Na igen, azt nem is írtam hogy remek volt a hétvége(a legvégétõl eltekintve). Elvégre bringás haverok között mindig az!
Tényleg érdemes eljönni! Talán annak ellenére is hogy néha mentõt kell hívni. :zawstydzo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Húsvét elõtti tali (ápr 9-12)
Indította
Tyito
, 2009. március 24. 22:50
Írta 2009. április 16. - 21:31
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. április 16. - 20:40
kissé megijedtem , mikor Bazsi felhívott, és mondta, hogy a pulcsimat a szekszárdi kórházban vehetem át...
Alex, örülök, hogy gyógyulgatsz!Gondolom otthon már kellemesebb.
A szombati nap remek volt! Ha megint lesz ilyen megmozdulás, üzenem az összes helyi fórumozónak,hogy érdemes eljönni egyet tekeregni, mindig megéri!
Alex, örülök, hogy gyógyulgatsz!Gondolom otthon már kellemesebb.
A szombati nap remek volt! Ha megint lesz ilyen megmozdulás, üzenem az összes helyi fórumozónak,hogy érdemes eljönni egyet tekeregni, mindig megéri!
fanatiX mtbc
Írta 2009. április 16. - 13:35
Alexem lejtmeneti tempódat ismerve nem nagyon csodálkozom, gyógyulj gyorsan:cheers::heej:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. április 16. - 13:22
Képek itt. Vigyázat, az utolsó csak erõs idegzetûeknek ajánott!
Ezúton is tudatom hogy jól vagyok, gyógyulok.
Mindenkinek köszi a segítséget, és bocsi hogy késõbb értetek haza miattam!
Ezúton is tudatom hogy jól vagyok, gyógyulok.
Mindenkinek köszi a segítséget, és bocsi hogy késõbb értetek haza miattam!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. április 07. - 10:35
Uh, hát nekem kicsit sûrû lett ez a hétvége. Pénteken lakásavató buli, szombaton meg gyerekbringás grillparty, szóval Pécsrõl nem nagyon tudok elszakadni...
De nem kell sajnálni, mert asszem elég jól fogom magam érezni
De nem kell sajnálni, mert asszem elég jól fogom magam érezni
Írta 2009. április 06. - 11:36
Még nem tudom. Ha egyedül megyek, akkor indulok péntek reggel.
Ha jön velem valaki akkor meglátjuk.
Ha jön velem valaki akkor meglátjuk.
Picasa _Alex_
Írta 2009. április 06. - 10:33
@Tomi, Alex: mikor jöttök?
nekem pénteken még van egy kis dolgom, de amint végezem vele, megyek. Ez azt jelenti, hogy olyan 7 óra fele fent leszek vörösfenyõn.
Szombati program hogy lesz? Lehet, hogy tekerni jönne egy-két itteni cimbi is...
nekem pénteken még van egy kis dolgom, de amint végezem vele, megyek. Ez azt jelenti, hogy olyan 7 óra fele fent leszek vörösfenyõn.
Szombati program hogy lesz? Lehet, hogy tekerni jönne egy-két itteni cimbi is...
fanatiX mtbc
Írta 2009. március 25. - 10:46
Úgy alakul, hogy a szállás költsége, Vörösfenyõn 300 Huf/nap
a vendégházakban pedig 2500Huf/nap
Csütörtökön vagy pénteken jönnétek, kitaláljátok, mi a családommal szerdán vagy csütörtökön megyünk.
Hozélámpa tesztelés, mindenképpen beugrik a nappali program majd
kitalálódik.
Nekem a családdal is kell lennem és ezért gyalogtúra (7hónapos lányom és 3éves3hónapos fiam) is lesz. ...hátihordós, lassú bóklászás...
a vendégházakban pedig 2500Huf/nap
Csütörtökön vagy pénteken jönnétek, kitaláljátok, mi a családommal szerdán vagy csütörtökön megyünk.
Hozélámpa tesztelés, mindenképpen beugrik a nappali program majd
kitalálódik.
Nekem a családdal is kell lennem és ezért gyalogtúra (7hónapos lányom és 3éves3hónapos fiam) is lesz. ...hátihordós, lassú bóklászás...
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2009. március 25. - 00:38
Írta 2009. március 25. - 00:04
Írta 2009. március 24. - 23:30
Tuti! Menjünk!
Picasa _Alex_
Írta 2009. március 24. - 22:50
Úgy gondoltam, mivel mi megyünk páran és hely van, Vörösfenyõ kulcsos házban talizhatnánk pár ráérõs emberrel.
Ami tuti, pénteken éjszaka egy nagy tekerés!!
Helye: Szászvár felett a Mecsek déli oldalánál. http://www.geocachin...oi.geo?id=21920
Köszi, hogy benéztél, jelentkezz, ha van kedved.
Szállás opció még Szászvárott a régi fórumosok által már megszokott Vidák és Püski házaknál.
Ami tuti, pénteken éjszaka egy nagy tekerés!!
Helye: Szászvár felett a Mecsek déli oldalánál. http://www.geocachin...oi.geo?id=21920
Köszi, hogy benéztél, jelentkezz, ha van kedved.
Szállás opció még Szászvárott a régi fórumosok által már megszokott Vidák és Püski házaknál.
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace