Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

...
Végülis a felemet annyira nem ütöttem be csak kicsit lehuppant de ez jó tanulság arra h kell sisak én is így teszek és megveszem heteken belül az új (elsõ) sisakomat.

Nagyon helyes.
Ezt a bukó kötelezõ dolgot nem lehet elégszer hangsúlyozni...

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ohó, tegnap buktam egy szépet... jövünk le mecsekrõl a haverral és klassz kis út meg minden a végén ugratóval megyek, megyek és megyek 1x csak nézem: jé ott egy csávóka, mire észbekapok jé ott az ugrató na mondom akkor szálljunk egyet, rágurulok kirántom mint az eszeveszett és a levegõben nézem hogy a csávesz fölött repültem el és ezzel egyidejûleg ki esett alólam a bike és neki a másik csávóka bájkjának én meg becsúsztam a két bike alá.
Végülis a felemet annyira nem ütöttem be csak kicsit lehuppant de ez jó tanulság arra h kell sisak én is így teszek és megveszem heteken belül az új (elsõ) sisakomat.
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...mondjuk a könyököm nyílt-szilánkosra törtem, amit aztán még aznap éjjel 7 csavarral és 1 lemezzel rögzítettek...

Aztaqurva...:scared: És én még hogy sajnáltam magam, mikor 2 hónapig gipszben voltam, pedig az csak egy sima kéztörés volt...
Röntgenképet nem tudsz véletlenül felrakni az eséses topikba? Biztos mást is érdekelne.
Jobbulást!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem értek hozzá, de szerintem ha a sisak kapott egy kis erõbehatást az esésnél, akkor keletkeztek benne mikrorepedések, amiket nem látsz, de ott vannak és eléggé gyengítik a fejvédõt...

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
általánosságban a sisak kérdésrõl:

én csak azt szeretném mindenkiben megerõsíteni, hogy vegyen fel bukót a bringázáshoz. nekem ezen (is) múlott az életem májusban egy közúti balesetnél. elõre estem át a bringán és az arcsontom és a halántékom ért elsõnek földet aszfalton. 2 nappal elötte hoztam el a Cratoni Zethos-om. megérte az árát, mert még csak agyrázkodásom sem lett. (mondjuk a könyököm nyílt-szilánkosra törtem, amit aztán még aznap éjjel 7 csavarral és 1 lemezzel rögzítettek. kedden veszik ki õket.) a sisakot még ma is hordom és csak egy kis festék jött le róla. nyilván a tagok és fórumozók nagy része, fõleg aki versenyzik bármilyen szinten, hord bukót, de vannak itt is biztos olyanok, akik sajnálják rá a pénzt vagy azt hiszik "bénán néz ki benne az ember". legyen eszetek és áldozzatok saját magatokra! (igaz nekem anyám azt mondta, amikor megtudta mennyibe van egy ilyen Zehtos, hogy "minek ilyen drága? a lidl-ben volt a múltkor 1500-ért sisak :scared:)

de a szakértõk szerint a "legbénább" ill olcsóbb sisak is jobb mint sisak nélkül fejjel tompítani!!

elnézést, hogy észtosztottam!

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Facs: ha gondolod én tudok egy boltot,ahol van egy kék (azt hiszem) 661 fullface sisak 25ezer körüli áron.
Az XL-estõl egyel kisebb méretben.
Dobozában,új,minden.
Ha érdekel keress priviben.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Üdv!

Hirtelen felindulásból vettem nemrég egy gyönyörû ezüstszürke Etto On Edge sisakot http://www.etto.no/d...tal/helmet&h=12. Jó minõségûnek tûnik, és nagyon kényelmes, de nem találtam sok infót róla a gyártó honlapján kívül. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Leginkább a biztonságossága érdekel, a német tesztlapon csak egy sisakjuk meglehetõsen negatív tesztjét találtam... :scared:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
igen a 661 háza téjén nézz körül, jó árban vannak és jó minõségûek

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Bukó vásárlását fontolgatom, de fullface kéne, hamár bukót veszek védjen rendesen...
Mennyi az alsó árhatár? Tudnátok konkrét típuskat ajánlani? Dirtre kéne, meg jó lenne ha nem lenne túl drága. Max 20.

661 fullcomp?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Bukó vásárlását fontolgatom, de fullface kéne, hamár bukót veszek védjen rendesen...
Mennyi az alsó árhatár? Tudnátok konkrét típuskat ajánlani? Dirtre kéne, meg jó lenne ha nem lenne túl drága. Max 20.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Félig OFF:

http://index.hu/politika/bulvar/bike4417/

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
A GIRO sisakok AcuFit rögzítõrendszerérõl tud valaki közelebbit?
( Esetleg egy fotót a sisakról hátsó nézetbõl? )

;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Biztos felvettek egy hadosztályni marketingest/dizájnert :) De megérte...

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Nagyon szépek!!!:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha nem cc-s bobó lennék, akkor én is a barna feketét venném, nagyon bejövõs. bár a 2007-es speci bringák is nagyon szépek lettek, most nagyon ráálltak speciék a designra, de azért biztos lesz technikai újítás is...

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Láttátok már a Speckó Deviant 2007-es modelljeit? Valszeg csak a szin változott, de az valami nagyon kúúl lett (a barna-fekete nagyon bejövõs):
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem beszélt itt senki acél sisakról (én még nem is láttam acél bringás sisakot), hanem ha már magadtól nincs annyi eszed, legalább Anyukád kedvéért legyen valami védõ a fejeden, hogy ne menjen kárba az a tizenvalahány éve amit rád fordított és ne kelljen szegénynek még x ideig pelenkáznia téged, ha történik Veled valami!
Ja, és azt, hogy Anyám, illik nagy betõvel írni.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

és az ilyenek nevezik magukat bringásnak...pfffff......és mert megy hozzá színben,ááááááááá.......akkor már vegyél egy camouflage (katonai mintás, zöld) színû fejkendõt, és azzal olcsóbban megúszod, ha csak a szín miatt kell...:(

mér, most mindenképp vennék sisako: 1. anyám azt akarja hogy anélkül ne menjek bringázni 2 mostanába egyre nagyobb lépcsõkrõl ugratunk le és néha van esés is úgyhogy nem árt az elõvigyázatosság 3 az amit kinéztem az pont olyan jól megy majd a hardy 1-esemhez és lehet hogy nem egy acél sisak de mégis jobb mint a semmi
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
amugy minek oltani....mindenkinek saját élete, azt csinál vele amit akar, ha valakinek az a vágya hogy 40-50 évet féleszü kripliként éljen le /bár ne az állam gyógyítsa és tartsa el az én adómból ez tény/ vagy szétment fejjel akar +dögleni ám tegye....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az emberek tobbsege csak egyszer esik fejre buko nelkul...
En sem estem meg soha fejre, viszont fejeltem mar le fat 30-al es baromira zavart volna ha nincs a fejemen a Casco Viper-em. No mindegy, aki sosem esik fejre, az ne vegyen bukot. Melyik a kedvenc viragod...? Just in case.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak