http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Amióta megvan (két napja) szinte egész nap rajtam van
Tényleg kell a bukó annak aki rendszeresen használja a bicajt, nemszámít hogy mire mert a városban is ugyan úgy megtörténhet, hogy elesel...
nem értek hozzá, de szerintem ha a sisak kapott egy kis erõbehatást az esésnél, akkor keletkeztek benne mikrorepedések, amiket nem látsz, de ott vannak és eléggé gyengítik a fejvédõt...
Aztaqurva...:scared: És én még hogy sajnáltam magam, mikor 2 hónapig gipszben voltam, pedig az csak egy sima kéztörés volt...
Röntgenképet nem tudsz véletlenül felrakni az eséses topikba? Biztos mást is érdekelne.
Jobbulást!
Milyen sisakod van?Nagyon helyes.
Ezt a bukó kötelezõ dolgot nem lehet elégszer hangsúlyozni...
...
Végülis a felemet annyira nem ütöttem be csak kicsit lehuppant de ez jó tanulság arra h kell sisak én is így teszek és megveszem heteken belül az új (elsõ) sisakomat.
Aztaqurva...:scared: És én még hogy sajnáltam magam, mikor 2 hónapig gipszben voltam, pedig az csak egy sima kéztörés volt......mondjuk a könyököm nyílt-szilánkosra törtem, amit aztán még aznap éjjel 7 csavarral és 1 lemezzel rögzítettek...
Bukó vásárlását fontolgatom, de fullface kéne, hamár bukót veszek védjen rendesen...
Mennyi az alsó árhatár? Tudnátok konkrét típuskat ajánlani? Dirtre kéne, meg jó lenne ha nem lenne túl drága. Max 20.