multkor volt a procrossba bili bukó kékbe, 9900asszem
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:29
Posted 2003. January 13. - 17:51

Posted 2003. January 12. - 20:06

kössz szépen. Majd elmegyek a Procrossba talán ott lehet ilyeneket kapni bár most inkább boardos cuccok vannak, úgyhogy lehet a tavaszt megvárom..
Posted 2003. January 12. - 19:27

Posted 2003. January 12. - 17:16

Ilyenekrõl inkább ne beszéljetek mert rosszul leszek velem is voltak hasonlóak. Na az írjon nekem aki tudja a Bell billi bukóból mien színek vannak és az áruk mennyi.
Posted 2003. January 12. - 11:33

ega havernak a csavar menete kiveheto a bukojaban/ miutan egy bukaskor neki csuszott egy nagy villanyoszlopnak es az ott talalhato kis csavarnak nem mondhato rogzito elem 'anyamenetet szult' a bukojaba!!!!
Posted 2003. January 12. - 11:02

hát ezeknél a bukoknál a szellözését is hasonlitsd össze!!! amugy még egy ilyen :
unokatesom letörést ugrott, illetve az uton volt egy letörés, de kanyar után volt és ferdén ment rá és a fát elkapta kb 2 m magasban , majd hanyatt esett... a fába azért nem verte be a fajét, mert oldalra fordult és a buko megfogta, majd hanyatt eseés után a bukojába beleállt egy éles kö.... ---> érdemes bukot hordani...
de a legdurvább az Mátrában volt, a sáros résznél ugratott egy gyerek és egy élesköbe beverte érkezéskor a fejét egy éles sziklába ( ezen ültem) és a szikla sarkán ott maradt a buko festése... lehet hogy rosszul letttem volna ha nincs rajta buko...
unokatesom letörést ugrott, illetve az uton volt egy letörés, de kanyar után volt és ferdén ment rá és a fát elkapta kb 2 m magasban , majd hanyatt esett... a fába azért nem verte be a fajét, mert oldalra fordult és a buko megfogta, majd hanyatt eseés után a bukojába beleállt egy éles kö.... ---> érdemes bukot hordani...
de a legdurvább az Mátrában volt, a sáros résznél ugratott egy gyerek és egy élesköbe beverte érkezéskor a fejét egy éles sziklába ( ezen ültem) és a szikla sarkán ott maradt a buko festése... lehet hogy rosszul letttem volna ha nincs rajta buko...
Posted 2003. January 12. - 10:52

Nekem vagy sötét kék kéne vagy valami világos szinû. Aprocross 10 ezer egy Roces de egy koris boltba láttam 6500 ért is. Bell-bõl mien szinek vannak?
Posted 2003. January 12. - 03:15

Posted 2003. January 12. - 02:56

off
Hat egyszer en is megszivtam :)
Mar sotetedett....
Orultkodtunk haverokkal a varosban, es en mentem elol... Persze jardan, hegyrol lefele. Balkanyar, szembol csapat emberke elalltak az utat. Mit csinalok? Be a susnyasba, kis fa, latom lelog az aga. Hat faszan hatsokerekre ulok, at az ag alatt, egyszer csak hatalmas nagy dorrenes........
csapat ember figyel, atmentem egy tabla alatt/ill az oszlopai kozott, es megfejeltem.
A fa es a sotet miatt nem lattam
Olyan makom volt hogy epp hogy csak surolta a buko femcsovet. Meg se latszik semmi. Viszont akkorat dorrent hogy az egesz utca azt nezte hogy mivan? :>>>
Szal kell az a buko :>>>!!!
Hat egyszer en is megszivtam :)
Mar sotetedett....
Orultkodtunk haverokkal a varosban, es en mentem elol... Persze jardan, hegyrol lefele. Balkanyar, szembol csapat emberke elalltak az utat. Mit csinalok? Be a susnyasba, kis fa, latom lelog az aga. Hat faszan hatsokerekre ulok, at az ag alatt, egyszer csak hatalmas nagy dorrenes........
csapat ember figyel, atmentem egy tabla alatt/ill az oszlopai kozott, es megfejeltem.
A fa es a sotet miatt nem lattam
Olyan makom volt hogy epp hogy csak surolta a buko femcsovet. Meg se latszik semmi. Viszont akkorat dorrent hogy az egesz utca azt nezte hogy mivan? :>>>
Szal kell az a buko :>>>!!!
Posted 2003. January 11. - 22:32

