Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sorozatok - nem csak TV függõknek!

- - - - -

• Please log in to reply
1035 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A The walking dead ha ilyen marad, akkor nem is kell 6 résznél több szerintem.

jó, hát picit megfogyatkoztak, na
:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A The walking dead ha ilyen marad, akkor nem is kell 6 résznél több szerintem.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Spoiler alert! Dexter kibeszélõ nagyban...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szerintem meg sok kérdés megmarad a 6. évadra ha lesz egyáltalán
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
most néztem meg az aktuális részt, és Quinn telefonján most láttam csak, hogy az "Liddy" és nem Libby, mint a Lostban :( a Lumen meg szép név, nekem tetszik.

(a Lumen amúgy akár beszédes név is lehet, ha belegondolunk abba hogy végülis dexternek õ az, aki megmutatta a kiutat az alagútból a fénybe... ellenben egy ilyen kemény magándetektívnek a Liddy nevet adni elég gay...:P)

spoiler: szerintem Dexter tuti akkor fog rájönni, hogy érez valami komolyabbat Lumen iránt, amikor beüt a krach. Liddy-t szerintem Quinn fogja eltenni láb alól, hogy ne tegyen keresztbe neki még jobban Deb-nél - viszont Jordan most lépéselõnyben van, õ diktál és Dexter nem ehhez szokott = nem Dex kapja el õt, hanem Jordan Dextert...és ezt akár a rendõrség bevonásával, aki meg most újra elkezdte körözni õt - nem vagyok biztos benne, hogy Jordan vágja, hogy a huga detektív meg hogy Dex is gyilkosságis. aztán akkor ott találkoznak a szálak -vélhetõen valami pitibb áldozat közben-, és a nagy évadfinálé az lesz, hogy Dex hogyan simítja el az ügyet - de elég rendesen megkavarták itt a dolgokat, hogy Dexnek több fronton is kell nem egyszerû harcokat vívnia. :) viszont szerintetek ki az a csaj, akinek a vére a fiolában van? szerintem a következõ áldozat is lehet - az elõzõek is ilyen reménytelen csajok voltak, ez is valami alkoholista...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Liddyt idézve: "Lumen Pierce... Lumen... stupid fuckin' name." :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
egész eddig azért rendesebb neveket tudtak kitalálni (Dexter, Lumen, stb.), most meg elõveszik a Lost számomra legellenszenvesebb szereplõjének nevét...:D és akkor most megnézem azt, amirõl ti itt gondolom fehérben beszéltek.:D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Spoiler-szerintemmmmm.....

Lumen tutira nem maradhat életben a történet végére, ez már alap szokás...... Valószínû, hogy Összefut Liddyvel, és valamelyik jegeli a másikat. Én úgy sejtem, ez Lumen lesz, a végén meg Dex pár nyommal ráveri a balhét Liddyre, aztán Liddy is "elszökik", mint a hármas.Vagy Dex lebukik, és indul egy új sorozat Lumen néven....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Wow! Kíváncsi vagyok, hogy mászik ki ebbõl Dex. Nagyon állat ez az új évad!

SPOILER: az epizód végén vannak spoiler jelenetek a következõ részbõl... Liddy végignézi, ahogy Lumen gyakorolgatja a szúrást, elõkerülnek a DVD-k...

Váá! :D:D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
"by the way.. that's your kidney"
váo.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az elsõ 3 rész láttam, valóban nem rossz, de hiányzik a 2 csaj :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

House új évadban az elsõ rész után kiszáll Olivia Wilde (13-as) vagy csak 1-2 részre lép le? Ha végleg akkor esélyes, hogy kihagyom az évadot..

Nagy hiba lenne, nagyon erõs ez az évad!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
dexterbõl már csak három rész van hátra nem hiszem, hogy minden megoldódik ennyi idõ alatt
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
hahaha új how i met your mother rész... :D

aaww maaan!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én meg még nem néztem meg az új dextert, holnap zéhá:D..majd beütemezem holnap estére.

a spoilerezést meg elítélem - egyedül a Lost-nál kellett annyi külsõ segítség, hogy néhány eseményt nem tudtam elhelyezni az idõvonalon.:D:D de miért jó az, hogy tudja az ember elõre, mi fog történni a következõ részben?

(amúgy csak nekem tûnik úgy, hogy a dexterben egyre több igényes és "szép" jelenet lett? pl. az elõzõ részben amikor dexter a gyilok után megnyílt lumen elõtt - azt én 3x megnéztem, nagyon átjött a dolog.:D)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

hol?

itt. Bocsánat, nem emlékeztem hogy ennyit lapoztam volna vissza.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hol?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai, idézni lehet egy-egy jellegzetes részt, de sztorit csakis fehérrel írj!!!!!

Próbáltam úgy írni, hogy aki nem látta az adott részt, annak ne derüljön ki semmi lényeges belõle...legközelebb írom a szpolyler felíratot.

Apropó spoiler: comment.blog.hu-n lejjebb lapozva van egy link ami leírja hogy mi lesz dexterrel és lumennel, de én nem olvastam el...aki akarja, ott van.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kiskubai, idézni lehet egy-egy jellegzetes részt, de sztorit csakis fehérrel írj!!!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Most sem úgy fogom, nagyon lassú netem van :/

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy