az is meglehet
de
legalábbis bicósoknak eladott bukó, ezer éve van hirdetve bikemagban is.
de hogy véd az tuti ezer erõsnek tünik.
de
legalábbis bicósoknak eladott bukó, ezer éve van hirdetve bikemagban is.
de hogy véd az tuti ezer erõsnek tünik.
Írta 2005. szeptember 23. - 20:00
Mivel az Uvex fullface motoros bukó
Ha tekerni is kell benne akár 100 métert és nem akarsz meghalni a melegtõl akkor ne azt.
Ha csak a védelem a lényeg simán mehet.
Ha tekerni is kell benne akár 100 métert és nem akarsz meghalni a melegtõl akkor ne azt.
Ha csak a védelem a lényeg simán mehet.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. szeptember 23. - 19:59
az is zsír, csak kevés a szellõzõlyuk rajta
amúgy favorit volt nekemis anno.
de iszonyat jó és egyszerü rajta a szemüveg rögzítési mód.
amúgy favorit volt nekemis anno.
de iszonyat jó és egyszerü rajta a szemüveg rögzítési mód.
Írta 2005. szeptember 23. - 19:56
Uvex? A CC-s sisakom az, tökéletesen bevált, nem egy csúnya sérüléstõl óvott meg. Legutóbb idén nyár elején, mikor olyat estem, hogy ha nincs rajtam a bili, lehet, hogy most nem társalognánk itt.
Írta 2005. szeptember 23. - 19:28
rudy-t ne vegyetek!
ugyanaz mint a cseke általá árult prorider, 100%-osan!
az meg vagy 15 ropi..
ellenben a drága rudival
tehtá azt felejtsétek el nyugodtan, hacsak nem a festése ér vmit.
de nem ér
AXO, 661, bell, dainese
ezek az "olcsóbbak"
illetve giro madmax, crtatoni interceptor és a többi.
ugyanaz mint a cseke általá árult prorider, 100%-osan!
az meg vagy 15 ropi..
ellenben a drága rudival
tehtá azt felejtsétek el nyugodtan, hacsak nem a festése ér vmit.
de nem ér
AXO, 661, bell, dainese
ezek az "olcsóbbak"
illetve giro madmax, crtatoni interceptor és a többi.
Írta 2005. szeptember 23. - 19:25
tudm, hogy nem apróhirdetõ, meg minden, de van egy sixsixone fullface-m (comp, vagy mi a rák a neve, a legolcsóbb) és szivesen cserélném, akár értékegyeztetéssel is valami cc-s álvédõ nélküli modellre...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 23. - 19:23
Van egy CASCO VIPER-em. Van, aki már esett vele fejre?
Nekem is volt. Ez mindent kibír, csak hát...ööö...nagy. Szóval az egyébként sem kicsi fejem túl buci volt tõle, na.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. szeptember 23. - 19:18
Full face-bõl mire voksoltok? Ami elsõ nekifutásra tetszik, az Uvex (DH és a CX40), valamint a Rudy Project Korassa. Szempont, hogy a belseje kivehetõ legyen (mosás).
Írta 2005. szeptember 23. - 09:30
viperrel csak ésszel a kiakadó állvédõ miatt...
tehát az extrémebb cc-s arcoknak van inkább, mint komoly lejtõzésre..
tehát aki most akar bukót venni az dh-ra nehogy ilyet vegyen.
tehát az extrémebb cc-s arcoknak van inkább, mint komoly lejtõzésre..
tehát aki most akar bukót venni az dh-ra nehogy ilyet vegyen.
Írta 2005. szeptember 22. - 23:57
Én még mindig a fullface-re voksolok és az Uvex CX 40-re. 
mentem már fának sok Km/h val és még a fényezése se karcolódott meg...
Szerintem jó bukó és amennyiért én meg vettem (40e)nagyon megérte.Szvsz.
mentem már fának sok Km/h val és még a fényezése se karcolódott meg...
Szerintem jó bukó és amennyiért én meg vettem (40e)nagyon megérte.Szvsz.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2005. szeptember 22. - 16:23
Melyik nem abbol van? Marmint a full face az mas teszta. A simak kozul viszont mind. En mar probaltam es a buksimnak semmi baja. Sot, az uteseket se ereztem. De asszem erre valo a buko. Mellesleg valamiert tavaly tesztgyoztes buko lett ez...
Ez volt a kérdésem lényege... Nem néz ki olyan stapabírónak a festés és a fül feletti rész (amíg ki nem próbálod). Néhány lüke barátom még le is szarozta, mondván: "Hungarocel". Én még nem estem vele.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 22. - 16:21
Ez volt a kérdésem lényege... Nem néz ki olyan stapabírónak a festés és a fül feletti rész (amíg ki nem próbálod). Néhány lüke barátom még le is szarozta, mondván: "Hungarocel". Én még nem estem vele.