szerintem jó a rocesis de annak nemtom az árát ha annyi mint a bell trail akkor én inkább bell-t vennék mégis csak bicos márka de ha a roces jóval olcsobb akkor az a nyerõ
Posted 2003. January 11. - 22:18

Én nem találtam azt a hiretést. de én nem feététlen használtata akok. Roces-rõl mia véleményetek tudom, hogy kori de szerintem jó bicozni is..
Posted 2003. January 11. - 22:14

ujonnan is lehet kapni rohamsipkát... de piszok nehéz ( mármint ha egy sima/fullface bukohoz hasonlitjuk) csak könnyen lefordul a fejedröl, de kis átalakitással nagyon tuti.. amugy a Trailraider elég tuti!
sokan azt mondanák , hogy bukot minek kell felvenni, ha mezöre mész... a haverom lefejelt egy hirdetötáblakeretet,ami kidölt, elhajlott a közepén kettényeklett és ezután letörtek a csövei a heggesztésnél. a buko 10000 dbra esett,de a gyereknek egy karcolása sem lett, kiszámolták, hogy 1 cm2-re 3-400 kg erövel hatott a bukora ez az ütés,mármint a keret... elgondolkodtato... mondjuk én ezt az adatot még most sem tudom elhinni... szerintetek elképzelhetö???
sokan azt mondanák , hogy bukot minek kell felvenni, ha mezöre mész... a haverom lefejelt egy hirdetötáblakeretet,ami kidölt, elhajlott a közepén kettényeklett és ezután letörtek a csövei a heggesztésnél. a buko 10000 dbra esett,de a gyereknek egy karcolása sem lett, kiszámolták, hogy 1 cm2-re 3-400 kg erövel hatott a bukora ez az ütés,mármint a keret... elgondolkodtato... mondjuk én ezt az adatot még most sem tudom elhinni... szerintetek elképzelhetö???
Posted 2003. January 11. - 22:06

Tberci,csekk áut Zorg's Bell Trélréjder in Apró .Ha jól emléxem,5 v 6 e,és ez az,ami a Monster tesztben szerepelt,a tükörfestéses.Vagy;bemész régiségboltba,és kérsz egy rohamsiskát.Tuti hatás a pályán...
Posted 2003. January 11. - 21:55

Na ezt a topicot is megtaláltam. Na arra lennék kíváncsi, hogy milyen billi bukót vegyek ami elég jó és nem túl drága. Elõre is kössz minden választ!
Posted 2002. July 12. - 09:01

Posted 2002. July 12. - 06:10

Igen, van egy az Árkádban és nem messze tõle (mármint kocsival
) a Rákóczi utcában is. De ha rám halgatsz, az utóbbiba mész. ;D

Posted 2002. July 11. - 09:39

A Ride Bike az amelyik az Örs vezér téren van vagy hol, mert még ott nem voltam!!
Az Odesseybõl már csak a régebbi fajta van...
Az Odesseybõl már csak a régebbi fajta van...
Posted 2002. July 11. - 06:03

Posted 2002. July 10. - 22:06

Az AMrgit körüt der mindegy! Azt mondta a haverom nem volt de holnap úgyis megyek dh-s belsõt venni akkor majd megnézem és megbeszélem!! De azon kivül nem tudtuk más boltot?
Posted 2002. July 10. - 11:24

én egy hete a mamutos procrossban láttam egy kéket, valszeg az erzsébetkörúti procrosban is van. telefonájj neki oda... www.procross.hu