Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mennyit tekertél az elmúlt hónapban, évben?

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
181 replies to this topic

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
gyors fejszámolás, Jan. 1 óta kemény15 óra:))) izgalmas lesz:)de úgyis Júliusban kell jól menni...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Hát kár kijelenteni hogy le foglak nyomni, majd kiderül, én viszont nem érzem magam olyan jónak :)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Bazz...:) Újabb csapattárs aki le fog nyomni:) Nekem 37 óra, de ahhoz képest nem vagyok olyan rossz formában, mint ahogy vártam.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Január 1.-je óta: 68 óra 33 perc. Ki hogyan áll? már csak 1,5 hónap és verseny:)
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Mit csinálsz helyette, futsz és úszol? Triatlonozni fogsz? :)

Mostanában leginkább sífutok, de azért úszni és futni is szoktam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Én 3 hét után tegnap mentem ki elõször bringázni. A többit(heti 9 óra) mind görgõn csináltam. Ja, meg emellett heti 1 órát futottam.
Nem kicsit esett jól a kinti bringázás. :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Én se sokat mentem kint idén...mondjuk tavaly se:)Szóval annyira nem aggódok.Idén futással és úszással próbálom kompenzálni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Idén tök keveset tekertem. Kint kábé 200 km-t. Gyenge leszek. :D Vagy meglátjuk, mire elég a sok keresztedzés.

Mit csinálsz helyette, futsz és úszol? Triatlonozni fogsz? :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Idén tök keveset tekertem. Kint kábé 200 km-t. Gyenge leszek. :D Vagy meglátjuk, mire elég a sok keresztedzés.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

múltkor hívtam, hasonló idõ volt, mint amit említettél, aztán mondta, hogy pörgetett ilyen 3 óra körülit :D

ha jól fel van öltözve és jó a vérkeringése, akkor nem hiszem, hogy baj lenne belõle.
(-5°C-ban én is voltam kinn tegnap 2 órát aszfalton)

Hát igen,ilyenkor a 2 óra aranyat ér
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

A sikeres szezont? :)

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Marci 40fölött majd, hogy fog biciklizni bármilyen ruhában is tekerjen most...

Mdrusza!
Hát az egyéntõl függ...van olyan szegedi srác aki fénykorában mínusz 10 be is kiment...OB lett országútis...és most 40 felett semmi baja,de van olyan is akinek fájnak az ízületei.
Team Heavy Pedál Szeged

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nekem idén 2 óra 40 perc volt, másnapra rejtések okok miatt belázasodtam, de amúgy a max görgõ idõtartam 3 óra körül volt.
Én sajna budakeszin(itt dolgozom egy ideje) nem merek ki menni,mert nem ismerem az útviszonyokat, és most ahogy tudom, jeges az út amerre én járnék. De amint jó idõ lesz, megyek hegyre:). Muszáj mert idén közép távozni fogok :).

zsír, nekem 1 óra görgõ után indulnom kell kifelé:)
Nálunk nincs jég az uton csak hó nem tolták le cycloval lehet csak utizni:(
Sok sikert a közép távhoz!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha jól fel van öltözve és jó a vérkeringése, akkor nem hiszem, hogy baj lenne belõle.

Az ízületekben nincsenek erek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Én másfél órát bírok ki görgõn,aki többet az meg is érdemli...A Blazsó Marci haverom még -5 fokban is kimegy, amikor szakad a hó szegeden....

múltkor hívtam, hasonló idõ volt, mint amit említettél, aztán mondta, hogy pörgetett ilyen 3 óra körülit :D

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a Marci 40fölött majd, hogy fog biciklizni bármilyen ruhában is tekerjen most...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én másfél órát bírok ki görgõn,aki többet az meg is érdemli...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Én másfél órát bírok ki görgõn,aki többet az meg is érdemli...A Blazsó Marci haverom még -5 fokban is kimegy, amikor szakad a hó szegeden....
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de Anna bringáján van hátsókeréknél az érzékelõ.
Nekem elsõkeréknél, hátra sem érne, meg nem is érdekel, hogy mennyi lenne km-ben a görgõzésem, mert ugye görgõn nincs menetszél sem, totál összehasonlíthatatlan a kinti tekeréssel. Másrészt úgysem a km számít, hanem az edzésidõ és az intenzitás. :)

Igen, félreértettem.
Én is ugyanígy vagyok ezzel.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hûûûha:scared: ... minden elismerésem!!! soha nem tudnék 1 óránál többet görgõzni:) még a -6-8ban is inkább kinn vagyok ha nem esik semmi áldás.

Nekem idén 2 óra 40 perc volt, másnapra rejtések okok miatt belázasodtam, de amúgy a max görgõ idõtartam 3 óra körül volt.
Én sajna budakeszin(itt dolgozom egy ideje) nem merek ki menni,mert nem ismerem az útviszonyokat, és most ahogy tudom, jeges az út amerre én járnék. De amint jó idõ lesz, megyek hegyre:). Muszáj mert idén közép távozni fogok :).

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de Anna bringáján van hátsókeréknél az érzékelõ.
Nekem elsõkeréknél, hátra sem érne, meg nem is érdekel, hogy mennyi lenne km-ben a görgõzésem, mert ugye görgõn nincs menetszél sem, totál összehasonlíthatatlan a kinti tekeréssel. Másrészt úgysem a km számít, hanem az edzésidõ és az intenzitás. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A görgõ, nem megy sehova:)

:) .

A hátsó kerekéhez van kivezetve a sebességmérõ kábel...

Én október vége (terheléses teszt) óta 2776km-nél vagyok, görgõt és a futást csak az edzésidõbe számolom bele. Edzésidõ 145óra.

De miért használsz sebességmérõt ha nem számolod bele a km-ekbe a görgõt? Vagy csak a teljesítmény méréséhez használod?

Szerintem úgy értette, hogy a görgõn 1 km nem egészen olyan, mint az úton. Én mindig marha keménynek érzem magam, amikor 80-al száguldok a görgõn.

Én nagyobb ellenálláson használom a görgõt, mint kinti gördülési+légellenállás, vagyis kevesebbet forog a kerekem görgõm, mint kint.

Hûûûha ... minden elismerésem!!! soha nem tudnék 1 óránál többet görgõzni még a -6-8ban is inkább kinn vagyok ha nem esik semmi áldás.

Simán el lehet üldögélni a görgõn akár 4órát is. Csak a gondolataidat kell elterelni róla meg az izzadságban tocsogó cipõt kell megszokni. :)