Írta 2005. szeptember 22. - 16:19
Nekem is van. Fejre meg nem estem, de haromszor sikerult fanak menni 20km/h koruli vagy feletti tempoval fejjel es a bukon meg a festes se serult
Van egy CASCO VIPER-em. Van, aki már esett vele fejre?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 22. - 16:14
Írta 2005. szeptember 22. - 16:09
az ilyenek egy külön kaszt
értelmes ember ilyenekkel nem beszél, nem kezd semmit.
hagyja hogy plázázzanak.
értelmes ember ilyenekkel nem beszél, nem kezd semmit.
hagyja hogy plázázzanak.
Írta 2005. szeptember 22. - 16:06
Hát akkor nekem elég hülye oszttársaim vannak mert ma pl. csak 3 "Menõ" (értsd: plázacicáknak bejövõ) srác röhögött ki...aztán jól hozzájuk vágtam a sisakom, el is kussoltak, a sisaknak meg semmi baja nem lett...
Írta 2005. szeptember 22. - 15:56
Értelmes ember sosem röhög ki a védõ cuccaid miatt...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 21. - 21:54
Én még márciusban buktam, és milyen furcsa, nem terepen, hanem elmentem a közeli hipermarketbe bringával, és hazafele a házunktól 2 utcányira buktam kb 15 km/h val, bukó nélkül..elöszõr nem láttam magamból semmit, csak azt hogy csöpög a vér a vázamra meghogy a bal térdemtõl lefelé csupa vér minden meg a bal alkarom is elég véres..még hazatekertem, belenéztem a tükörbe és a fejem tiszta vér volt, a bal szemöldököm felett kb 1 centi mély seb...vittek be kórházba anyuék, ott lemosták, kifertõtlenitették, bevarrták 8 öltéssel, a térdemet bekötötték, de csak mikor kitépték (levették) a kötést , akkor vettük észre hpgy pár kavics bennemaradt...5 napig gennyes volt a seb, még most is látszik bár már nem fáj...a fejemen a heg már kezd halványodni, de még megvan..a doki mondta hogy mázlim volt, mert a koponyacsonthártyámból csak 1 kis darabot zúztam le, és a kö (vagy a kormány..nem emléxem..) pont ugy csuszott le a szemem fölötti kiugró csontról, hogy csak 8 öltés lett, nem pedig mütét, lemezek be az arccsontomba mert meg van repedve,stb...igaz hogy ez ellen a bukó nem sokat védett volna, mondták is a szakik, de volt rajtam napszemüveg és az megmentette a bal szemem...a lencse még megvan, a bal oldali lencsén kb. 5-6 cm hosszan 3-4 mm mély karcolás...pedig törhetetlen lencseként vettem...szóval aki teheti, az vegyen egy cserélhetõ lencsés szemüveget (a BBBk elég jók, és olyan 5-10 e ft, nem olyan vészes és véd..), egy kesztyüt és minimum egy alapszintû bukót...lehet hogy UFÓnak fognak nevezni (engem a multkor egy kislány lecowboyozott normafán:D) ,stb...de véd, és inkább röhögjenek rajtad, minthogy majd 2 nap mulva látogasanak meg, mert te 2 darabban vagy..szóval bukó és szemüveg nélkül én nem megyek sehova, ti se tegyétek!
Írta 2005. szeptember 21. - 21:48
ja, azt csinál.
énis bekötöm magam, mert különben jön a csekk, és mert úgylehet csak érezni a gépet igazán.
kisautóban hasznos.
teherautóban az életben nem kötötttem még be magam, mert azzal csak meghalni lehet.
de ez a téma nem épp:D
na mind1.
hordjon fullfészt aki ennyire fél az arcraeséstõl. (és akinek van)
énis bekötöm magam, mert különben jön a csekk, és mert úgylehet csak érezni a gépet igazán.
kisautóban hasznos.
teherautóban az életben nem kötötttem még be magam, mert azzal csak meghalni lehet.
de ez a téma nem épp:D
na mind1.
hordjon fullfészt aki ennyire fél az arcraeséstõl. (és akinek van)
Írta 2005. szeptember 21. - 21:46
faceplant már nekem is volt
DE megvédett a bukó, spóroltam pár százezer forintnyi plasztikai mûtétet
higgyétek el, lehet nagyot esni...
persze mindenki azt csinál az életével amit akar
én bekötöm a biztonsági övet és hordok fullface-t is
DE megvédett a bukó, spóroltam pár százezer forintnyi plasztikai mûtétet
higgyétek el, lehet nagyot esni...
persze mindenki azt csinál az életével amit akar
én bekötöm a biztonsági övet és hordok fullface-t is
Autist Team:)

Belépés