...
Végülis a felemet annyira nem ütöttem be csak kicsit lehuppant de ez jó tanulság arra h kell sisak én is így teszek és megveszem heteken belül az új (elsõ) sisakomat.
Nagyon helyes.
Ezt a bukó kötelezõ dolgot nem lehet elégszer hangsúlyozni...
...
Végülis a felemet annyira nem ütöttem be csak kicsit lehuppant de ez jó tanulság arra h kell sisak én is így teszek és megveszem heteken belül az új (elsõ) sisakomat.
Aztaqurva...:scared: És én még hogy sajnáltam magam, mikor 2 hónapig gipszben voltam, pedig az csak egy sima kéztörés volt......mondjuk a könyököm nyílt-szilánkosra törtem, amit aztán még aznap éjjel 7 csavarral és 1 lemezzel rögzítettek...
Bukó vásárlását fontolgatom, de fullface kéne, hamár bukót veszek védjen rendesen...
Mennyi az alsó árhatár? Tudnátok konkrét típuskat ajánlani? Dirtre kéne, meg jó lenne ha nem lenne túl drága. Max 20.
mér, most mindenképp vennék sisako: 1. anyám azt akarja hogy anélkül ne menjek bringázni 2 mostanába egyre nagyobb lépcsõkrõl ugratunk le és néha van esés is úgyhogy nem árt az elõvigyázatosság 3 az amit kinéztem az pont olyan jól megy majd a hardy 1-esemhez és lehet hogy nem egy acél sisak de mégis jobb mint a semmiés az ilyenek nevezik magukat bringásnak...pfffff......és mert megy hozzá színben,ááááááááá.......akkor már vegyél egy camouflage (katonai mintás, zöld) színû fejkendõt, és azzal olcsóbban megúszod, ha csak a szín miatt kell...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak