"Motor" csere sikerült......
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2013. October 18. - 14:27
Posted 2013. October 01. - 15:40
Posted 2013. October 01. - 10:55
Sziasztok! Ez milyen váz lehet?Itt találtam a fórumon a linket. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ez egy piszok jó széria volt, sajnos már nem igen lehet beszerezni...
Valami tajvani gyártmány lehetett, hosszabb, mint az átlag vázak, és (relatíve) szép hegesztések voltak rajta...
Sõt, aluból is létezett !
You can never have "enough" bikes.
Posted 2013. October 01. - 10:40
Posted 2013. September 24. - 21:41
Bringákkal mi történt, megborultak?
Posted 2013. September 24. - 18:22
Mi is köszönjük a pompás vendéglátást!!Én köszönöm,hogy eljöttetek. Sajnálom,hogy nem lehettem ott a bemelegítésnél.
Posted 2013. September 24. - 12:01
Posted 2013. September 24. - 10:34
Sajnálom, hogy nem vettem észre azonnal a karcolásokat. Hátsó villa, hátsó sárvédõ, láncvédõ, Moncsi bicajának váza és elsõ sárvédõje. Igazán köszi!
Posted 2013. September 24. - 07:07
Így van, ahogy mondod!Sziasztok!
Nagyon jó volt a tegnapi nap. A legjobb találkozók közé sorolnám...pár kellemetlenséget leszámítva.
Nekem kicsit sok volt az Andrássy út és a tötymörgés. Másoknak a pálinka és a sapka.
Mr. White-nak és Barbinak nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnálom, hogy többen is kihagyták. Remélem legközelebb velük is találkozhatunk!
Minden jót!
Minden jó volt, Andriséknak köszönet !
Remélem, mindenki ki tudta pihenni magát ...
A képeim:
http://s305.photobuc...mentes nap 2013
Posted 2013. September 23. - 14:51
Nagyon jó volt a tegnapi nap. A legjobb találkozók közé sorolnám...pár kellemetlenséget leszámítva.
Nekem kicsit sok volt az Andrássy út és a tötymörgés. Másoknak a pálinka és a sapka.
Mr. White-nak és Barbinak nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnálom, hogy többen is kihagyták. Remélem legközelebb velük is találkozhatunk!
Minden jót!
Posted 2013. September 21. - 14:29
Posted 2013. September 21. - 13:49
+2-4 ember, Csutka+Norbi és lehet hogy a lányok. Kaja nem érdekes majd rendelünk pizzát
Támadáááááás!!!!!
Csabikám csak a pék süssön meg a nap meg a p..... szorítson az a lényeg!
Posted 2013. September 21. - 13:39
Támadáááááás!!!!!
Posted 2013. September 20. - 21:37
Úgy legyen ! Úgy lessssszzzzz!!!!!!!:cool2:Pálinkával kipótoljuk;)
Posted 2013. September 20. - 21:36
Imi sajnálom én is , már régen találkoztunk , na nem baj majd legközelebb!!!Sziasztok.
Szomorú vagyok, valamit sejttettem már kedden, de még bizakodtam. hogy nem szerveznek keresztbe és tudok menni. De nem. :mad:
Kedves feleségemnek munkája adódott hétvégére. 3 gyermekkel mehetnék ugyan, de úgy nem merem bevállalni, sok lenne a jóból ismerve a legkisebb bringázási szokásait.
Élvezzétek a jó társaságot, kívánom hogy jó idõtök is legyen hozzá.
Ne maradjon ám meg a bográcsos-kaja, meg a folyadék...
Posted 2013. September 20. - 15:25
Sziasztok.
Szomorú vagyok, valamit sejttettem már kedden, de még bizakodtam. hogy nem szerveznek keresztbe és tudok menni. De nem. :mad:
Kedves feleségemnek munkája adódott hétvégére. 3 gyermekkel mehetnék ugyan, de úgy nem merem bevállalni, sok lenne a jóból ismerve a legkisebb bringázási szokásait.
Én is sajnálom
Az idén nem is tudtunk egy jót inni veled
Viszont a létszám meg lesz, sõt tovább emelkedik, jön Jenõ, Csabi plusz egy csajt is hoznak !!!
Andris figyelj ! A végén tényleg csúcsot döntesz
Posted 2013. September 20. - 08:08
Sziasztok.
ahhhhhhhhhh , sajnálom
Posted 2013. September 20. - 08:03
Posted 2013. September 19. - 20:35
Posted 2013. September 19. - 19:32
Ez a végleges névsor?
Csabi egyedül vagy család?
Nem szeretném,hogy valaki éhen maradjon.....
16L bogrács beszerezve
Valószínü egyedül , de tudok annyit enni mint a család