Hali!
elmentem a botba és készen vettem :)3000ezer forint környékén
Kolléga, van még ott ilyen csomagtartó? Mert ha megoldható, kell. Ha jársz arra kukkants be hozzájuk légyszíves. Köszi.
Hali!
Hmmm.
Meg lesz oldva !!!
(Naa.)
többféle verzió:
Bike Porter - Cykelbanditten
Bredt frontlad med aftagelig plastkasse - Cykelbanditten
Frontlad bredt - Cykelbanditten
Frontlad med ryg - Cykelbanditten
Egy kis szöveges és fotós bemutatkozásért cserébe (megelõlegezve) , egy infó :Sziasztok tanácsra lenne szükségem . Hol tudnék 2db 24-es 144küllõs fefete elsökereket venni?
Azt a Q... ezek fasza kis lábtörõs bicajok, Karesz ha a következõ talira kész lesz akkor beiktathatnánk a kicsi méllé újabb versenyszámnak, persze a buli elején mert akkor még láttam józan embert:p:D;)
You can never have "enough" bikes.
Azt a Q... ezek fasza kis lábtörõs bicajok, Karesz ha a következõ talira kész lesz akkor beiktathatnánk a kicsi méllé újabb versenyszámnak, persze a buli elején mert akkor még láttam józan embert:p:D;)
Nekem nagyon veszélyesnek tûnik. Olyan, mintha egy-egy ilyen kanyarodás közben bármikor belerúghatnék a vázba, vagy, a kormányba, az egyensúly vesztésrõl már nem is beszélve.
De azért kipróbálni kipróbálnám
A fefete az a színe ???Sziasztok tanácsra lenne szükségem . Hol tudnék 2db 24-es 144küllõs fefete elsökereket venni?
Láttam már egy-két érdekes megoldást , de ez az elsõ 3 -ban benne van :
Big WTF?
Sziasztok tanácsra lenne szükségem . Hol tudnék 2db 24-es 144küllõs fefete elsökereket venni?
nem nagyon gondolkoztam rajta mert eladásra vettem, csak közben elkezdtem használni és rájöttem hogy valamit tudnak az Electrá-nál mert nagyon jó vele menni hiába egysebi(Bp-Érd 30 km simán lenyomtam vele dombokon völgyeken), elkezdtem sárvédõt keresgélni hozzá de egyik sem jó hozzá ami van,az elsõ okoz problémát:(. A linked után lehet hogy faragok belõle valamitNem gondolkodtál rajta hogy fával lefedd:
http://www.shape-sf....field-bike.html
Hali!