Hja na: eddig a 4. évad igazán arcletépõs, karcolja a könyvek színvonalát!
könyvek? én úgy tudtam, hogy csak az elsõ évad készült könyv alapján..
Hja na: eddig a 4. évad igazán arcletépõs, karcolja a könyvek színvonalát!
Hja na: eddig a 4. évad igazán arcletépõs, karcolja a könyvek színvonalát!Dexter 04.04 : Óhhh....
Legyen jövõhét!
Nem TV-ben... elejérõl kezdtem. Most S04E03-at néztem utoljára. Ez a 4. évad eddig nem nagyon jön be, de azért erõltetem, mert ha már eddig eljutottam...
Egyébként nekem az elsõ évad a kedvencem. Egyébként is szeretem az ilyen börtönös filmeket/ismeretterjesztõket... bár szerintem is kicsit elhúzták.
A 3. évadban is voltak jó részek, de nem valami gyakran szerintem.
Te már végeztél vele?
Hülyülök: itt van a gépemen a 3. Dexter az új évadból, és még nem néztem meg.
Egyébként most, hogy így belegondolok, filmet nem is szoktam nézni. Csak elvétve. Nem tudom, miért... talán, mert annak túl hamar vége van.
"...Sheldon pedig minden bizonnyal a doppler effektus"nagyon bölcs döntés...
a legnagyobb még mindig az mikor Sheldon beöltözött Doppler-effektusnak...
edit: flash forwardot nézi valaki?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Még várom a feliratot, mert azt mondják, hogy sok a szakkifejezés benne.sgu aktuális része megint nem nyûgözött le..
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
elkezdtem nezni a The Unit c sorozatot nemtom otthon milyen cim alatt fut. kb 4 resz utan rajottem hogy nekem nem tetszik. tul keveset kommandoznak benne, es tul sok szol arrol hogy a noik otthon mit csinalnak. ami engem szalat sem erdekel. lehuztam az elso ket evadot de inkabb letorlom a picsbe es nezek big bang theoryt
RAUH-Welt
B E G R I F F
PontosanSzerintem nem. :no: Az SG sorozatok a legjobbak!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Most olvasgatok itt elõször, aszittem már mindenki csak dr. House-t néz:D
Hol tartasz benne? TV-be nézed, vagy az elejérõl kezdted?
Én is ezt mondom.Dextert meg SG-t azért ne említsük egy lapon:)
A sebesség mindent megold.
A szökés. Eddig nem néztem, de most már teljesen fan lettem az elsõ 15 rész után:D.
Szerintem nem. :no: Az SG sorozatok a legjobbak!a Dextert is hanyagolod, pedig bõven verik pl. az SG sorozatot.
A sebesség mindent megold.