Jelentkezz be Regisztrálj
Mennyit tekertél az elmúlt hónapban, évben?
Írta 2010. március 02. - 09:42
Írta 2010. február 28. - 23:20
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. február 28. - 22:45
Írta 2010. február 28. - 20:31
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. február 15. - 18:36
Mit csinálsz helyette, futsz és úszol? Triatlonozni fogsz?
Mostanában leginkább sífutok, de azért úszni és futni is szoktam.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. február 15. - 15:06
Nem kicsit esett jól a kinti bringázás.
Írta 2010. február 15. - 01:33
Írta 2010. február 11. - 15:19
Mit csinálsz helyette, futsz és úszol? Triatlonozni fogsz?Idén tök keveset tekertem. Kint kábé 200 km-t. Gyenge leszek. Vagy meglátjuk, mire elég a sok keresztedzés.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. február 11. - 14:57
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. február 11. - 09:55
múltkor hívtam, hasonló idõ volt, mint amit említettél, aztán mondta, hogy pörgetett ilyen 3 óra körülit
ha jól fel van öltözve és jó a vérkeringése, akkor nem hiszem, hogy baj lenne belõle.
(-5°C-ban én is voltam kinn tegnap 2 órát aszfalton)
Hát igen,ilyenkor a 2 óra aranyat ér
Írta 2010. február 11. - 09:53
Mdrusza!A sikeres szezont?
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Marci 40fölött majd, hogy fog biciklizni bármilyen ruhában is tekerjen most...
Hát az egyéntõl függ...van olyan szegedi srác aki fénykorában mínusz 10 be is kiment...OB lett országútis...és most 40 felett semmi baja,de van olyan is akinek fájnak az ízületei.
Írta 2010. február 11. - 01:23
Nekem idén 2 óra 40 perc volt, másnapra rejtések okok miatt belázasodtam, de amúgy a max görgõ idõtartam 3 óra körül volt.
Én sajna budakeszin(itt dolgozom egy ideje) nem merek ki menni,mert nem ismerem az útviszonyokat, és most ahogy tudom, jeges az út amerre én járnék. De amint jó idõ lesz, megyek hegyre:). Muszáj mert idén közép távozni fogok .
zsír, nekem 1 óra görgõ után indulnom kell kifelé
Nálunk nincs jég az uton csak hó nem tolták le cycloval lehet csak utizni:(
Sok sikert a közép távhoz!!
Írta 2010. február 10. - 23:16
Az ízületekben nincsenek erek.ha jól fel van öltözve és jó a vérkeringése, akkor nem hiszem, hogy baj lenne belõle.
Írta 2010. február 10. - 23:12
múltkor hívtam, hasonló idõ volt, mint amit említettél, aztán mondta, hogy pörgetett ilyen 3 óra körülitÉn másfél órát bírok ki görgõn,aki többet az meg is érdemli...A Blazsó Marci haverom még -5 fokban is kimegy, amikor szakad a hó szegeden....
ha jól fel van öltözve és jó a vérkeringése, akkor nem hiszem, hogy baj lenne belõle.A sikeres szezont?
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Marci 40fölött majd, hogy fog biciklizni bármilyen ruhában is tekerjen most...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. február 10. - 22:16
A sikeres szezont?Én másfél órát bírok ki görgõn,aki többet az meg is érdemli...
Írta 2010. február 10. - 21:53
Írta 2010. február 10. - 21:49
Igen, félreértettem.Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de Anna bringáján van hátsókeréknél az érzékelõ.
Nekem elsõkeréknél, hátra sem érne, meg nem is érdekel, hogy mennyi lenne km-ben a görgõzésem, mert ugye görgõn nincs menetszél sem, totál összehasonlíthatatlan a kinti tekeréssel. Másrészt úgysem a km számít, hanem az edzésidõ és az intenzitás.
Én is ugyanígy vagyok ezzel.
Írta 2010. február 10. - 21:27
Hûûûha:scared: ... minden elismerésem!!! soha nem tudnék 1 óránál többet görgõzni:) még a -6-8ban is inkább kinn vagyok ha nem esik semmi áldás.
Nekem idén 2 óra 40 perc volt, másnapra rejtések okok miatt belázasodtam, de amúgy a max görgõ idõtartam 3 óra körül volt.
Én sajna budakeszin(itt dolgozom egy ideje) nem merek ki menni,mert nem ismerem az útviszonyokat, és most ahogy tudom, jeges az út amerre én járnék. De amint jó idõ lesz, megyek hegyre:). Muszáj mert idén közép távozni fogok .
Írta 2010. február 10. - 21:24
Nekem elsõkeréknél, hátra sem érne, meg nem is érdekel, hogy mennyi lenne km-ben a görgõzésem, mert ugye görgõn nincs menetszél sem, totál összehasonlíthatatlan a kinti tekeréssel. Másrészt úgysem a km számít, hanem az edzésidõ és az intenzitás.
Írta 2010. február 10. - 19:45
.A görgõ, nem megy sehova:)
De miért használsz sebességmérõt ha nem számolod bele a km-ekbe a görgõt? Vagy csak a teljesítmény méréséhez használod?A hátsó kerekéhez van kivezetve a sebességmérõ kábel...
Én október vége (terheléses teszt) óta 2776km-nél vagyok, görgõt és a futást csak az edzésidõbe számolom bele. Edzésidõ 145óra.
Én nagyobb ellenálláson használom a görgõt, mint kinti gördülési+légellenállás, vagyis kevesebbet forog a kerekem görgõm, mint kint.Szerintem úgy értette, hogy a görgõn 1 km nem egészen olyan, mint az úton. Én mindig marha keménynek érzem magam, amikor 80-al száguldok a görgõn.
Simán el lehet üldögélni a görgõn akár 4órát is. Csak a gondolataidat kell elterelni róla meg az izzadságban tocsogó cipõt kell megszokni.Hûûûha ... minden elismerésem!!! soha nem tudnék 1 óránál többet görgõzni még a -6-8ban is inkább kinn vagyok ha nem esik semmi áldás.